anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.530
- Πόντοι
- 4.636
εχεις καλους δασκαλους ...τωρα βγαζω τα πρωτα δοντακια
εχεις καλους δασκαλους ...τωρα βγαζω τα πρωτα δοντακια
αυτος 1-0Ποιος αδειάζει να σε χέσει εσένα ρε;
Λάθος. Το μήνυμα ήταν προς τον Αλπουλα, εις απάντηση ερώτησης του, και δεν περιείχε πληροφορίες για μέλη. Κείμενο που μάλιστα κατόπιν αδείας του δημοσιοποίησα στο παρόν νήμα για μερικά λεπτά, και κατόπιν το διέγραψα. Ευχαρίστως να το ξαναδημοσιεύσω αν μου δώσει την άδεια, και μάλιστα μόνιμα.ειδα ενα δικο σου μνμ στον καρυπιδη ...
χωρια οτι ξερω οτι παραδεχτηκες ερωτησεις τυπου ποιος κ τι ειναι ...
Λάθος. Το μήνυμα ήταν προς τον Αλπουλα, και εις απάντηση ερώτησης του, κείμενο που μάλιστα κατόπιν αδείας του δημοσιοποίησα στο παρόν νήμα για μερικά λεπτά, και κατόπιν το διέγραψα. Ευχαρίστως να το ξαναδημοσιεύσω αν μου δώσει την άδεια, και μάλιστα μόνιμα.
δεν εχω να κρυψω κατι ...
@The Saint* ...
αρχικα τσεκαρε p.m...
σε λιγο θα κλαις ...
Τι ατάκες είναι αυτές ρε παππού, λυπήσου μαςσε λιγο θα κλαις ...
κατσε φρονιμα ...
εμαθα οτι εσυ το ρουφιανοπτυχιο πληρωσες να το παρεις ...
κερατουκλη ποσα ξερεις ποσα ξερεις ...Τι ατάκες είναι αυτές ρε παππού, λυπήσου μας
υπάρχει σασπένςθα ηταν μια ησυχη μερα σημερα υποτιθεται
ναιυπάρχει σασπένς
δεν ειναι δικο μου το p.m και το ξερεις αυτο ...Εν πρώτοις (και αφού πάτε για κώλο) να κάνω την καρδιά μου πέτρα και, να σας ευχηθώ να περάσετε υπέροχα.
Εν δευτέροις θα ήθελα να μου δώσετε την άδεια να δημοσιεύσω το π.μ. που μου στείλατε, καθώς και να μας ενημερώσετε δημόσια για το πώς έφτασε στα χέρια σας, από την στιγμή που δεν απευθύνεται σε εσάς.
δεν ειναι δικο μου το p.m και το ξερεις αυτο ...
σου χακαρανε το λογαριασμο και διαρευσανε δεδομενα ...
Αν την δίνει, να μου την συστήσετε.η ρουφιανα εχει κωλαρα λεμε ...