Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.600
- Πόντοι
- 6.536
Έλα Καλαματα μαν.Έλα μάν ψιχαλιζει
Ήλιος φουλ.
Τσίμπημα με πίτσα σε χωνί με εσπρέσο.
Παράδεισος.
Έλα Καλαματα μαν.Έλα μάν ψιχαλιζει
ΓαμιολαΑυτος ρε μαλακα δεν αφηνει να πεσει κατω ουτε πενταλεπτο....
Τζακποτ στο Τζοκερ να παιξω ή οχι;
Επαιξα ετσι και κερδισω θα παρεις μπονους...ετσι και χασω θα παρεις τη καταρα του Ναβουχοδονοσορα.9 17 20 22 36 ( 7 )
Άκου με, άχαστο. Μη το σκέφτεσαι καν.
ουτε τον ληγονταΕπαιξα ετσι και κερδισω θα παρεις μπονους...ετσι και χασω θα παρεις τη καταρα του Ναβουχοδονοσορα.
Που να ληξεις εσυ βρε σκατοψυχο Λεγκο.....ουτε τον ληγοντα
μπηχτης ηταν εν μου λαλεις κουμπαρεΕπαιξα ετσι και κερδισω θα παρεις μπονους...ετσι και χασω θα παρεις τη καταρα του Ναβουχοδονοσορα.
Ο ζωολογικός έκλεισε;Που να ληξεις εσυ βρε σκατοψυχο Λεγκο.....
Απο τους μεγαλυτερους της ιστοριας....μπηχτης ηταν εν μου λαλεις κουμπαρε
Στις 4 τρως μπαν...δεν θα μας φορτωνεις τον σερβερ εσυ.ενα σας γραφω ρε ναυαγια πρωι πρωι....πατησα τρεις φορες ρηφρες τη σελιδα μεχρι να καταλαβω οτι γυρισε ο χελ....
Ολο τον Ιουνιο κλειστος...απο αρχες Ιουλη παμε σε αλλο κηπο.Ο ζωολογικός έκλεισε;
Στον εθνικοΟλο τον Ιουνιο κλειστος...απο αρχες Ιουλη παμε σε αλλο κηπο.
τι ειναι αυτο ρε ...εμεις δουλευουμε φιλε ουτε δημοσιοι ειμαστε ουτε τεμπεληδες ...πτωχοι επιχειρηματιες ειμαστε μου μας ρουφαει το αιμα ο κουληςΤριήμερο , για τους φτωχούς μας φίλους
τι ειναι αυτο ρε ...εμεις δουλευουμε φιλε ουτε δημοσιοι ειμαστε ουτε τεμπεληδες ...πτωχοι επιχειρηματιες ειμαστε μου μας ρουφαει το αιμα ο κουλης
πανε σε καμια τραβελο μαρη πιπιτσαΕπιχειρηματίας και ανορθόγραφος με χιούμορ νηπίου και εν μόνιμες τάσεις με παπάρια, λίγο δύσκολο ζουμπά.
Παρε μια κρεμ ντε κα κρεμ και σταμάτα το σπαμ
που να ναι τετοια ωρα η αγαπη σου??!!!!Τυποι αυτο σας λεω τον νου σας εαν εχει στεναχωρήσει καποιος τον φιλο @athinaios44 που εχει να εμφανιστει 2 μερες θα τον
δεν ξερω που ειναι ο φιλος Αθηναιος αλλα νομιζω οτι εχει στεναχωρηθείπου να ναι τετοια ωρα η αγαπη σου??!!!!