athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.234
- Πόντοι
- 12.756
α ρε μπινε Παρασκευοπουλε με τους νομους σου....
Όλα έχουν νόημα....Το ξερετε πως εδω και ωρα δεν υπαρχει αρχη και τελος σε οτι λετε, ετσι;
η απωλεια της νανας σε χαλασε.Το νου σου, έχω τηρήσει ουδέτερη στάση.....
τελικα τα τραβελια εκαναν την διαφορα ... αν το ηξερε αυτο ο Σεσκου θα ειχε γαμησει ολο το Ρεντη και την Αγιας Αννης με τους φορτηγατζήδεςΚοίτα να δεις περίπτωση... Μήνες τον έψηνε ο Σεσκουλος, και ήρθε ο Γιαρμας και τον έβγαλε γκόμενο σε μια βδομάδα....
Χτύπα κι άλλο ρε καριόλη...η απωλεια της νανας σε χαλασε.
λειπει Νανα απο το σαιΧτύπα κι άλλο ρε καριόλη...
γιατι δεν την θες την νανα ? επειδη δεν τσουγκριζουν τα μπαλακια σας ?Χτύπα κι άλλο ρε καριόλη...
Θυμάμαι που το παίζαν όλοι άντρες τότε...ενώ τώρα...Κανονίστε μην έχουμε τα ίδια με την προηγούμενη φιλενάδα σας και γεμίσει πάλι το τοπικ τραβελοπουτσες.
ποιος ποναει πιο πολλη εσυ η ο αλεκος?Χτύπα κι άλλο ρε καριόλη...
γιατι δεν την θες την νανα ? επειδη δεν τσουγκριζουν τα μπαλακια σας ?
Μπαρουλης περασε στην αντιπερα οχθη ... κοιταει το φυλλο απολυσης του Στρατου και αναπολεί που τοτε ακομα κρυβοτανΘυμάμαι που το παίζαν όλοι άντρες τότε...ενώ τώρα...
Ομολογώ πως αν δεν κάνατε εσείς την αρχή δεν θα είχαν ακολουθήσει και οι άλλοι.Θυμάμαι που το παίζαν όλοι άντρες τότε...ενώ τώρα...
Η Νανά είναι ΚΥΡΙΑ...παρακαλώ σεβασμό.ποιος ποναει πιο πολλη εσυ η ο αλεκος?
σου εχει στειλει αναμνηστικη ντικ πικ?
παιζει ρολο το μεγεθος?
Είναι μικρή για μένα...
Απελευθερώθηκαν...Ομολογώ πως αν δεν κάνατε εσείς την αρχή δεν θα είχαν ακολουθήσει και οι άλλοι.
ευγενικα το λες ... ξεκωλωθηκαν ισως να ηταν πιο ακριβεςΑπελευθερώθηκαν...
Ο Μπαρος έχει ξεφύγει...κάνει περίεργες ερωτήσεις....ευγενικα το λες ... ξεκωλωθηκαν ισως να ηταν πιο ακριβες
Ο φίλος - βάρος ανοίγει το πρόγραμμα...Δε θα μου χαλάσεις εσύ την ηρεμία μου επειδή μπήκες τέταρτο - πέμπτος στη μαρκίζα...
Δευτεράντζα ...