athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.599
- Πόντοι
- 12.756
α ρε μπινε Παρασκευοπουλε με τους νομους σου....
Όλα έχουν νόημα....Το ξερετε πως εδω και ωρα δεν υπαρχει αρχη και τελος σε οτι λετε, ετσι;
η απωλεια της νανας σε χαλασε.Το νου σου, έχω τηρήσει ουδέτερη στάση.....![]()
τελικα τα τραβελια εκαναν την διαφορα ... αν το ηξερε αυτο ο Σεσκου θα ειχε γαμησει ολο το Ρεντη και την Αγιας Αννης με τους φορτηγατζήδεςΚοίτα να δεις περίπτωση... Μήνες τον έψηνε ο Σεσκουλος, και ήρθε ο Γιαρμας και τον έβγαλε γκόμενο σε μια βδομάδα....
Χτύπα κι άλλο ρε καριόλη...η απωλεια της νανας σε χαλασε.![]()
λειπει Νανα απο το σαιΧτύπα κι άλλο ρε καριόλη...![]()
γιατι δεν την θες την νανα ? επειδη δεν τσουγκριζουν τα μπαλακια σας ?Χτύπα κι άλλο ρε καριόλη...![]()
Θυμάμαι που το παίζαν όλοι άντρες τότε...ενώ τώρα...Κανονίστε μην έχουμε τα ίδια με την προηγούμενη φιλενάδα σας και γεμίσει πάλι το τοπικ τραβελοπουτσες.
ποιος ποναει πιο πολλη εσυ η ο αλεκος?Χτύπα κι άλλο ρε καριόλη...![]()
γιατι δεν την θες την νανα ? επειδη δεν τσουγκριζουν τα μπαλακια σας ?
Μπαρουλης περασε στην αντιπερα οχθη ... κοιταει το φυλλο απολυσης του Στρατου και αναπολεί που τοτε ακομα κρυβοτανΘυμάμαι που το παίζαν όλοι άντρες τότε...ενώ τώρα...![]()
Ομολογώ πως αν δεν κάνατε εσείς την αρχή δεν θα είχαν ακολουθήσει και οι άλλοι.Θυμάμαι που το παίζαν όλοι άντρες τότε...ενώ τώρα...![]()
Η Νανά είναι ΚΥΡΙΑ...παρακαλώ σεβασμό.ποιος ποναει πιο πολλη εσυ η ο αλεκος?
σου εχει στειλει αναμνηστικη ντικ πικ?![]()
Απελευθερώθηκαν...Ομολογώ πως αν δεν κάνατε εσείς την αρχή δεν θα είχαν ακολουθήσει και οι άλλοι.
ευγενικα το λες ... ξεκωλωθηκαν ισως να ηταν πιο ακριβεςΑπελευθερώθηκαν...![]()
Ο Μπαρος έχει ξεφύγει...κάνει περίεργες ερωτήσεις....ευγενικα το λες ... ξεκωλωθηκαν ισως να ηταν πιο ακριβες
Ο φίλος - βάρος ανοίγει το πρόγραμμα...Δε θα μου χαλάσεις εσύ την ηρεμία μου επειδή μπήκες τέταρτο - πέμπτος στη μαρκίζα...
Δευτεράντζα ...