Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.217
- Πόντοι
- 3.656
αυριο στο μακεδονια τβπου ειναι οι αληθειες με τον τζορμακα?![]()
αυριο στο μακεδονια τβπου ειναι οι αληθειες με τον τζορμακα?![]()
αμα δεν ανεβασει το νημα φουλ ομαδικες αναφορες στο μουνοπανο
μαλακα μου επρεπε να παρω χαπι μετα για να ηρεμησωτο περιμενα ρε μαλακα![]()
με ασθενοφορο πατε για εξεταση στον ουρολογο???για εμφραγμα κατεβαινει ελικοπτερο στην ταρατσα?????θα καταθέσω αγωγή για αποζημίωση που θα περιλαμβάνει αμοιβή γιατρού, νοσήλια, μεταφορικά με ασθενοφόρο και διαφυγόντα κέρδη, με το μπινέ!
Ριφιφί στα καλαμάκια έγινεμπουχο για πες μας την εμπειρία σου στην Αθηνα με τον φιλο Αθηναιο που σου εκανε ριφιφι![]()
που μενεις ρε μαλακα??στο νιαρχος?εχω ακομα 2 ωρες μπαταρια στο φορητο , σχολασε και η πινεζα και βαριεμαι να παω να τον φερω απο μεσα
Αμα δεν ανοιξει το νημα , τελειωσε ο βατραχος σαν νικ εδω μεσα
με ασθενοφορο πατε για εξεταση στον ουρολογο???για εμφραγμα κατεβαινει ελικοπτερο στην ταρατσα?????
γιατι δεν εριχνες ενα πουτσο και μετα να κοψεις το περσοναλμαλακα μου επρεπε να παρω χαπι μετα για να ηρεμησω
κλεινει σπιτια αυτη , μιλαμε με τα μουνοχειλα εξω ερχοταν
ενσωματωμενο να φανταστωΓια έμφραγμα έχω κανονίσει σινούκ με μονάδα εντατικής.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΩ ΜΠΟΥΞΑΡΟΡιφιφί στα καλαμάκια έγινε![]()
ειναι καποιος δρομος , αλλα δεν κουνιεμαι , εχω αραξει καναπε μου εχει γεμισει το τραπεζακι με αυτα που χρειαζομαι , δεν σηκωνομαι για καμια Παναγία τωραπου μενεις ρε μαλακα??στο νιαρχος?
ενσωματωμενο να φανταστω
δεν γινοταν , ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΩ , ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣγιατι δεν εριχνες ενα πουτσο και μετα να κοψεις το περσοναλ
Μελιτζάνες, κολοκυθάκια κλπ κλπ;Κρι κρι τουρλού
δεν γινοταν , ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΩ , ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣ