You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 168K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.476
- Πόντοι
- 12.756
μπραδερινι μουφιλε-Πυραμιδα τι κανεις;πηγες για αστακουδακια;ανοιξες κλιματιστικο στους 19 βαθμους;ενημερωσε μας
εχω γαμηθει στην δουλεια , απο κλιματιστικο σε κλιματιστικο μπαινω , μια ζεστη μια 16 βαθμους
θα παθω τιποτα και ανησυχω !!!
Εφαγα καλα σημερα
μου ηρθε καπως ακριβα αλλα καλά ..
δουλεια δεν βλεπω να κανω με τους ηλιθιους τους οικοπεδουχους , μου φαινεται θα αρχισω με άλλους τροπους
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.280
- Πόντοι
- 12.756
τι θα γινει με το οικοπεδο του φιλου-Σεσκουλα;μπραδερινι μου
εχω γαμηθει στην δουλεια , απο κλιματιστικο σε κλιματιστικο μπαινω , μια ζεστη μια 16 βαθμους
θα παθω τιποτα και ανησυχω !!!
Εφαγα καλα σημερα
μου ηρθε καπως ακριβα αλλα καλά ..
δουλεια δεν βλεπω να κανω με τους ηλιθιους τους οικοπεδουχους , μου φαινεται θα αρχισω με άλλους τροπους
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.476
- Πόντοι
- 12.756
ε φατου το ρε μαλακα να ξεκινησουμε δουλειες να σε κανω αρχοντα του τσιμέντουτι θα γινει με το οικοπεδο του φιλου-Σεσκουλα;
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.476
- Πόντοι
- 12.756
Καταλαβαμε
Που ειναι εξαφανισμενος ο αλλος?Πεταχτηκε Χαλκιδα για ψαρακι![]()
Ποιος την γαμαει την Χαλκιδα ..
πολυ καλο το μενου , παρα πολυ καλο .. αν δεν ηταν στου διαολου το κωλο θα πηγαινα και πιο συχνα
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.280
- Πόντοι
- 12.756
ριχνω επαγγελματικη προταση στο τραπεζι να βγουμε για αστακουδακια εγω εσυ και ΣεσκουλαςΠοιος την γαμαει την Χαλκιδα ..
πολυ καλο το μενου , παρα πολυ καλο .. αν δεν ηταν στου διαολου το κωλο θα πηγαινα και πιο συχνα
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.476
- Πόντοι
- 12.756
βαλε και 2 χιλιαρικα για να εμφανιστω , αλλιως θα ειστε τα 2 σας ρομαντικο ραντεβουδάκιριχνω επαγγελματικη προταση στο τραπεζι να βγουμε για αστακουδακια εγω εσυ και Σεσκουλας![]()
Επισης μαγαζι διαλεγω εγω , αυτοι ειναι οι όροι
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.280
- Πόντοι
- 12.756
εγκρινω....βαλε και 2 χιλιαρικα για να εμφανιστω , αλλιως θα ειστε τα 2 σας ρομαντικο ραντεβουδάκι
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.476
- Πόντοι
- 12.756
μολις μου στειλετε τα 2 χιλιαρικα πες μου να κοιταξω τον λογαριασμοεγκρινω....
και σας στελνω μαγαζι , ωρα , και ονομα που θα πειτε για να σας βαλει μεσα
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.102
- Πόντοι
- 28.246
Μουνι θελεις;βαλε και 2 χιλιαρικα για να εμφανιστω , αλλιως θα ειστε τα 2 σας ρομαντικο ραντεβουδάκι
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.280
- Πόντοι
- 12.756
στειλε ενα πμ στον σεσκουλα με τις απαιτησεις σου για να τις ικανοποιησειμολις μου στειλετε τα 2 χιλιαρικα πες μου να κοιταξω τον λογαριασμο
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.476
- Πόντοι
- 12.756
οταν μιλαμε για δουλειες δεν εχουμε επιπλα μαζι μαςΜουνι θελεις;
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.102
- Πόντοι
- 28.246
Γι αυτο μ'αρεσεις!οταν μιλαμε για δουλειες δεν εχουμε επιπλα μαζι μας
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
στηριζωριχνω επαγγελματικη προταση στο τραπεζι να βγουμε για αστακουδακια εγω εσυ και Σεσκουλας![]()
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.476
- Πόντοι
- 12.756
Παω στον αλλον , εχουμε κλεισει ραντεβου
ποσο θες του λεω , 300Κ μου λεει και δικο σου το οικοπεδακι , δεν σε κοβει τιποτα ..
Πολλα μου λες , μηπως θες να το ξανασκεφτεις, ειναι δευτερη σειρα , εχει και αλλο μπροστα , δηλαδη το μπροστα ποσα να θελει ..
Ρε γαμησε τον τον μπροστινο μου λεει , την εφαγε στο κωλο , εχουν βρει αρχαια και εχει μπλοκαρει η αδεια και δεν μπορει να σηκωσει τιποτα ..
(εντωμεταξυ εγω ειχα βρεθει με τον μπροστινο και ηθελε 350Κ ) οποτε μου λεει χτιζεις αρχοντας και μπροστα σου κενο γηπεδο , αμμο μετα και θαλασσα ...τσουληθρα θα κανεις απο το σαλονι και θα πεφτεις στην θαλασσα ..
ο μπροστινος εντωμεταξυ μου εχει φερει χαρτια και εχω βαλει να τα κοιταξουν και ειναι κομπλε , χτιζεις παλάτι , με οριοθετημένο αιγιαλο κτλ ..
Λεω ας ξαναπροσπαθησω , θες ενα 100Κ τωρα ζεστο , δικα μου ολα τα εξοδα ..
Τρελος εισαι μου λεει αυριο το πρωι το δινω 300Κ + μην κοιτας που σου ειπα εσενα 300Κ , σου εκανα και ψαλιδι..
εντωμεταξυ ο εκτιμητης μου λεει 150Κ αν παρει να κάνει εκκλησακι μεσα στο οικοπεδο γιατι μονο μαλακας θα του τα δωσει ...
Του λεω ασε με να το σκεφτω , παμε να φαμε κατι να σε κερασω , ΟΧΙ μου λεει κερναω εγω οπου θες τοσο δρομο εκανες .. αυτο ηταν , εκανε το λαθος , πηγαμε εκει που ηθελα , καναμε ενα 500λογαριασμο ηρθε και ισιωσε ο επιχειρηματιας
ποσο θες του λεω , 300Κ μου λεει και δικο σου το οικοπεδακι , δεν σε κοβει τιποτα ..
Πολλα μου λες , μηπως θες να το ξανασκεφτεις, ειναι δευτερη σειρα , εχει και αλλο μπροστα , δηλαδη το μπροστα ποσα να θελει ..
Ρε γαμησε τον τον μπροστινο μου λεει , την εφαγε στο κωλο , εχουν βρει αρχαια και εχει μπλοκαρει η αδεια και δεν μπορει να σηκωσει τιποτα ..
(εντωμεταξυ εγω ειχα βρεθει με τον μπροστινο και ηθελε 350Κ ) οποτε μου λεει χτιζεις αρχοντας και μπροστα σου κενο γηπεδο , αμμο μετα και θαλασσα ...τσουληθρα θα κανεις απο το σαλονι και θα πεφτεις στην θαλασσα ..
ο μπροστινος εντωμεταξυ μου εχει φερει χαρτια και εχω βαλει να τα κοιταξουν και ειναι κομπλε , χτιζεις παλάτι , με οριοθετημένο αιγιαλο κτλ ..
Λεω ας ξαναπροσπαθησω , θες ενα 100Κ τωρα ζεστο , δικα μου ολα τα εξοδα ..
Τρελος εισαι μου λεει αυριο το πρωι το δινω 300Κ + μην κοιτας που σου ειπα εσενα 300Κ , σου εκανα και ψαλιδι..
εντωμεταξυ ο εκτιμητης μου λεει 150Κ αν παρει να κάνει εκκλησακι μεσα στο οικοπεδο γιατι μονο μαλακας θα του τα δωσει ...
Του λεω ασε με να το σκεφτω , παμε να φαμε κατι να σε κερασω , ΟΧΙ μου λεει κερναω εγω οπου θες τοσο δρομο εκανες .. αυτο ηταν , εκανε το λαθος , πηγαμε εκει που ηθελα , καναμε ενα 500λογαριασμο ηρθε και ισιωσε ο επιχειρηματιας
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
σου στελνω 2 κ για να εμφανιστής και μολις συναντηθούμε τα επιστρέφεις θα σου στειλω και χαρτι να υπογράψεις με τους ορουςμολις μου στειλετε τα 2 χιλιαρικα πες μου να κοιταξω τον λογαριασμο
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.476
- Πόντοι
- 12.756
το 2Κ δεν επιστρεφετε, ειναι εξοδα παρουσίαςσου στελνω 2 κ για να εμφανιστής και μολις συναντηθούμε τα επιστρέφεις θα σου στειλω και χαρτι να υπογράψεις με τους ορους