Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.092
- Πόντοι
- 2.606
Μόνο?πρεπει να παρω καμια 50 call girl μεχρι τον γαμο
Μόνο?πρεπει να παρω καμια 50 call girl μεχρι τον γαμο
Μέχρι 50 θεωρείται μπάτσελορ διαρκείας...
και μια παρτουζα με 1 call girl με τον φιλο Νιπλη αν θελει κερασμένη απο μενα
πρεπει να παρω καμια 50 call girl μεχρι τον γαμο
Σωστό κι' αυτό, δεν το είχα σκεφτεί έτσι...Μέχρι 50 θεωρείται μπάτσελορ διαρκείας...
Μετα γινεται μοιχός
Οι αδερφικοί φίλοι σου από το μπου συμφωνούν με τον γάμο?και μια παρτουζα με 1 call girl με τον φιλο Νιπλη αν θελει κερασμένη απο μενα
δεν ρωτάω λεπτομέρειεςΟι αδερφικοί φίλοι σου από το μπου συμφωνούν με τον γάμο?
Nτροπη,αυτην την εντυπωση εχω δωσει?Τοσο χαμηλα ρεκορ?Μέχρι 7 γράφει το κοντέρ νομίζω, σε εθνικές επετείους και κάθε δίσεκτο έτος.
Nτροπη,αυτην την εντυπωση εχω δωσει?Τοσο χαμηλα ρεκορ?
οχι η αληθεια ειναι οτι εχεις 11αρισειNτροπη,αυτην την εντυπωση εχω δωσει?Τοσο χαμηλα ρεκορ?
Μολις εβγαλα πιτσα και καλτσονε απο το φουρνο,ελπιζω να μην εμφανιστει κανενας Βαρος
βαλε την πινεζα να σου κανει μουσακα γυμνηbariemai
Δεν νομιζω,ισως φταιει που πεφτω για υπνο,χανω πολυτιμες ωρεςοχι η αληθεια ειναι οτι εχεις 11αρισει
παγωτινια?Μολις εβγαλα πιτσα και καλτσονε απο το φουρνο,ελπιζω να μην εμφανιστει κανενας Βαρος
που διαβασες παγωτινια ρε μαλακα??παγωτινια?
μαλακα μου ποιος τρωει πια παγωτινια ? απο κατι ζαχαροπλαστεια τελειωμενα σε γευση ειναι
Για τον Βαρο λεμε,μπορει να κλεβει και σκυλοτροφη και να αφηνει το ζωντανο νηστικοπαγωτινια?
μαλακα μου ποιος τρωει πια παγωτινια ? απο κατι ζαχαροπλαστεια τελειωμενα σε γευση ειναι
700 σελιδες ανασκοπηση εχεις να κανεις εσυ,πεταγεσαι μια φορα το μηνα και εξαφανιζεσαιπου διαβασες παγωτινια ρε μαλακα??
ο μπαρος τρωει τετοια ... μαλακα μονο κατι γριες τα αγοράζουνπου διαβασες παγωτινια ρε μαλακα??
Τον Αντρέα τι τον έβαλες?πληρωνα μισθοδοσίες σημερα , ειμαι πτωμα με τα μουνοπανα που θελουν και να πληρωνονται καθε μηνα ... αντε βγει αλλη μια 4ετια ο Κουλης να τα κοψει αυτα
και καριοκεςο μπαρος τρωει τετοια ... μαλακα μονο κατι γριες τα αγοράζουν