baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.682
- Πόντοι
- 5.097
και χανοι.Τσιμπάνε?
Αν πιάσεις κανένα 2κιλο το θέλω.
και χανοι.Τσιμπάνε?
Αν πιάσεις κανένα 2κιλο το θέλω.
γεια σου ρε γερο περαπατημενε.Παίζει να είναι ο μόνος που πήγε Άμστερνταμ και γύρισε ξεκούμπωτος
ναι ρε κοπριτη...επιδοτειτε20 σελιδες ανασκοπηση.Απο το μεσημερι.ΣΟΒΑΡΑ?
στην ωρα σου ηρθες κουναβι.20 σελιδες ανασκοπηση.Απο το μεσημερι.ΣΟΒΑΡΑ?
Τι τσίμπησες;20 σελιδες ανασκοπηση.Απο το μεσημερι.ΣΟΒΑΡΑ?
Σαν κουναβι,αποφευγω τον ηλιοστην ωρα σου ηρθες κουναβι.
Πειτε του κι αλλαναι ρε κοπριτη...επιδοτειτε
ποσους?Σαν κουναβι,αποφευγω τον ηλιο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πειτε του κι αλλα
Σε ποιον??Πειτε του κι αλλα
Κατι μπιφτεκια αλλα μου κατσαν βαριαΤι τσίμπησες;
Σε μεναΣε ποιον??
4ποσους?
Πριν μια δεκαετια καφες εδω 2,5-3 και ρεντμπουλ 5.Μπυρες απλες 3,5.Ουισκι σπεσιαλ στα 7,απλα δεν ξερω.γεια σου ρε γερο περαπατημενε.
Amsterdam Bar Πασαλιμάνι
amsterdambar.gr
καρφωσα το γραφειο στο τοιχο.Κατι μπιφτεκια αλλα μου κατσαν βαρια
Ευτυχως πινω καφεδακι να χωνεψω
Σε μενα
4
Τόσους!ποσους?
ρε γαμημενα κουναβια αντιφιλοζωοι διπροσωπα οντα που να παρει στο κυνηγι η αγελη σου και να σου σκισει τα τομυ και τα ραλφ λορεν.Τόσους!
1-0
Πολλα-0 ειναι αυτο κανονικαΤόσους!
1-0
Γιατι?Ειχε τασεις φυγηςκαρφωσα το γραφειο στο τοιχο.
Εγώ αγαπάω τα ζωα...ρε γαμημενα κουναβια αντιφιλοζωοι διπροσωπα οντα που να παρει στο κυνηγι η αγελη σου και να σου σκισει τα τομυ και τα ραλφ λορεν.
με τις μαλακιες πουυ διαβαζω κανει λαγουδακια.Πολλα-0 ειναι αυτο κανονικα
Γιατι?Ειχε τασεις φυγης
Αν το βαλες αυτο για να πικαρεις τον Βαρο,αστο καλυτερα.Αυτοι στην καλυτερη,μπροστα στον Βαρο μοιαζουν για Σουηδοιηλεκτρολόγοι μπουκαδόροι μεντορετες γνωστού θαμώνα του νηματος
Παλαιό Φάληρο: Πως η συμμορία των "τεχνικών" έκλεψε κοσμήματα 100.000 ευρώ από ηλικιωμένο (VIDEO) - notia.gr
Αποτυπώθηκε και σε βίντεο – ντοκουμέντο που παρουσίασε η ΕΡΤ η δράση της σπείρας που διέπραττε συστηματικά κλοπές από σπίτιαwww.notia.gr
δεν πας διακοπες ρε κηφινα.ηλεκτρολόγοι μπουκαδόροι μεντορετες γνωστού θαμώνα του νηματος
Παλαιό Φάληρο: Πως η συμμορία των "τεχνικών" έκλεψε κοσμήματα 100.000 ευρώ από ηλικιωμένο (VIDEO) - notia.gr
Αποτυπώθηκε και σε βίντεο – ντοκουμέντο που παρουσίασε η ΕΡΤ η δράση της σπείρας που διέπραττε συστηματικά κλοπές από σπίτιαwww.notia.gr