ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 37.374
- Πόντοι
- 6.256
Έτοιμο το μενού αδελφέ σε λίγο έπιασες Καλο τραπέζι μπροστά να είμαστε μπροστα
Έτοιμο το μενού αδελφέ σε λίγο έπιασες Καλο τραπέζι μπροστά να είμαστε μπροστα
... !!!Έτοιμο το μενού αδελφέ σε λίγο έπιασες Καλο τραπέζι μπροστά να είμαστε μπροστα
Μάλλον diavata resort σε βλεπωΔομοκο resort με φιλο-Πυραμιδα
μπα..αποφευγω τις κακες παρεες με τον φιλο-πυραμιδαΜάλλον diavata resort σε βλεπω
η αληθεια ειναι οτι ειναι σε καλυτερη κατασταση και οι πιθανοτητες ειναι υπερ τηςΒασικα παιζουν οι δυο ομαδες με την Ιντερ 3η που γουσταρω.. Αλλα σημερα
you will never walk alone... Λιβερπουλ με χιλια
γαμιολες θα κερδισει η ΡΕΑΛΑΡΑ..
Ο sescoulas μαγειρεύει?δεν μπορω να φαω απο αλλα χερακια
φιλε μεγαλωσα με Ιαν Ρασ κεννυ Νταλγκλισ τζο μπαρνς Κ Γκρομπελαρ.. Ας οψεται η τανα η Θατσερ.. Θα τα χανε σηκωσει ολα τοτεμπα..αποφευγω τις κακες παρεες με τον φιλο-πυραμιδα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
η αληθεια ειναι οτι ειναι σε καλυτερη κατασταση και οι πιθανοτητες ειναι υπερ της
τα ιδια και εγω και παλια η Ρεαλ ηταν χρονια εξαφανισμενη αλλα ειναι η ευρωπαικη μου ομαδα απο πιτσιρικας..μεχρι και στο σουμπουτεο την ειχαφιλε μεγαλωσα με Ιαν Ρασ κεννυ Νταλγκλισ τζο μπαρνς Κ Γκρομπελαρ.. Ας οψεται η τανα η Θατσερ.. Θα τα χανε σηκωσει ολα τοτε
Και εσύ τσιμπά ένα αρκιδιΤάσο τσίμπα μια παράθεση![]()
κ οστρπιτς τσοχα ειχες?τα ιδια και εγω και παλια η Ρεαλ ηταν χρονια εξαφανισμενη αλλα ειναι η ευρωπαικη μου ομαδα απο πιτσιρικας..μεχρι και στο σουμπουτεο την ειχα
ξαναγραφτο λιγοκ οστρπιτς τσοχα ειχες?
τα παντα ειχα και σχεδον ολα τα εξτρα..τερματοφυλακες με ελατηριο κλπΠροβολείς εξέδρες είχες Αθηναιε;εμείς θυμάμαι ανεβαίναμε Μινιόν και τα περναμε
Είχαμε πάει σε πρωτάθλημα στο Holliday in Μιχαλακοπούλου ωραίες εποχές.τα παντα ειχα και σχεδον ολα τα εξτρα..τερματοφυλακες με ελατηριο κλπ
οχι ειχα την απλη γαμησι το σιδερωμαAustrpitch τσοχα / αυτη με το πλαστικο απο κατω// που δεν ηθελε σιδερωμα
Έτσι μια χαρά.Austrpitch τσοχα / αυτη με το πλαστικο απο κατω// που δεν ηθελε σιδερωμα