barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.114
- Πόντοι
- 5.506
Κοσμοπολιτηςmpery me kyra
Κοσμοπολιτηςmpery me kyra
Ποια ηταν η τελευταια διασημη που προσεγγισες Τακαρε;τωρα δινω τα φωτα μου στους τυπους στο νημα "πως προσεγγιζεις διασημη"...
οχι οτι θα καταλαβουν και πολλα γιατι τους κοβω για αμεα, αλλα οτι πιασουν, καλο ειναι.....
κανονικα επρεπε να με πληρωνουν για τετοιες συμβουλες...
ρε ο μουνοπανος αντι να παει την κυρα σε κανα λαγονησι,βουλιαγμενη εθνικο κηπο εστω την παει στην γωνια στα μπερι....Κοσμοπολιτης
η ελι το εξηντατριο....Ποια ηταν η τελευταια διασημη που προσεγγισες Τακαρε;
Κοιτα, απο το να την παει εβερεστ ή τουντειλισιους ακουγεται λιγο καλυτερορε ο μουνοπανος αντι να παει την κυρα σε κανα λαγονησι,βουλιαγμενη εθνικο κηπο εστω την παει στην γωνια στα μπερι....
το βραδυ θα ανοιξω θεμα γιαυτο
γραφει και με λατινικους χαρακτηρες ο αφγανος!!!!λες και πινει καφε στις καννες....Κοσμοπολιτης
ναιΚοιτα, απο το να την παει εβερεστ ή τουντειλισιους ακουγεται λιγο καλυτερο
μια τραγουδιστρια, αλλα ημιδιασημη...Ποια ηταν η τελευταια διασημη που προσεγγισες Τακαρε;
γαμησες Ιωαννη? πες αληθειαμια τραγουδιστρια, αλλα ημιδιασημη...
επισης και μια γυμναστρια που ηταν διασημη για τα σπαγκατο της στο σεξ, αλλα δεν ξερω αν πιανεται για διασημη...
Πιο σιγά αδελφέ ψυθιριστασιγα μιλαμε ρε αδερφε![]()
Ξεπεσες και συ Τακημια τραγουδιστρια, αλλα ημιδιασημη...
επισης και μια γυμναστρια που ηταν διασημη για τα σπαγκατο της στο σεξ, αλλα δεν ξερω αν πιανεται για διασημη...
Αμα τα μικρυνουμε κι αλλο τα γραμματα αδερφε δε θα βλεπουμε τιποτα με την πρεσβειωπιαΠιο σιγά αδελφέ ψυθιριστα
Τώρα μου φύγε ο ύπνος κάντε ότι γουστάρεταιΞεπεσες και συ Τακη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αμα τα μικρυνουμε κι αλλο τα γραμματα αδερφε δε θα βλεπουμε τιποτα με την πρεσβειωπια
γιατι τοσο νωρις αδερφε? μεσημεριανο τι θα τσιμπισεις?Τώρα μου φύγε ο ύπνος κάντε ότι γουστάρεται
Τώρα βάζουμε ένα γουρουνάκι μικρό μπεμπεγιατι τοσο νωρις αδερφε? μεσημεριανο τι θα τσιμπισεις?
ΤΕΛΕΙΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΕΕΕΕΕΕΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΤώρα μου φύγε ο ύπνος κάντε ότι γουστάρεται
ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗγραφει και με λατινικους χαρακτηρες ο αφγανος!!!!λες και πινει καφε στις καννες....
ενω ειναι απεναντι απο την πιατσα με τους ταριφες.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΚΑΥΛΕΤΟΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ
μαγουλακο τι κανεις;ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΚΑΥΛΕΤΟ![]()