baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.957
- Πόντοι
- 6.035
και χανοι.Τσιμπάνε?
Αν πιάσεις κανένα 2κιλο το θέλω.
και χανοι.Τσιμπάνε?
Αν πιάσεις κανένα 2κιλο το θέλω.
γεια σου ρε γερο περαπατημενε.Παίζει να είναι ο μόνος που πήγε Άμστερνταμ και γύρισε ξεκούμπωτος
ναι ρε κοπριτη...επιδοτειτε20 σελιδες ανασκοπηση.Απο το μεσημερι.ΣΟΒΑΡΑ?![]()
στην ωρα σου ηρθες κουναβι.20 σελιδες ανασκοπηση.Απο το μεσημερι.ΣΟΒΑΡΑ?![]()
Τι τσίμπησες;20 σελιδες ανασκοπηση.Απο το μεσημερι.ΣΟΒΑΡΑ?![]()
Σαν κουναβι,αποφευγω τον ηλιοστην ωρα σου ηρθες κουναβι.
Πειτε του κι αλλαναι ρε κοπριτη...επιδοτειτε
ποσους?Σαν κουναβι,αποφευγω τον ηλιο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πειτε του κι αλλα![]()
Κατι μπιφτεκια αλλα μου κατσαν βαριαΤι τσίμπησες;
Σε μεναΣε ποιον??![]()
![]()
4ποσους?
Πριν μια δεκαετια καφες εδω 2,5-3 και ρεντμπουλ 5.Μπυρες απλες 3,5.Ουισκι σπεσιαλ στα 7,απλα δεν ξερω.
καρφωσα το γραφειο στο τοιχο.Κατι μπιφτεκια αλλα μου κατσαν βαρια
Ευτυχως πινω καφεδακι να χωνεψω
Σε μενα
4
Τόσους!ποσους?
ρε γαμημενα κουναβια αντιφιλοζωοι διπροσωπα οντα που να παρει στο κυνηγι η αγελη σου και να σου σκισει τα τομυ και τα ραλφ λορεν.Τόσους!
1-0
Πολλα-0 ειναι αυτο κανονικαΤόσους!
1-0
Γιατι?Ειχε τασεις φυγηςκαρφωσα το γραφειο στο τοιχο.![]()
Εγώ αγαπάω τα ζωα...ρε γαμημενα κουναβια αντιφιλοζωοι διπροσωπα οντα που να παρει στο κυνηγι η αγελη σου και να σου σκισει τα τομυ και τα ραλφ λορεν.
με τις μαλακιες πουυ διαβαζω κανει λαγουδακια.Πολλα-0 ειναι αυτο κανονικα
Γιατι?Ειχε τασεις φυγης![]()
Αν το βαλες αυτο για να πικαρεις τον Βαρο,αστο καλυτερα.Αυτοι στην καλυτερη,μπροστα στον Βαρο μοιαζουν για Σουηδοιηλεκτρολόγοι μπουκαδόροι μεντορετες γνωστού θαμώνα του νηματος
![]()
Παλαιό Φάληρο: Πως η συμμορία των "τεχνικών" έκλεψε κοσμήματα 100.000 ευρώ από ηλικιωμένο (VIDEO) - notia.gr
Αποτυπώθηκε και σε βίντεο – ντοκουμέντο που παρουσίασε η ΕΡΤ η δράση της σπείρας που διέπραττε συστηματικά κλοπές από σπίτιαwww.notia.gr
δεν πας διακοπες ρε κηφινα.ηλεκτρολόγοι μπουκαδόροι μεντορετες γνωστού θαμώνα του νηματος
![]()
Παλαιό Φάληρο: Πως η συμμορία των "τεχνικών" έκλεψε κοσμήματα 100.000 ευρώ από ηλικιωμένο (VIDEO) - notia.gr
Αποτυπώθηκε και σε βίντεο – ντοκουμέντο που παρουσίασε η ΕΡΤ η δράση της σπείρας που διέπραττε συστηματικά κλοπές από σπίτιαwww.notia.gr