κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.279
- Πόντοι
- 19.795
Ποιo Κωστα; με τα σουβλακια;Μετά πήγαινε Κώστα αγιας ειρήνης κοντά είναι
Ποιo Κωστα; με τα σουβλακια;Μετά πήγαινε Κώστα αγιας ειρήνης κοντά είναι
Ναι μανΠοιo Κωστα; με τα σουβλακια;
Πηγαινε στον εγγονο του αυθεντικου Κωστα, Πεντελης 5.Ναι μαν
Το ξέρω μαν μέχρι τις 1 το πολύ 2 βρίσκεις μετά τελοςΠηγαινε στον εγγονο του αυθεντικου Κωστα, Πεντελης 5.
![]()
(Α, ρε Κωστα, αν ηξερες οτι σε μνημονευω μετα απο τοσα χρονια σε μπουρδελοσαιτ, θα με κερναγες καθε μερα σουβλακι)
Δουλεύει το ίδιο σύστημα με τον παππού του. Πάρε τηλ. και δώσε παραγγελία.Το ξέρω μαν μέχρι τις 1 το πολύ 2 βρίσκεις μετά τελος
Ξέρω μαν τρώω χρόνια από εκεί για εμένα είναι το κορυφαίο,κέντρο είναι η δουλειά μου δίπλα τουΔουλεύει το ίδιο σύστημα με τον παππού του. Πάρε τηλ. και δώσε παραγγελία.
Και εγώ χρόνια έτρωγα από τον παππού του. Αδριανού 116. Έπιανε τα λεφτά με τσιμπίδα, αλλά τους κώλους με γυμνα χέρια.Ξέρω μαν τρώω χρόνια από εκεί για εμένα είναι το κορυφαίο,κέντρο είναι η δουλειά μου δίπλα του
Σε βρήκε ο νιπλης για τα πραγματα;Και εγώ χρόνια έτρωγα από τον παππού του. Αδριανού 116. Έπιανε τα λεφτά με τσιμπίδα, αλλά τους κώλους με γυμνα χέρια.Στον εγγονό έχω πάει μια φορά μόνο.
Τα παρελαβα κιόλας. Άμεση εξυπηρέτησηΣε βρήκε ο νιπλης για τα πραγματα;
κιλερ εισαι ρε πουστη ΚΙΛΕΡ@κωλο-γερος πες μου είναι τα πράγματα Θησέως , σε κανόνισα , 20 ευρώ στο παιδί 30 εγώ , με μια πενηνταρου ξεμπερδεψες , αραχτός σπίτι θα είσαι
Όλα για να βγει το μεροκάματο παίχτη μουκιλερ εισαι ρε πουστη ΚΙΛΕΡ
Πηγές Ρόμβης για παπαριαΌλα για να βγει το μεροκάματο παίχτη μου
Μια ψιλή αδελφερε για να μην ρωταω ξενους....ο ψινακης της το κατεβασε το φορεμα της λιολιου χτες?
θα ρωτησω τον ροπαο περισσοτερα που ειναι στης παρυφεςΜια ψιλή αδελφε
Ναι σωθηκες τωραθα ρωτησω τον ροπαο περισσοτερα που ειναι στης παρυφες
αυριο φερε απο Ρομβης 4 σουβλακιαΝαι σωθηκες τωρα
Αύριο είμαι αλλούαυριο φερε απο Ρομβης 4 σουβλακια