The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.243
- Πόντοι
- 25.467
Ειμαι εξω για καφε.Τι στον πουτσο παρακολουθουμαι?Πρεπει να δωσω κωδικους σε κανεναν για ξεκαρφωμα
Ο μουνοβαγόνης είναι πάντα μια αξιόλογη επιλογή.
Ειμαι εξω για καφε.Τι στον πουτσο παρακολουθουμαι?Πρεπει να δωσω κωδικους σε κανεναν για ξεκαρφωμα
Ε ειπαμε,μην γινουμε και τελειως ρεζιλι.Ο μουνοβαγόνης είναι πάντα μια αξιόλογη επιλογή.
Στην απογευματινή μου βόλτα,βρήκα το ποδήλατο του τύπου στο Παλ.Φάληρο με την δημοσιογράφο.εχεις γινει αισχρος,τι σου συμβαινει?
Τι εγινε με Ατενεζο ρε νιαμου?Δεν μπορω να μπω στο προφιλ?Το εχει κλειδωμενο?ΤΟν μπαναραν?Πηγε να κανει καμια επεξεργασια στο προφιλ και κρασαρε το λαπτοπ
Το μόνο nick παγκοσμίως που κατάφερε να κλειδώσει το ίδιο του το προφίλ .......Τι εγινε με Ατενεζο ρε νιαμου?Δεν μπορω να μπω στο προφιλ?Το εχει κλειδωμενο?ΤΟν μπαναραν?Πηγε να κανει καμια επεξεργασια στο προφιλ και κρασαρε το λαπτοπ
Στην απογευματινή μου βόλτα,βρήκα το ποδήλατο του τύπου στο Παλ.Φάληρο με την δημοσιογράφο.
Είχει εύρετρα, για λήψη dna και ταυτοποίηση του τύπου με το ψάθινο καπέλο.
Δεν τα θες;
Μη με κολλάς χωρίς λόγο, κουρασες.
Ανενημέρωτος!
Κι ελεγα,ως εδω καλα,ως εδω καλα.Ομως,οριστε τα αποτελεσματα.Τις προάλλες κατέβασε τα windows 11. Οπότε αντιλαμβάνεστε.
Δλδ αποκλείεται να έχει πάει μίνι διακοπές;Τι εγινε με Ατενεζο ρε νιαμου?Δεν μπορω να μπω στο προφιλ?Το εχει κλειδωμενο?ΤΟν μπαναραν?Πηγε να κανει καμια επεξεργασια στο προφιλ και κρασαρε το λαπτοπ
Τι λες ρε βαρεμενε!Απλα εχει περιορισει τη προσβαση σε ματακηδες σαν και σενα...τωρα το εχει κανει αυτοβουλως ή απο μαλακια αυτο ειναι αλλο θεμα...Τι εγινε με Ατενεζο ρε νιαμου?Δεν μπορω να μπω στο προφιλ?Το εχει κλειδωμενο?ΤΟν μπαναραν?Πηγε να κανει καμια επεξεργασια στο προφιλ και κρασαρε το λαπτοπ
Ουδεπόποτε.Δλδ αποκλείεται να έχει πάει μίνι διακοπές;
Καλα μινι παει ετσι κι αλλιως,δεν ειναι για παραπανωΔλδ αποκλείεται να έχει πάει μίνι διακοπές;
Αυτο εννοουσα οταν εγραψα το εχει κλειδωμενο.Τι λες ρε βαρεμενε!Απλα εχει περιορισει τη προσβαση σε ματακηδες σαν και σενα...τωρα το εχει κανει αυτοβουλως ή απο μαλακια αυτο ειναι αλλο θεμα...
Ανοιξε νημα,μην σε προλαβει κανενας αλλοςΚαυλααααααααααα....
Καυλααααααααααα....
Δεν εχω βιντεο μονο ο ελλατωματικος Birlas εχει.....Ανοιξε νημα,μην σε προλαβει κανενας αλλος
Υγ Εχεις και το βιδεο?
Σουπια,προσπαθεις να θολωσεις τα νεραΔεν εχω βιντεο μονο ο ελλατωματικος Birlas εχει.....