shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
πες μου εισαι χαζος η τον παριστανης ?καυλωσες μανιτσα μου εσυ ε ??
Αντε ποιος την χάρη σου
πες μου εισαι χαζος η τον παριστανης ?καυλωσες μανιτσα μου εσυ ε ??
Αντε ποιος την χάρη σου
Έχεις πάει τελευταία να δεις τι γίνεται ; Πήγα προ κοβιντ ,τελείωσαν οι Ρουμάνοι , μόνο εξπατρ ζουν καλά . Ρουμάνοι μόνο καπνίζουν και μεροκάματα εργατών ανειδίκευτων.. Ένα θα σου πω , με τα τικετ ρεστοραντ μπορείς να πάρεις τσιγάρα από βενζινάδικοΚαι την σταθερή όλης της Ρουμανίας είχε άλλα πούλησαν ολόκληρο ΟΤΕ στον Βγενόπουλο και μετά αυτός με καπέλο στους Γερμανούς...
Άσε τον ανθρωπο να ζητήσει ρε τυπε. Δεν είμαστε ξένοι., αφού κερνάει λέμε , ότι φέρει θα το πιεις
Δεν θέλω να σας ταράξω, αλλά ο δεύτερος ενικός αυτού του ρήματος έχει κατάληξη σε -εις.πες μου εισαι χαζος η τον παριστανης ?
Όταν κερνάει ο άλλος δεν ζητάς , ευχαριστείςΆσε τον ανθρωπο να ζητήσει ρε τυπε. Δεν είμαστε ξένοι.
Δηλαδή αν σε κεράσω πετρέλαιο, θα το πιεις;Όταν κερνάει ο άλλος δεν ζητάς , ευχαριστείς
Ευχαριστείς είπα , δεν είπα το πίνεις κιόλας , άσε που πετρέλαιο δεν θα κεράσειςΔηλαδή αν σε κεράσω πετρέλαιο, θα το πιεις;
εχετε δικιο οταν γραφεις απο κινητο ορισμενες φορες αλλα θες να γραψεις αλλα μπαινουνΔεν θέλω να σας ταράξω, αλλά ο δεύτερος ενικός αυτού του ρήματος έχει κατάληξη σε -εις.
Είσαι ο μόνος που έχει κινητό με λάθος ορθογραφίαεχετε δικιο οταν γραφεις απο κινητο ορισμενες φορες αλλα θες να γραψεις αλλα μπαινουν
Θα προσφερόμουν να πάω εγώ το κρασί. Αλλά εφόσον με επιπλήξατε θα καταναλώσουμε το ήδη υπάρχον και θα πάρω κάτι για επιδόρπιο.Όταν κερνάει ο άλλος δεν ζητάς , ευχαριστείς
Εσύ μπορείς να πας ότι αισθάνεσαι , αλλά αν επιμείνει στο δικό του κρασί το αφήνεις εκεί .. αν και δεν θα σε προσβάλει ο ΖεμπουΘα προσφερόμουν να πάω εγώ το κρασί. Αλλά εφόσον με επιπλήξατε θα καταναλώσουμε το ήδη υπάρχον και θα πάρω κάτι για επιδόρπιο.
εχει ενα γαμημενο Τ9 δεν ξερω τι μαλακια ειναι αυτο και ενω γραφεις το σωστο μπαινει κατι αλλοΕίσαι ο μόνος που έχει κινητό με λάθος ορθογραφία
Κινητό του Σατανά πήρες δηλαδήεχει ενα γαμημενο Τ9 δεν ξερω τι μαλακια ειναι αυτο και ενω γραφεις το σωστο μπαινει κατι αλλο
Έχω να πάω 10 χρόνια, τα πρώτα μου λεφτά εκεί τα έκανα.Έχεις πάει τελευταία να δεις τι γίνεται ; Πήγα προ κοβιντ ,τελείωσαν οι Ρουμάνοι , μόνο εξπατρ ζουν καλά . Ρουμάνοι μόνο καπνίζουν και μεροκάματα εργατών ανειδίκευτων.. Ένα θα σου πω , με τα τικετ ρεστοραντ μπορείς να πάρεις τσιγάρα από βενζινάδικο
Γαμάει η Ρουμανία , αναπτυξη φουλ , επίσης όλα ιδιωτικά , δημόσιο σαν και το δικό φουλ διεφθαρμένο κτλ κτλ .. όπως θα γίνει η Ελλάδα σε λίγα χρόνια ...
4 έχουν χτίσει σαν το Ελληνικό το δικό μας που πανηγυρίζουμε κιόλας
Δεν φταίει. Όλα τα κινητά στην χώρα του παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα.Είσαι ο μόνος που έχει κινητό με λάθος ορθογραφία
Μιας και μιλάμε για κρασιά, το βρήκες τελικά εκείνο που σου είπα τις προάλλες;Ευχαριστείς είπα , δεν είπα το πίνεις κιόλας , άσε που πετρέλαιο δεν θα κεράσεις
Απόλυτα σωστό αυτό που έγραψες .. έτσι θα γίνει ..Έχω να πάω 10 χρόνια, τα πρώτα μου λεφτά εκεί τα έκανα.
Μπαμ έκανε στην αρχή της κρίσης πως θα ακολουθήσουμε τα βήματα τους.
Το μοντέλο καπιταλισμού που έστρωσαν εκεί σε παρθένο έδαφος.
Θα σου εξηγήσω άλλη στιγμή τι έγινε με αυτό και θα γελάς κάνα μήναΜιας και μιλάμε για κρασιά, το βρήκες τελικά εκείνο που σου είπα τις προάλλες;
Κανόνισε να έχει ζάχαρη το γλυκό. ΖΑΧΑΡΗ.Θα προσφερόμουν να πάω εγώ το κρασί. Αλλά εφόσον με επιπλήξατε θα καταναλώσουμε το ήδη υπάρχον και θα πάρω κάτι για επιδόρπιο.
Ευχαρίστως.Κανόνισε να έχει ζάχαρη το γλυκό. ΖΑΧΑΡΗ.