barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.981
- Πόντοι
- 5.506
Ναι αλλά έχουμε κι άλλο διάσημο μέλος-φίλο πλέον.νταξ', η λίφο τι άλλες ειδήσεις θα είχε...
Ναι αλλά έχουμε κι άλλο διάσημο μέλος-φίλο πλέον.νταξ', η λίφο τι άλλες ειδήσεις θα είχε...
δυσκολο...γιατι εκει που καει καλωδια για να ψυρισει χαλκο δεν ειναι μοδερ φρεντλυ
apo 2 koytabia ο καθενας
apo 2 koytabia ο καθενας
με καριπιδι θα μαλωσεις?Εσυ έχεις ραντεβού σήμερα, μη ξεχαστείς.
με καριπιδι θα μαλωσεις?
στον λευκό πύργο είναι το ραντεβού για ξύλο?Έτσι μου χουν πει.
ο ατζεντης?Έτσι μου χουν πει.
σου ειπα κατι χθες... αλλα μαλλον νομιζεις οτι εχεις να κανεις με αγορακι... σαν αυτα που παιζεις σε αλλα νηματα....Εσυ έχεις ραντεβού σήμερα, μη ξεχαστείς.
σου ειπα κατι χθες... αλλα μαλλον νομιζεις οτι εχεις να κανεις με αγορακι... σαν αυτα που παιζεις σε αλλα νηματα....
εχει στενη λεκάνη , θα ταλαιπωρηθει ο σκαρμογυφτοςδυσκολο...γιατι εκει που καει καλωδια για να ψυρισει χαλκο δεν ειναι μοδερ φρεντλυ
μην χαλασεις λεφτα για να φας να περιμενεις .....Στις 18:00 ακριβώς να είσαι εκεί. Αν δεν είσαι.... θα πάω στα Έβερεστ πιο κάτω να φάω.
μην εισαι μουνοπανας , να στηριζεις τοπικα , Τουντειλισιους να παςΣτις 18:00 ακριβώς να είσαι εκεί. Αν δεν είσαι.... θα πάω στα Έβερεστ πιο κάτω να φάω.
είχε στενή λεκάνη...εχει στενη λεκάνη , θα ταλαιπωρηθει ο σκαρμογυφτος
Τρε μπαναλμην εισαι μουνοπανας , να στηριζεις τοπικα , Τουντειλισιους να πας
εκει πανε οι βορειοι τυπε , δεν φταιω εγω που εχουν σκατα αλυσιδεςΤρε μπαναλ
εγω θα του ελεγα να ξεκινησει τωρα που ειναι πρωι να μαθει για τα εφημερευοντα πρωτα... και μετα κανα 2 τηλεφωνα στον μπαμπουλα να δει ...το κοιμητηριο θερμης πως ειναι απο διαθεσιμοτητα...εχει κενες ζαρτινιερεςμην εισαι μουνοπανας , να στηριζεις τοπικα , Τουντειλισιους να πας
εγω θα του ελεγα να ξεκινησει τωρα που ειναι πρωι να μαθει για τα εφημερευοντα πρωτα... και μετα κανα 2 τηλεφωνα στον μπαμπουλα να δει ...το κοιμητηριο θερμης πως ειναι απο διαθεσιμοτητα...εχει κενες ζαρτινιερες
βατραχακο πηγαινε αγορι μου να παιξεις στο νημα θεσ/νικης με τον ραπτορακο και ασε με εμενα γιατι εχω σταματησει απο μικρος να τον παιζωΤι «κενες» ρε κατσικοποδαρε...
Στις 18:00 να είσαι εκεί αλλιώς φακελώνεσαι.