LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
Σόρυ για τη διακοπήπου αναφέρεσαι τύπε?
Σόρυ για τη διακοπήπου αναφέρεσαι τύπε?
Τάσο, έλα απο εδώ αν σου βαστάει μωρή, μη χαλάμε τα νήματα των κοριτσιων!που αναφέρεσαι τύπε?
Τάσο, έλα απο εδώ αν σου βαστάει μωρή, μη χαλάμε τα νήματα των κοριτσιων!
και θα στο πω για αλλη μια και τελευταια φορα τζαμπα μαγκας του πληκτρολογιου εισαιΤάσο, έλα απο εδώ αν σου βαστάει μωρή, μη χαλάμε τα νήματα των κοριτσιων!
Θα μας κλάσεις Τασούλη!που αναφέρεσαι τύπε?
ενταξει αντε τι ασχολουμε μαζι σου πηγαινε να παιξεις με την barbieΘα μας κλάσεις Τασούλη!
ενταξει ρε δεν εχει ζεστη πολυ σημερα καλα ειναιΑν δεν είχα το κλιματιστικό στο αυτοκίνητο θα εκλεβα ένα αυτοκίνητο εν κίνηση όπως κάνουν στις ταινίες και θα πέταγα τον οδηγό έξω και θα το έπαιρνα ...
Τους έβλεπα μέσα από το φιμε τζαμί με τους 19 βαθμούς και τους λυποταν η ψυχή μου ... Για να είμαι ειλικρινης στ αρχίδια μου βέβαια , απλά έτσι το έγραψα για το συναισθηματικό κομμάτι του σαιτ
Εισαι πσυχουλα μωρη γαμιολαΑν δεν είχα το κλιματιστικό στο αυτοκίνητο θα εκλεβα ένα αυτοκίνητο εν κίνηση όπως κάνουν στις ταινίες και θα πέταγα τον οδηγό έξω και θα το έπαιρνα ...
Τους έβλεπα μέσα από το φιμε τζαμί με τους 19 βαθμούς και τους λυποταν η ψυχή μου ... Για να είμαι ειλικρινης στ αρχίδια μου βέβαια , απλά έτσι το έγραψα για το συναισθηματικό κομμάτι του σαιτ
Γαμιολες αδελφέ κωλομπαραδεςξεχυλιζει συναισθημα το νημα.....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Θείο, πήγαινε λίγο στο νήμα Εφιάλτης στο Παλαιο Φάληρο να ρίξεις μια ματιά στην 1η σελίδα...ξεχυλιζει συναισθημα το νημα.....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Τι τσιμπησες ρε μουνακι;παω θειο αλλα να πω κατι γιατι ο αδερφος εχει δικιο
ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΑΜΙΟΛΕΣ
μην βριζεις μπροΤι τσιμπησες ρε μουνακι;
Παρασυρθηκα και με επνιξε ο δικιοςμην βριζεις μπρο
στους ποσους εχεις το αιρκοντισιο?Παρασυρθηκα και με επνιξε ο δικιος
Αδελφέ τι λέει το τελωνείο;στους ποσους εχεις το αιρκοντισιο?
αδερφε σκ της πουτανας,μερες θαλλασας....Αδελφέ τι λέει το τελωνείο;