troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.906
- Πόντοι
- 5.506
το δημοτικο το εβγαλες?εσυ πρόσεχε τον κωλο σου γιατι σε λιγο θα χωράει και τριτη ψωλι μεσα
το δημοτικο το εβγαλες?εσυ πρόσεχε τον κωλο σου γιατι σε λιγο θα χωράει και τριτη ψωλι μεσα
παρε δημοτικα τελητο δημοτικο το εβγαλες?
οχι ρε θα το κανουμε βιωματικο και ποιοτικο
Μη βρίσεις ρε καργιολη,ότι θέλουμε θα βαζουμε μουνιΔεν σας εχω πει ρεμουνοπανα οχι αθλητικα εδω μεσα ;;;;;
τοσα νηματα εχετε να πατε να γραψετε
παρτον με το καλο...πεφτουν τα χρηματιστηριαΜη βρίσεις ρε καργιολη,ότι θέλουμε θα βαζουμε μουνι
Βρε γραφτον στα παπαρια σουπαρτον με το καλο...πεφτουν τα χρηματιστηρια
Άλλος από εδώΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Η ΠΟΠΑΡΑ!!!ΚΑΥΛΙΑΡΑ ΜΟΥ!!!
το πηραμε με σκουπα φιλε χελρεισερ?ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Η ΠΟΠΑΡΑ!!!ΚΑΥΛΙΑΡΑ ΜΟΥ!!!
Ημαρτον ΧριστεΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Η ΠΟΠΑΡΑ!!!ΚΑΥΛΙΑΡΑ ΜΟΥ!!!
ξανατσακωτο πηραμε με σκουπα φιλε χελρεισερ?
Ετσι φαινεται αγαπητε....θα παιξουμε λογικα ενα δεκαλεπτο παλι αυριο θα τους ξεκωλιασουμε και θα γινουμε η πρωτη ομαδα στην ιστορια που κερδισε πρωταθλημα παιζοντας μπασκετ για 3 δεκαλεπτα.το πηραμε με σκουπα φιλε χελρεισερ?
για την ποπαρα ειπα ρεΕτσι φαινεται αγαπητε....θα παιξουμε λογικα ενα δεκαλεπτο παλι αυριο θα τους ξεκωλιασουμε και θα γινουμε η πρωτη ομαδα στην ιστορια που κερδισε πρωταθλημα παιζοντας μπασκετ για 3 δεκαλεπτα.
Έχει να σε κάνει η γουτσου γουτσουΕτσι φαινεται αγαπητε....θα παιξουμε λογικα ενα δεκαλεπτο παλι αυριο θα τους ξεκωλιασουμε και θα γινουμε η πρωτη ομαδα στην ιστορια που κερδισε πρωταθλημα παιζοντας μπασκετ για 3 δεκαλεπτα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αφυδατωση εχουμε παθει με τη μουναρα!!!
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Η ΠΟΠΑΡΑ!!!ΚΑΥΛΙΑΡΑ ΜΟΥ!!!
για την ποπαρα ειπα ρε
Κοιταξτε προφιλ ρε μαλακες...εχω αρρωστησει με τη γυναικαρα!!!Έχει να σε κάνει η γουτσου γουτσου
mhn ise moynis
Κοιταξτε προφιλ ρε μαλακες...εχω αρρωστησει με τη γυναικαρα!!!