jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.447
- Πόντοι
- 2.306
τι διαολο εμεις οι 3 μειναμε μονο;
Τσουπ χεχε
Είμαι και γω εδώ. Τα πήγα σπίτι τα μωρά. Εδώ, εδώ για τ’ αδέρφια μου για μια ωριτσα ακόμα.
τι διαολο εμεις οι 3 μειναμε μονο;
Θα σκασει ο δικος σου οπου να 'ναιτι διαολο εμεις οι 3 μειναμε μονο;
αλλος παντοφλακιας αυτος..Θα σκασει ο δικος σου οπου να 'ναι![]()
E μα,δεν τον αφηνεις να κανει ρουπι,κερβερος εισαι.ΚΕΡΒΕΡΟΣαλλος παντοφλακιας αυτος..
σε λιγο καιρο εχουμε γενεθλια του πρωτου μας μπαναρισματος,δεν ειναι να τον πλησιαζεις αυτος βρωμαει απο την κορυφη μεχρι τα νυχια.τι διαολο εμεις οι 3 μειναμε μονο;
Το γκομενάκι του πάντα εδώE μα,δεν τον αφηνεις να κανει ρουπι,κερβερος εισαι.ΚΕΡΒΕΡΟΣ![]()
E μα,δεν τον αφηνεις να κανει ρουπι,κερβερος εισαι.ΚΕΡΒΕΡΟΣ![]()
μας εχει πρηξει τα αρχιδια η κοτα η λυρατησε λιγο καιρο εχουμε γενεθλια του πρωτου μας μπαναρισματος,δεν ειναι να τον πλησιαζεις αυτος βρωμαει απο την κορυφη μεχρι τα νυχια.
τι λενε τα γκομενακια;τα βλεπεις η εχεις στραβωθει να μιλας με φιλο-μπαρο;Το γκομενάκι του πάντα εδώ
Έχω αραξει και πίνω το κρασάκι , έχουν ανοίξει κουβέντα για Ενφια , αλλά βρήκα την επόμενη σχέση μου
μας εχει πρηξει τα αρχιδια η κοτα η λυρατη
τι λενε τα γκομενακια;τα βλεπεις η εχεις στραβωθει να μιλας με φιλο-μπαρο;
τραβελι;Έχω αραξει και πίνω το κρασάκι , έχουν ανοίξει κουβέντα για Ενφια , αλλά βρήκα την επόμενη σχέση μου
τη νανα.τραβελι;
Αν ήταν τραβελια θα σε είχα φωνάξει να λέγατε τα δικά σαςτραβελι;
ανοιγεις νημα ταχιστα,ΤΑΧΙΣΤΑΝτουέτο με παρακολουθεί ώρα, χτυπάμε πρόσωπο με πρόσωπο Λευκό, λέει η μια στην άλλη «καλός είναι», γυρνάω, γεια σας τσούπρες, τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Δε θα πω βρήκα γκομενα αλλά μπελά βρήκα σίγουρα. 19 με το ζόρι, να ξέρετε βρήκαν μπελά μεγάλο. Σας μιλάω από 3G με 2% μπαταρία. Για κλαμπ πήγαινα, καθάρισα πιπίνι τελικά (η φίλη της λακισε).
Όσοι με είπατε ντιντί πάρτε λίγο τ’ αρχιδια μου στο στόμα σας και παπαρωστε τα καλά καλά, φρεσκοξυρισμενα είναι.
Έρχονται νεες περιπέτειες.
τη νανα.![]()
ΦΙΛΕ-ΜΠΑΡΕ θα ειναι μουναρα σιγουρα....η φαντασια γαμαει,ΓΑΜΑΕΙΑν ήταν τραβελια θα σε είχα φωνάξει να λέγατε τα δικά σας
ανοιγεις νημα ταχιστα,ΤΑΧΙΣΤΑ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΦΙΛΕ-ΜΠΑΡΕ θα ειναι μουναρα σιγουρα....η φαντασια γαμαει,ΓΑΜΑΕΙ
Τι προσπαθείς να του εξηγήσεις ρε τύπε και εσύ , με το Μινέρβα το σωβρακο είναι με το άνοιγμα μπροστά , τιραντα φανέλα με κίτρινιλες στην μασχάλη , ρουφάει ηλεκτρονικό κοιτώντας ένα λάπτοπ χωρίς μεντεσέδες που έχει βάλει από πίσω ένα μπουκάλι Άμστελ να κρατάει την οθόνη όρθια , και πίσω από την οθόνη το παραθυράκι του φωταγωγούΑδερφέ χωρίς πλάκα, ξες όταν μιλάω σοβαρά, το μικρό δεν το αφήνω και βρήκα μπελά καλό. Δεν έχω μπαταρία, πάω για βρωμικο.