baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.682
- Πόντοι
- 5.097
γιατι βριζεστε?Πόσο δουλεύει πια αυτό το παιδί;
γιατι βριζεστε?Πόσο δουλεύει πια αυτό το παιδί;
Πόσο δουλεύει πια αυτό το παιδί;
Ναι τυπε σε ειδα τις προαλλες.....ειμαι κατα της βιας ακομα και της λεκτικης
βρε αειστοδιάολο γαμημενεγιατι βριζεστε?
βαραινει το κλιμα.βρε αειστοδιάολο γαμημενε
Οχι τυπε εγω υπεπεσα σε αλλο παραπτωμα....συστηματικη παρενοχληση του px75 στο Ουκρανονημα.μεγαλη μπιζνα ηταν οι μπυρες απο τα περιπτερα στις συγκεντρωσεις αγανακτισμενων και βγαινει μετα ο αθηναιος και λεει οτι καταστραφηκαν τα περιπτερα στο συνταγμα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ετσι την πατησες και συ?
18:20 στο περιπτερο με το ψυγειο Algida μην σου γαμησωβαραινει το κλιμα.
βρες ενα γαμιολη και φερτον περιπτερο να του γαμησεις τα ραματα....6.30 εχει ενα κενογιατι βριζεστε?
μα ο πιξι δεν ενοχλει ανθρωπο.Οχι τυπε εγω υπεπεσα σε αλλο παραπτωμα....συστηματικη παρενοχληση του px75 στο Ουκρανονημα.
Xαμηλο το επιπεδο μεσιε Βαρος.Tι λεει εσυ?Επαιξε καμια μπουκα-ψειρισμα ή στα χαλασε ο καιροςγιατι βριζεστε?
παγωτινια θα χει?18:20 στο περιπτερο με το ψυγειο Algida μην σου γαμησω
εχεις κωλοφαγουρα κουναβι.Xαμηλο το επιπεδο μεσιε Βαρος.Tι λεει εσυ?Επαιξε καμια μπουκα-ψειρισμα ή στα χαλασε ο καιρος
θα παρει πλατη το ψυγειο και θα την πουλεψει ο βαρος18:20 στο περιπτερο με το ψυγειο Algida μην σου γαμησω
εθελοντης σελεμπρε.βρες ενα γαμιολη και φερτον περιπτερο να του γαμησεις τα ραματα....6.30 εχει ενα κενο
θα κρυφτω μεσα στο ψυγειο.θα παρει πλατη το ψυγειο και θα την πουλεψει ο βαρος
Θα πας εθελοντης αν κανουν κινηση οι γειτονες?Δεν ξερω και αν υπηρετησες βεβαια,δεν συνηθιζεται στο γκανγκεθελοντης σελεμπρε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα κρυφτω μεσα στο ψυγειο.
οχι ρε μαλακα αδικο...μιση καλτσα εχει ο σεσκουλας και τα δοντια να του σπασω αρχιδια χρυσα θα ειναιΟποιοι παλεψουν στα ραντεβου θα μου δωσουν τιμαλφη ρολόγια καρτες με πανω κολλημενο ποστ ιτ με το PIN και μετρητα , θα τους επιστραφουν αν ζήσουν
Οποιος βγει ζωντανος απο τα ραντεβου κερνάει γιατι θα γινει της πουτανας αλλιως ,... δεχομεθα και απο τα λεφτα του αποθανόντος , δεν ειμαστε προληπτικοι
μην του πειράξεις σπληνα και συκωτι ... θα φερω ψυγειακι μαζι μου απο βελιζολ , αυτα που πηγαινουν στις παραλιες και βαζουν τις μπυρες , θα κανουμε δουλειαοχι ρε μαλακα αδικο...μιση καλτσα εχει ο σεσκουλας και τα δοντια να του σπασω αρχιδια χρυσα θα ειναι