baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.682
- Πόντοι
- 5.097
και στην εβγα της γειτοννιας σου να πας το ιδιο ειναι.στο περιπτερο οπως ανεβαινουμε η στο περιπτερο οπως κατεβαινουμε ρε μουνια?
και στην εβγα της γειτοννιας σου να πας το ιδιο ειναι.στο περιπτερο οπως ανεβαινουμε η στο περιπτερο οπως κατεβαινουμε ρε μουνια?
να φτιαξω καφε η να παω στο περιπτερο να αραξω?
στο περιπτερο οπως ανεβαινουμε η στο περιπτερο οπως κατεβαινουμε ρε μουνια?
ασε ρε κουναβι μολις φτιαξω θα λακισετε,ο κουναβης ελεμπρε παλι λειπει κλασσικα καθε μερα ιδιες ωρες απων.
Από τα αγαπημένα μου φίλε βάρο...το αγαπημενο σου.
εφτασα....εχει ερθει καμμια κοτα η μπα?Όχι το μεγάλο δίπλα από καντίνα. Το πιο κάτω στο στενό.
ασε ρε κουναβι μολις φτιαξω θα λακισετε,ο κουναβης ελεμπρε παλι λειπει κλασσικα καθε μερα ιδιες ωρες απων.
εφτασα....εχει ερθει καμμια κοτα η μπα?
θα τις πεταξει ο πιξι μαζεμενες.εφτασα....εχει ερθει καμμια κοτα η μπα?
την ευχη του αθηναιου εχεις.ρε μαλακα ήμαρτον καινούργια έκδοση και γκρουπάρει παράθυρα γαμω το σπίτι τους
τι εγινε μαν εχουν περασει μερες να μπεις να κανεις πανικο.τυπαρα βάτραχε εχε το νου σου με τα νιαμου μπορει να σου χούνε στειλει δόλωμα να σου αποσπάσουν την προσοχη
Και μετά από μια εβδομάδα SlipknotΑπό τα αγαπημένα μου φίλε βάρο...
Θα έρθεις ΟΑΚΑ 16 Ιουλίου?
Πάνε τα σκ του Ιουλίου.Και μετά από μια εβδομάδα Slipknot
Ρε μαλεα αφου οτι και να πουμε σε κοβω να πηγαινεις στο τραβελι εκ Βραζιλιας....Λοιπόν ερώτηση προς τα αδέρφια μου...
Τρίωρο. Γραφείο; Ανεξάρτητη; Μεταλλαγμένο από το κανεσεξ; Ή τραβελι εκ Βραζιλίας (έχει και αρκετά) ;
Να είστε σύντομοι και ετοιμόλογοι.
Και μετά από μια εβδομάδα Slipknot
και αυγουστο τα ιδια θειο,,,πολλα πανηγυριαΠάνε τα σκ του Ιουλίου.
Θα μείνουμε Αθήνα με τις συναυλίες...
Ρε μαλεα αφου οτι και να πουμε σε κοβω να πηγαινεις στο τραβελι εκ Βραζιλιας....