Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.194
- Πόντοι
- 6.256
Γαμησε τα μαλακα θα τη πεφτουμε σε γοριλες στις ζουγκλες.....Καλά γελάμε τώρα, να γίνει καμιά μόδα και να τις δούμε του χρόνου όλες έτσι....
Γαμησε τα μαλακα θα τη πεφτουμε σε γοριλες στις ζουγκλες.....Καλά γελάμε τώρα, να γίνει καμιά μόδα και να τις δούμε του χρόνου όλες έτσι....
Στο τέλος θέλουμε δε θέλουμε θα γαμησουμε το λιονταρινο...Γαμησε τα μαλακα θα τη πεφτουμε σε γοριλες στις ζουγκλες.....
Συναδελφος του ατενεζου και συ;Μου χάλασε ο μεσημεριανος ύπνος με τις μαλακίες...εγώ ο μαλακας φταίω που δεν έβαλα το κινητό σε λειτουργία πτήσης να τους αφήσω όλους να πνιγούν σε μια κουταλιά νερό.....
Γιατι, εβγαλες επιτελους τριχες στην αμασχαλη;παντως βλεπω πιτσιρικες κεντρο με αξυριστες μασχαλες γαμω το σπιτακι τους..πιο μακριες τριχες απο τις δικες μου εχουν
Δεν τον φτάνω με την καμία τέτοιον δουλευταρα...Συναδελφος του ατενεζου και συ;
Τώρα το καλοκαιράκι με τη ζέστη θα στάζουν και θα πιάνουν και άλατα...παντως βλεπω πιτσιρικες κεντρο με αξυριστες μασχαλες γαμω το σπιτακι τους..πιο μακριες τριχες απο τις δικες μου εχουν
ασε και τις μαυρες φτερνες....εχω ξεφτυλισει ξεκωλιαρα ετσι μεσα σε καφετεριαΔεν τον φτάνω με την καμία τέτοιον δουλευταρα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τώρα το καλοκαιράκι με τη ζέστη θα στάζουν και θα πιάνουν και άλατα...
200 κιλά είναι ο μαλακας, τι παπαριές λέει...«Από το 2019 είμαι εκλεγμένος ευρωβουλευτής με την ψήφο 120.000 ψηφοφόρων. Δε προσπάθησα ποτέ να φύγω, ούτε ένα αποφύγω τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας εκλεγμένος ευρωβουλευτής, που δεν είναι ύποπτος φυγής ή ύποπτος να διαπράξει νέες πράξεις δεν μπορεί να λάβει αναστολή της ποινής. Γνωστοποιούσα πάντα τη διεύθυνση μου στις Βρυξέλλες. Έχω πάθει μεγάλη οικονομική ζημιά, μου έχουν κόψει το μεγαλύτερο μέρος του μισθού. Και αφήστε εμένα, κινδυνεύουν 5 στενοί συνεργάτες μου» ανέφερε ο καταδικασθείς ευρωβουλευτής, ενώ ισχυρίστηκε πως προχώρησε σε απεργία πείνας προκειμένου να ξεκινήσει η δίκη.
«Θα ήθελα να σας πω ότι πριν λίγους μήνες πεπεισμένος για την αθωότητα μου προέβη σε απεργία πείνας η οποία είχε κάποιες συνέπειες στην υγεία μου, προκειμένου να γίνει το εφετείο. Αν καθυστερήσει η δίκη εγώ στο μεταξύ θα έχω εκτίσει όλη μου την ποινή. Θα ήθελα να μου δώσετε τη δυνατότητα να εκτελέσω τα καθήκοντα μου ως ευρωβουλευτής. Έξι μήνες μετά την πρωτόδικη απόφαση θα μπορούσα να είχα φύγει και να μη με βρίσκει κανείς» είπε χαρακτηριστικά.
Εκει ειναι το θεμα οχι σε αυτο....200 κιλά είναι ο μαλακας, τι παπαριές λέει...
Εγώ για την υγεία του ενδιαφέρομαι....Εκει ειναι το θεμα οχι σε αυτο....
Έγινε λαγός, ο Λαγός - Διέφυγε και ψάχνει καταφύφιο στις Βρυξέλλες!
Στα δικαστήρια φώναζε «θα τους κάνω να μην ξέρουν από που θα φύγουν» και τελικά έφυγε αυτός. Μετά την τραμπούκικη εμφάνισή του στο Εφετείο, ο άλλοτε κραταιόςdialogos.com.cy
Και ο Λαγος για τους 5 υπαλληλους του.....Εγώ για την υγεία του ενδιαφέρομαι....
είστε μέλη τόσα χρόνια, από τα πολύ παλιά του σάη...
(και αναφέρομαι σε όλους)
αντί να γίνεται χαβαλές (όπως γινόταν) και περνάμε καλά, ασχολούμαστε με αλλότρια (για να το θέσω κομψά).
αλλότρια με προεκτάσεις, επίσης από όσο κατάλαβα (δυστυχώς).
χειρότερα κι από το ματζικονήμα, εκεί τουλάχιστον είναι πικάντικο το σκηνικό.
"δεν σου πέφτει λόγος" θα ήταν μια απάντηση, και πάλι όμως η πραγματικότητα παραμένει...
Κες κε σε σκυμνοι θειο;Το προσπαθούμε, Κύριε.
Υπάρχουν όμως και κάτι σκύμνοι, που εισέρχονται με μοναδικό (όπως για μια ακόμα φορά αποδείχθηκε) σκοπό να πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα, για να χαλάσει το κλίμα.
εγω ειμαι καινουριος το 18 γραφτηκα...απλα εβλεπα το σαι σαν επισκεπτηςείστε μέλη τόσα χρόνια, από τα πολύ παλιά του σάη...
(και αναφέρομαι σε όλους)
αντί να γίνεται χαβαλές (όπως γινόταν) και περνάμε καλά, ασχολούμαστε με αλλότρια (για να το θέσω κομψά).
αλλότρια με προεκτάσεις, επίσης από όσο κατάλαβα (δυστυχώς).
χειρότερα κι από το ματζικονήμα, εκεί τουλάχιστον είναι πικάντικο το σκηνικό.
"δεν σου πέφτει λόγος" θα ήταν μια απάντηση, και πάλι όμως η πραγματικότητα παραμένει...
Κες κε σε σκυμνοι θειο;
και γω το γκουγκλαρα ρε να δω μηπως βριζει εμενα να πουμεΚες κε σε σκυμνοι θειο;
άγιε γνωρίζεις πολύ περισσότερα, προσωπικά δεν έχω ιδέα.Το προσπαθούμε, Κύριε.
Υπάρχουν όμως και κάτι σκύμνοι, που εισέρχονται με μοναδικό (όπως για μια ακόμα φορά αποδείχθηκε) σκοπό να πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα, για να χαλάσει το κλίμα.
εσύ αθηναίε είσαι τεράστια αγάπη/συμπάθεια - χωρίς παρεξήγησηεγω ειμαι καινουριος το 18 γραφτηκα...απλα εβλεπα το σαι σαν επισκεπτης