Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.366
- Πόντοι
- 12.756
τυπε πρεπει να ξεκαθαρίσεις κατιΓαμιολεςςςςςςςςςςςςςςςς.....
στην βραδυνη αναφορά να σε βαλουμε στους στρειτ ή στους τραβελόφιλους ?
τυπε πρεπει να ξεκαθαρίσεις κατιΓαμιολεςςςςςςςςςςςςςςςς.....
Γαμιολεςςςςςςςςςςςςςςςς.....
Γαμιεσενε πατοκορφα νιμου....τσιμπα για τα καλοριζικα
φωναξε λιγο τον αντι να μιλησετε λιγο να δω κατιΘα φτυσετε το γαλα της μοσχαρας σας νιαμου.....
τυπισσα νανα σε εψαχνεΓαμιεσενε πατοκορφα νιμου....
Δεν ντρεπεσαι ρε ξεφτιλιδη να ρωτας εμενα που ειχα κανει τον Νικ1410 και βαλε τραβελοπουτσες βουκινο σε ολο το σαι;τυπε πρεπει να ξεκαθαρίσεις κατι
στην βραδυνη αναφορά να σε βαλουμε στους στρειτ ή στους τραβελόφιλους ?
Πιο λιγο βρε χαλασμενο Κινεζικο Λεγκο εμεινα μπαν απο σενα!!!φωναξε λιγο τον αντι να μιλησετε λιγο να δω κατι
συμβαινει τωρα
τυπος πξ μολις πηρε γραμμη τι παιχτηκε
εκανα ηδη εγω , μην ξεβολευεσαινα κανω αναφορα στον χελλ που βριζει?
Πουτσα μου...θα πω σε εναν γνωστο μου να με ξεμπαναρει.να κανω αναφορα στον χελλ που βριζει?
να κανω αναφορα στον χελλ που βριζει?
δεν εστειλες μηνυμα ρε μουνη οτι δεν ξαναμπαινεις????Δεν ντρεπεσαι ρε ξεφτιλιδη να ρωτας εμενα που ειχα κανει τον Νικ1410 και βαλε τραβελοπουτσες βουκινο σε ολο το σαι;
Πιο λιγο βρε χαλασμενο Κινεζικο Λεγκο εμεινα μπαν απο σενα!!!
Ηθελα να κοψω αντιδρασεις ρε αρκιντι...καλα απο εσενα βρωμερη νυφιτσα δεν περιμενα κατι καλυτερο!δεν εστειλες μηνυμα ρε μουνη οτι δεν ξαναμπαινεις????
τα όνειρα δωρεάν ειναι !!Εγώ τύπε τα ραντεβού εκατομμυρίων τα κλείνω στον ύπνο μου
Τι εγινε ρε μαλακες;Οσο ελειπα ο Μπαρος εκτος απο κουραδες εμαθα οτι ρουφαει και τραβελοπουτσες;Τι πραγματα ειναι αυτα ρε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ηθελα να κοψω αντιδρασεις ρε αρκιντι...καλα απο εσενα βρωμερη νυφιτσα δεν περιμενα κατι καλυτερο!
Η πόλη του φωτός τυπε;Μόλις έσκασε ένα κόμπο κεραυνών μερικά μέτρα μακριά μου, για κακη σας τύχη. Φώτισε τα πάντα. Αυτή η πόλη δεν απογοητεύει ποτέ.
Η πόλη του φωτός τυπε;