Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.965
Πόντοι
5.506
Μου χάλασε ο μεσημεριανος ύπνος με τις μαλακίες...εγώ ο μαλακας φταίω που δεν έβαλα το κινητό σε λειτουργία πτήσης να τους αφήσω όλους να πνιγούν σε μια κουταλιά νερό.....:tickedoff::tickedoff::tickedoff:
Συναδελφος του ατενεζου και συ;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.952
Πόντοι
12.756
παντως βλεπω πιτσιρικες κεντρο με αξυριστες μασχαλες γαμω το σπιτακι τους..πιο μακριες τριχες απο τις δικες μου εχουν:cry:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.507
Πόντοι
8.846
είστε μέλη τόσα χρόνια, από τα πολύ παλιά του σάη...
(και αναφέρομαι σε όλους)
αντί να γίνεται χαβαλές (όπως γινόταν) και περνάμε καλά, ασχολούμαστε με αλλότρια (για να το θέσω κομψά).
αλλότρια με προεκτάσεις, επίσης από όσο κατάλαβα (δυστυχώς).
χειρότερα κι από το ματζικονήμα, εκεί τουλάχιστον είναι πικάντικο το σκηνικό.

"δεν σου πέφτει λόγος" θα ήταν μια απάντηση, και πάλι όμως η πραγματικότητα παραμένει...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.965
Πόντοι
5.506
παντως βλεπω πιτσιρικες κεντρο με αξυριστες μασχαλες γαμω το σπιτακι τους..πιο μακριες τριχες απο τις δικες μου εχουν:cry:
Γιατι, εβγαλες επιτελους τριχες στην αμασχαλη;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Συναδελφος του ατενεζου και συ;
Δεν τον φτάνω με την καμία τέτοιον δουλευταρα...:confused::confused::confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τώρα το καλοκαιράκι με τη ζέστη θα στάζουν και θα πιάνουν και άλατα...:vomit:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.194
Πόντοι
6.256
«Από το 2019 είμαι εκλεγμένος ευρωβουλευτής με την ψήφο 120.000 ψηφοφόρων. Δε προσπάθησα ποτέ να φύγω, ούτε ένα αποφύγω τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας εκλεγμένος ευρωβουλευτής, που δεν είναι ύποπτος φυγής ή ύποπτος να διαπράξει νέες πράξεις δεν μπορεί να λάβει αναστολή της ποινής. Γνωστοποιούσα πάντα τη διεύθυνση μου στις Βρυξέλλες. Έχω πάθει μεγάλη οικονομική ζημιά, μου έχουν κόψει το μεγαλύτερο μέρος του μισθού. Και αφήστε εμένα, κινδυνεύουν 5 στενοί συνεργάτες μου» ανέφερε ο καταδικασθείς ευρωβουλευτής, ενώ ισχυρίστηκε πως προχώρησε σε απεργία πείνας προκειμένου να ξεκινήσει η δίκη.

«Θα ήθελα να σας πω ότι πριν λίγους μήνες πεπεισμένος για την αθωότητα μου προέβη σε απεργία πείνας η οποία είχε κάποιες συνέπειες στην υγεία μου, προκειμένου να γίνει το εφετείο. Αν καθυστερήσει η δίκη εγώ στο μεταξύ θα έχω εκτίσει όλη μου την ποινή. Θα ήθελα να μου δώσετε τη δυνατότητα να εκτελέσω τα καθήκοντα μου ως ευρωβουλευτής. Έξι μήνες μετά την πρωτόδικη απόφαση θα μπορούσα να είχα φύγει και να μη με βρίσκει κανείς» είπε χαρακτηριστικά.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.952
Πόντοι
12.756
Δεν τον φτάνω με την καμία τέτοιον δουλευταρα...:confused::confused::confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τώρα το καλοκαιράκι με τη ζέστη θα στάζουν και θα πιάνουν και άλατα...:vomit:
ασε και τις μαυρες φτερνες....εχω ξεφτυλισει ξεκωλιαρα ετσι μεσα σε καφετερια

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
«Από το 2019 είμαι εκλεγμένος ευρωβουλευτής με την ψήφο 120.000 ψηφοφόρων. Δε προσπάθησα ποτέ να φύγω, ούτε ένα αποφύγω τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας εκλεγμένος ευρωβουλευτής, που δεν είναι ύποπτος φυγής ή ύποπτος να διαπράξει νέες πράξεις δεν μπορεί να λάβει αναστολή της ποινής. Γνωστοποιούσα πάντα τη διεύθυνση μου στις Βρυξέλλες. Έχω πάθει μεγάλη οικονομική ζημιά, μου έχουν κόψει το μεγαλύτερο μέρος του μισθού. Και αφήστε εμένα, κινδυνεύουν 5 στενοί συνεργάτες μου» ανέφερε ο καταδικασθείς ευρωβουλευτής, ενώ ισχυρίστηκε πως προχώρησε σε απεργία πείνας προκειμένου να ξεκινήσει η δίκη.

«Θα ήθελα να σας πω ότι πριν λίγους μήνες πεπεισμένος για την αθωότητα μου προέβη σε απεργία πείνας η οποία είχε κάποιες συνέπειες στην υγεία μου, προκειμένου να γίνει το εφετείο. Αν καθυστερήσει η δίκη εγώ στο μεταξύ θα έχω εκτίσει όλη μου την ποινή. Θα ήθελα να μου δώσετε τη δυνατότητα να εκτελέσω τα καθήκοντα μου ως ευρωβουλευτής. Έξι μήνες μετά την πρωτόδικη απόφαση θα μπορούσα να είχα φύγει και να μη με βρίσκει κανείς» είπε χαρακτηριστικά.
200 κιλά είναι ο μαλακας, τι παπαριές λέει...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.194
Πόντοι
6.256
200 κιλά είναι ο μαλακας, τι παπαριές λέει...
Εκει ειναι το θεμα οχι σε αυτο....

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Εκει ειναι το θεμα οχι σε αυτο....

Εγώ για την υγεία του ενδιαφέρομαι....:confused::confused::confused:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.099
Πόντοι
25.467
αντί να γίνεται χαβαλές (όπως γινόταν) και περνάμε καλά, ασχολούμαστε με αλλότρια (για να το θέσω κομψά).

"δεν σου πέφτει λόγος" θα ήταν μια απάντηση, και πάλι όμως η πραγματικότητα παραμένει...

Το προσπαθούμε, Κύριε.

Υπάρχουν όμως και κάτι σκύμνοι, που εισέρχονται με μοναδικό (όπως για μια ακόμα φορά αποδείχθηκε) σκοπό να πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα, για να χαλάσει το κλίμα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.965
Πόντοι
5.506
Το προσπαθούμε, Κύριε.

Υπάρχουν όμως και κάτι σκύμνοι, που εισέρχονται με μοναδικό (όπως για μια ακόμα φορά αποδείχθηκε) σκοπό να πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα, για να χαλάσει το κλίμα.
Κες κε σε σκυμνοι θειο;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.952
Πόντοι
12.756

εγω ειμαι καινουριος το 18 γραφτηκα...απλα εβλεπα το σαι σαν επισκεπτης:undecided:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.507
Πόντοι
8.846
Το προσπαθούμε, Κύριε.

άγιε γνωρίζεις πολύ περισσότερα, προσωπικά δεν έχω ιδέα.
αλήθεια όμως κάπως βρείτε τα. αν γίνεται τέλος πάντων.
αλλιώς προχωρήστε σε παράλληλους,χωριστούς δρόμους...
δεν ξέρω αν όλα αυτά οδηγούν πουθενά.
αγνοώ όμως τόσα πολλά που δεν μπορώ να κρίνω τίποτα παρά την (ατυχή) εικόνα που δίνεται(ε)

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.507
Πόντοι
8.846

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76