celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.197
- Πόντοι
- 6.056
Θα χει τιποτα κατοικους και θα διαμαρτυρονται.Πρεπει να απαλλαγουμε απο τον κοσμακη πρωτανα την γεμίσουν , ποιο ειναι το προβλημα ?
Θα χει τιποτα κατοικους και θα διαμαρτυρονται.Πρεπει να απαλλαγουμε απο τον κοσμακη πρωτανα την γεμίσουν , ποιο ειναι το προβλημα ?
Παλιά αγαπημένηΠαίζει Beluga. Πίνεις;
Στην υγειά σου.Παλιά αγαπημένη
να πανε να γαμηθουνε , θελουμε φθηνη ενεργεια , αν μπορουσαμε θα βαζαμε και στο κωλο του Μπαρου μία , αλλα ειναι γεμάτος ήδηΘα χει τιποτα κατοικους και θα διαμαρτυρονται.Πρεπει να απαλλαγουμε απο τον κοσμακη πρωτα
Πολλά, και πρώτα απ'όλα η οπτική ενόχληση.να την γεμίσουν , ποιο ειναι το προβλημα ?
τσιμπα.Μη μου κουνάς τον κώλο σου εμένα....
Δεν ψαρωνω....
βρε στ αρχιδια μας , να κοιτανε απο την άλληΠολλά, και πρώτα απ'όλα η οπτική ενόχληση.
ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ.Παλιά αγαπημένη
Καλώς τον πούστη! ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ!μαζευτηκαν ντιντιδες.
Να τους κάψουμε...Θα χει τιποτα κατοικους και θα διαμαρτυρονται.Πρεπει να απαλλαγουμε απο τον κοσμακη πρωτα
Καλώς τον πούστη! ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ!
Nα μην κοιτανε εκει.Ξερεις ποσο κοσμο ξερω που δεν κοιταει στην Παρο?(Ασχετο το οτι ειναι εκατονταδες χιλιομετρα μακρια)Πολλά, και πρώτα απ'όλα η οπτική ενόχληση.
Κωλαρακι να βάζεις...τσιμπα.
Στο στόμα μας και στον πάτο σας. Αν τον θέλετε και πουθενά αλλού, θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ.
Αμαρτια.Μπορουμε να χρησιμοποιησουμε φτηνα εργατικα χερια(ρε τους πουστηδες,το σκλαβοι ή συγχρονοι σκλαβοι ακουγεται βαρυ,το αλλο το καταπινουμε αμασητο ομως)Να τους κάψουμε...
όχι ρε μαλακα , μην ξηγιέσαι ετσι , και ειναι και φίλος ο διευθυντηςΡε Πολωνικές βότκες καλύτερες.
write leopard και belvedere
ΣΙγουρα αυτο ακριβως ηθελες να γραψειςΣτο στόμα μας και στον πάτο σας. Αν τον θέλετε και πουθενά αλλού, θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.
Κι εγώ όπως είδες δεν του χάλασα το χατήρι.ΣΙγουρα αυτο ακριβως ηθελες να γραψεις