Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.089
- Πόντοι
- 2.606
Μόνο?πρεπει να παρω καμια 50 call girl μεχρι τον γαμο![]()
Μόνο?πρεπει να παρω καμια 50 call girl μεχρι τον γαμο![]()
Μέχρι 50 θεωρείται μπάτσελορ διαρκείας...
και μια παρτουζα με 1 call girl με τον φιλο Νιπλη αν θελει κερασμένη απο μενα
πρεπει να παρω καμια 50 call girl μεχρι τον γαμο![]()
Σωστό κι' αυτό, δεν το είχα σκεφτεί έτσι...Μέχρι 50 θεωρείται μπάτσελορ διαρκείας...
Μετα γινεται μοιχός![]()
Οι αδερφικοί φίλοι σου από το μπου συμφωνούν με τον γάμο?και μια παρτουζα με 1 call girl με τον φιλο Νιπλη αν θελει κερασμένη απο μενα![]()
δεν ρωτάω λεπτομέρειεςΟι αδερφικοί φίλοι σου από το μπου συμφωνούν με τον γάμο?
Nτροπη,αυτην την εντυπωση εχω δωσει?Τοσο χαμηλα ρεκορ?Μέχρι 7 γράφει το κοντέρ νομίζω, σε εθνικές επετείους και κάθε δίσεκτο έτος.
Nτροπη,αυτην την εντυπωση εχω δωσει?Τοσο χαμηλα ρεκορ?![]()
οχι η αληθεια ειναι οτι εχεις 11αρισειNτροπη,αυτην την εντυπωση εχω δωσει?Τοσο χαμηλα ρεκορ?![]()
Μολις εβγαλα πιτσα και καλτσονε απο το φουρνο,ελπιζω να μην εμφανιστει κανενας Βαρος
βαλε την πινεζα να σου κανει μουσακα γυμνηbariemai
Δεν νομιζω,ισως φταιει που πεφτω για υπνο,χανω πολυτιμες ωρεςοχι η αληθεια ειναι οτι εχεις 11αρισει
παγωτινια?Μολις εβγαλα πιτσα και καλτσονε απο το φουρνο,ελπιζω να μην εμφανιστει κανενας Βαρος![]()
που διαβασες παγωτινια ρε μαλακα??παγωτινια?
μαλακα μου ποιος τρωει πια παγωτινια ? απο κατι ζαχαροπλαστεια τελειωμενα σε γευση ειναι
Για τον Βαρο λεμε,μπορει να κλεβει και σκυλοτροφη και να αφηνει το ζωντανο νηστικοπαγωτινια?
μαλακα μου ποιος τρωει πια παγωτινια ? απο κατι ζαχαροπλαστεια τελειωμενα σε γευση ειναι
700 σελιδες ανασκοπηση εχεις να κανεις εσυ,πεταγεσαι μια φορα το μηνα και εξαφανιζεσαιπου διαβασες παγωτινια ρε μαλακα??
ο μπαρος τρωει τετοια ... μαλακα μονο κατι γριες τα αγοράζουνπου διαβασες παγωτινια ρε μαλακα??
Τον Αντρέα τι τον έβαλες?πληρωνα μισθοδοσίες σημερα , ειμαι πτωμα με τα μουνοπανα που θελουν και να πληρωνονται καθε μηνα ... αντε βγει αλλη μια 4ετια ο Κουλης να τα κοψει αυτα
και καριοκεςο μπαρος τρωει τετοια ... μαλακα μονο κατι γριες τα αγοράζουν