Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.250
- Πόντοι
- 2.606
45 άτομα, με νύχια και με δόντια το κρατάμε...Γι αυτο παει στα ταρταρα το νημα.Γιατι μου το παιζετε υπερανω
45 άτομα, με νύχια και με δόντια το κρατάμε...Γι αυτο παει στα ταρταρα το νημα.Γιατι μου το παιζετε υπερανω
Για Μακλέιν?Ο αθηναίος έχει όλο το "πακέτο" αλλά είναι πεσμένος τελευταία...
Για όλα...Για Μακλέιν?
Μην τσιμπάς, έχει όρεξη ο παππούς.για ποιο λογο αν επιτρεπεται?
(ερωτηση παγιδα ειναι δεμενη απο 3 σημεια να ξερεις )
Για ζιγκολό μόνο βάρος...Για όλα...
Από ζιγκολό πολυτελείας μέχρι 007
Το παλιό μελος mcclein είχε και Φεράρι παρεμπιπτόντως, και τη φλεξαρε στα στριπονηματα
Ποιο μοντέλο?Το παλιό μελος mcclein είχε και Φεράρι παρεμπιπτόντως, και τη φλεξαρε στα στριπονηματα
ποσους?Εκανα καφεδακι μεσιε Βαρος.Μην ανησυχειτε.Απορω γιατι δεν σας θελει κανεις(την μειονοτητα Μυκονου εννοω),εσυ φαινεσαι ενταξει παιδι.
5ο τωρα.Σκετο ποσους ρε?Ουτε ενα μπινελικι,ουτε μια καταρα?Τζαμπα κοπο εκαναποσους?
1 και 1 smoothieποσους?
Τι ειχε το σμουθι1 και 1 smoothie
πουτσα μου.1 και 1 smoothie
φλωρος μην ασχολησε.Τι ειχε το σμουθι
Φράουλα κυρίως, γιαούρτι, γάλα αμυγδάλου, μέλι και λίγο λεμόνι. Θα το φουλάρω και πάγο αύριο το πρωί.Τι ειχε το σμουθι
το γαλα αμυγδαλου σβηστο θα μπει μια γαμιολα και θα κοροιδευει.Φράουλα, γιαούρτι, γάλα αμυγδάλου, μέλι και λίγο λεμόνι. Θα το φουλάρω και πάγο αύριο το πρωί.
Δεν σου ανοιξε η ορεξητο γαλα αμυγδαλου σβηστο θα μπει μια γαμιολα και θα κοροιδευει.
Θα πιει λίγο νερό και είναι οκ...Δεν σου ανοιξε η ορεξη
το προβλημα δεν ειναι να μου ανοιξει,το προβλημα ειναι να μου κλεισει.Δεν σου ανοιξε η ορεξη
2-3 κανατεςΘα πιει λίγο νερό και είναι οκ...
Εχεις το γνωθι σ'αυτοντο προβλημα δεν ειναι να μου ανοιξει,το προβλημα ειναι να μου κλεισει.