celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.627
- Πόντοι
- 6.256
Τι λε ρε Βλαχοαφου ειστε βλαχαδερα-καραγκουνες δεν νογατε
Τι λε ρε Βλαχοαφου ειστε βλαχαδερα-καραγκουνες δεν νογατε
με τον μαλάκα τον βόσκο ρε που μπλεξαμεΤι λε ρε Βλαχο![]()
ο δικος σου δεν κοιμαται ποτέ , έτσι δήλωσε , αλλα αν ροχαλίζει τωρα με το σκατωμένο μινέρβα βρακι στο κρεβατι με το ανεμιστηρα διπλα τουKoimaste kariolakia , etsi nani
Τον παίζετε με καπότα; Ενδιαφέρουσα εκτροπή για μελέτη από την επιστημονική ομάδα!![]()
Θα σέβεστε.
Τον παίζετε με καπότα; Ενδιαφέρουσα εκτροπή για μελέτη από την επιστημονική ομάδα!
μην κανεις παλι νημα βρηκα γκομενα και εξαφανιστεις εχουμε τις αληθειες#2 την παρασκευηΔες τι ωραια τα εσιαξα όμως, δίπλα-δίπλα, σινιαρισμένα. Μπλέξαμε με πιπίνι Άγιε, δύσκολα τα πράγματα.
Δες τι ωραια τα εσιαξα όμως, δίπλα-δίπλα, σινιαρισμένα. Μπλέξαμε με πιπίνι Άγιε, δύσκολα τα πράγματα.
μην κανεις παλι νημα βρηκα γκομενα και εξαφανιστεις εχουμε τις αληθειες#2 την παρασκευη![]()
εγω πιστευω τα πιπινια εχουν λυσσαξει για πουτσαΘα ανοίξει νήμα για τη χούφτα του;![]()
εγω πιστευω τα πιπινια εχουν λυσσαξει για πουτσα
χθες μου την επεσε μονο του μελαχροινο με τατου και αερατο φορεματακι
μετα ειδα ποιον εχει γκομενο και εσπασα σασμαν στην πρωτη-δευτερα
ναι ισως ειναι η μονη λυσηΈχουν αφηνιάσει όλα τους. Ριχνεις και πιάνεις ότι θες. Από Δευτερα Κραβ Μαγκά, έχω πολλά μέτωπα εδώ μέσα.
ναι ισως ειναι η μονη λυση
χθες πχ αν ειχαμε ξεκινησει αντι να τραβηξω την δευτερα κοφτες θα εσπαζα τους 2 αγκωνες του βουνου και θα εφευγα στο ηλιοβασιλεμα με τα μωρο![]()