shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
ποιο χαζος απο εσενα πεθαίνεις
ρε μαλακες!!!!!
εχει μπει και το χαζο να πουλησει πνευμα
ποιο χαζος απο εσενα πεθαίνεις
ρε μαλακες!!!!!
εχει μπει και το χαζο να πουλησει πνευμα
ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ ΠΟΤΕ ΑΛΗΤΑΡΑσαν το σκυλι τον εφαγα τον λιλα στο νημα του κοβιντ
για καλο το εκαναΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ ΠΟΤΕ ΑΛΗΤΑΡΑ
ερχεσε στο ραντεβου των 6 τζομαρκαμα να σε γαμησω μωρη κοτα?ποιο χαζος απο εσενα πεθαίνεις
αντε γαμησου πουστρακη με γκει δεν ασχολουμεερχεσε στο ραντεβου των 6 τζομαρκαμα να σε γαμησω μωρη κοτα?
Στα Τιρανα ειναι λεμε!!!που να την ξερει την Παρο και τα γκει μπαρ...και στο κατω κατω ΕΣΥ γιατι το ξερεις το γκει μπαρ στο Μαραθι??????????
εκλασε μαλι το αρχιδι....σε 43 λεπτα θα ηταν εκει με το σκαφοςαντε γαμησου πουστρακη με γκει δεν ασχολουμε
παρε και αλλα 45εκλασε μαλι το αρχιδι....σε 43 λεπτα θα ηταν εκει με το σκαφος
σεσκουλα κατσε φρονιμα και καλα και θα την βγαλεις....ασε της πιπες γιατι κακομοιρης εισαιπαρε και αλλα 45
ΝΑΤΑ ΝΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νιπληηηηηηηηηηηηη....για ελα λιγο που σε θελω κατι
ρε αντε γαμησου βλακα ουτε μια τριχα απο τα αρχιδια μου δεν εισαι αυτα που δεν εχειςσεσκουλα κατσε φρονιμα και καλα και θα την βγαλεις....ασε της πιπες γιατι κακομοιρης εισαι
ο αγιος παει σε γκει μπαρ στην Παρο...
τι διαβαζω και δεν τυφλωνομαι ...
αν δεν εισαι στης 6 στο περιπτερο που ειπε ο τζομαρκα ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΜΠΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕρε αντε γαμησου βλακα ουτε μια τριχα απο τα αρχιδια μου δεν εισαι αυτα που δεν εχεις
Προς υπερασπιση σημερα εχει μποφορ η θαλασσα....εκλασε μαλι το αρχιδι....σε 43 λεπτα θα ηταν εκει με το σκαφος
παρε και κομπινεζόν να βαλειςαν δεν εισαι στης 6 στο περιπτερο που ειπε ο τζομαρκα ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΜΠΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ
ο αγιος παει σε γκει μπαρ στην Παρο...
ρε μαλακα πες μου κατι...δεν εισαι ο σινς ε?παρε και κομπινεζόν να βαλεις
ειμαι αυτος που σε γαμαειρε μαλακα πες μου κατι...δεν εισαι ο σινς ε?
οχι ρε καμια σχεσηρε μαλακα πες μου κατι...δεν εισαι ο σινς ε?
καλααααα....περασαν πολλες κοπελες που μου το ειπανεειμαι αυτος που σε γαμαει