barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.015
- Πόντοι
- 5.506
Ακομα και στον αλλο κοσμο σαν τον βρω θα του πω πως μιλαγες για κεινονενταξει μαν , θα σε θαψουμε δίπλα του για να μιλάτε
Ακομα και στον αλλο κοσμο σαν τον βρω θα του πω πως μιλαγες για κεινονενταξει μαν , θα σε θαψουμε δίπλα του για να μιλάτε
εγω δεν πιστευω οτι πεθανε
εγω δεν πιστευω οτι πεθανε
πεθανε δεν πεθανε οποιος κανει να μπει πανω απο 2 μερες θα τον θαβουμε θελει δεν θελει
ολοι σκοτωνομαστε στην δουλεια αλλα κανουμε ετσι εδω ειμαστε καθε μερα
καποια μαλακια θα εκανε με τα απντειτ ρε παιδια και θα κλειδωθηκε παλι
γιατι ηταν τζουφιος, ατεκνος και στέρφα
ρε μαλακα θα τρελαθω , το απολυτο τιποτα και γραφουν γι αυτονελα μωρε μαλακα....σταματα της συμφορες για λιγο
Στιγμές χαλάρωσης για τον Άγγελο Λάτσιο από το βαρύ του πρόγραμμα – Απόδραση για το 3ημερο του Αγίου Πνεύματος
VIRALΕΙΔΗΣΕΙΣ Πατάτες τηγανητές: Το τεpάστιο λάθος στο τηγάνισμα που πpοκαλεί καpκίνο 27 October 2023 Σε κατάσταση Σoκ ο Γιώργος Αγγελόπουλος: Πέταξε το βιβλίο συλλυπητηρίων – “Η μητέρα μου δεν έχει πεθάνει” 30 September 2023 Ο Άγγελος Λάτσιος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του...spicynews12.eu
ησυχασε....ζωη ηταν αυτη που εκανε????εγω δεν πιστευω οτι πεθανε
Εσυ θες να μας πεις οτι ταυτιστηκες με το «σκοτωνοναστε στη δουλεια»;πες τα άρχοντα , ΠΕΣ ΤΑ
Να φας σκατα μελατα που θα μιλησεις ετσι για τον αδερφο-φιλοησυχασε....ζωη ηταν αυτη που εκανε????
50 χρονων μισθωτος, τον συντηρουσε η γυναικα του, σπιτι δεν εχει, λεφτα δεν ειχε, ολη μερα κοφυ μπερυ μαζι με τους φοιτητες.....τραγικες καταστασεις...κολαση επι γης....λυτρωθηκε επιτελους....
ρε με δανεικο λαπτοπ στο μπου να πουμε , τι ζωη ηταν αυτη ....Εσυ θες να μας πεις οτι ταυτιστηκες με το «σκοτωνοναστε στη δουλεια»;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να φας σκατα μελατα που θα μιλησεις ετσι για τον αδερφο-φιλο
ούτε απο την αγορά δεν θα λειψει , πιο πολυ εκλεβε απο το σουπερ μαρκετ παρα πληρωνεενας μισθωτος λιγοτερος...απο κανεναν δεν θα λειψει...
ανουσια υπαρξη....
απο τα κοφυ μπερυ θα λειψειούτε απο την αγορά δεν θα λειψει , πιο πολυ εκλεβε απο το σουπερ μαρκετ παρα πληρωνε
Αυτή είναι καλή Τάκητι επιγραφη να του βαλουμε στο μνημα?
"μισθωτος : γεννηθηκε αφραγκος, πεθανε χρεωμενος"