Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.648
- Πόντοι
- 3.656
σε λιγο που θα πετανε πουτσες εδω μεσα θα σου πω τι εκοψεςμπαλα την κοψαμε , δεν ειναι ποιοτητας
σε λιγο που θα πετανε πουτσες εδω μεσα θα σου πω τι εκοψεςμπαλα την κοψαμε , δεν ειναι ποιοτητας
Αυτόν με τις σούβλες?
πιο αργα γινεται γκευ το νημα , τωρα ειναι καλασε λιγο που θα πετανε πουτσες εδω μεσα θα σου πω τι εκοψες
Ήμουν,τώρα που είμαι από πιο πάνω τρέχω πιο πολύ....περιοδευων πωλητης εισαι βρε πουστη ? λιωνει παπουτσι στους δρόμους ?
τωρα εχεις περιφέρεια μουνακι , πουτσα τωρα να κυνηγας τα πιτσιρικια που τα εχουν ολα γραμμενα στ αρχδια τουςΉμουν,τώρα που είμαι από πιο πάνω τρέχω πιο πολύ....
Έπρεπε να πας στο πιο δίπλα γωνιακό μπαρ-καφε να σε περιποιηθει η Δημητράρα....
Αυτοι οι 2 ηταν ανοιχτοι ρε μαν , ψιλοχαλια ηταν για επαρχια , σε σχεση με Αθηνα καλο , εχει και το μαγαζι διπλα ο τυπος που ειναι καφε μπαρ , κερασε και μπουκαλι το βραδυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πιο αργα γινεται γκευ το νημα , τωρα ειναι καλα
το ιδιο λεμε νομιζω , το γωνιακο αυτο ειναι δικο του , εχει και την ταβερνα ο τυπος , ετσι μας ειχε πειΈπρεπε να πας στο πιο δίπλα γωνιακό μπαρ-καφε να σε περιποιηθει η Δημητράρα....
Μπα,έχει και πιο μεγάλους από εμένα.τωρα εχεις περιφέρεια μουνακι , πουτσα τωρα να κυνηγας τα πιτσιρικια που τα εχουν ολα γραμμενα στ αρχδια τους
πολλοι μεγαλοι...Μπα,έχει και πιο μεγάλους από εμένα.
Ο πιο μικρός 35
Πούστης @xenitemenos φτάνει Αθήνα με την παρέα του για να στηρίξει και να παρελάσει....Βουλή: Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πρόταση νόμου για τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών
έλεος βρε μουνόπανα σιχαμενοι
Πάρε μια για αρχή για το μπάσκετ τη πουτσαΜπα,έχει και πιο μεγάλους από εμένα.
Ο πιο μικρός 35
Σε Αθηνα-Θεσσαλονικη έχουμε πιτσιρικάδες 28-29πολλοι μεγαλοι...
Μην βρίζεις μάν.Πάρε μια για αρχή για το μπάσκετ τη πουτσα
επεστρεψες;Σε Αθηνα-Θεσσαλονικη έχουμε πιτσιρικάδες 28-29
Μιλαω για τους "επαρχιώτες".
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μην βρίζεις μάν.
σου ελειψε ? τσακωεπεστρεψες;
Καθ οδόνεπεστρεψες;
επεστρεψες;
Τον Κουμπούρη λες?Τα πιο γευστικά πανελλαδικά:
2)Αυτό στο Λεβίδι
Κοίτα ρε μλκ τι σου φέρανε, την σωσία της Δανάης Μπάρκα...Τον Κουμπούρη λες?