baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.763
- Πόντοι
- 6.035
μου την εχουν πεσει κατι κουναβια και μια φαραωνικη μουμια.τι κανεις φιλτατε;
καλως τον
μου την εχουν πεσει κατι κουναβια και μια φαραωνικη μουμια.τι κανεις φιλτατε;
καλως τον
Το σκέφτεσαι να έχεις πάρει την δουλειά στα 2 κτίρια και να πρέπει να ανέβεις στην ταράτσα και όοοοοταν ανέβεις, να καταλάβεις ότι είσαι ... στο λάθος κτίριο...?οπως θα ανεβει και ο κακομοιρος ο εργατης.
χαιρετω αγαπητο ΔιομηδηΗμείς εις τους όρχεις σας;
γαμα τους ασαλιωταμου την εχουν πεσει κατι κουναβια και μια φαραωνικη μουμια.
εχεις σκεφτει να εχεις ανεβει στο σωστο κτιριο και να συνειδητοποιησεις οτι ξεχασες τα σχεδια,κινητα ακινητα κλπ συμπραγκαλα.Το σκέφτεσαι να έχεις πάρει την δουλειά στα 2 κτίρια και να πρέπει να ανέβεις στην ταράτσα και όοοοοταν ανέβεις, να καταλάβεις ότι είσαι ... στο λάθος κτίριο...?
μην βριζεις ρε μαν,ειμαστε νημα πολιτισμου.χαιρετω αγαπητο Διομηδη
γαμα τους ασαλιωτα
Όχι...εχεις σκεφτει να εχεις ανεβει στο σωστο κτιριο και να συνειδητοποιησεις οτι ξεχασες τα σχεδια,κινητα ακινητα κλπ συμπραγκαλα. .
τωρα που ειπες πολιτισμο ο Μαγουλιθρας-Πυραμιδας που ειναι;σε κανα δικηγορο;εχεις σκεφτει να εχεις ανεβει στο σωστο κτιριο και να συνειδητοποιησεις οτι ξεχασες τα σχεδια,κινητα ακινητα κλπ συμπραγκαλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μην βριζεις ρε μαν,ειμαστε νημα πολιτισμου.
θα τρωει σαν μπουστης καθε βδομαδα αγοραζει και καινουρια ρουχα.τωρα που ειπες πολιτισμο ο Μαγουλιθρας-Πυραμιδας που ειναι;σε κανα δικηγορο;
τον κερνανε οι υποψηφιοι πελατες...μολις τους δαγκωσει παει...θα τρωει σαν μπουστης καθε βδομαδα αγοραζει και καινουρια ρουχα.
Τι λέει μαντωρα που ειπες πολιτισμο ο Μαγουλιθρας-Πυραμιδας που ειναι;σε κανα δικηγορο;
ησυχα ..καφε,δροσια κλπΤι λέει μαν
Καυλαντα φουλησυχα ..καφε,δροσια κλπ
ολο και καποιος θα του παρει μετρα.τον κερνανε οι υποψηφιοι πελατες...μολις τους δαγκωσει παει...
Καυλαντα φουλ
Πηγες χωρμοβιτου;
θα στεναχωρηθω πολυ..ασε που θα ειμαι ο μονος στην σεμνη τελετηολο και καποιος θα του παρει μετρα.
οχιΠηγες χωρμοβιτου;
θα στεναχωρηθω πολυ..ασε που θα ειμαι ο μονος στην σεμνη τελετη
οχι
Με κλιματιστικό??ησυχα ..καφε,δροσια κλπ
και γω με το μουνι που αντι να τα εχει καλα μαζι μου ολο μου μπαινει,αλλα μονο εγω μπορω να τον γλυτωσω.θα στεναχωρηθω πολυ..ασε που θα ειμαι ο μονος στην σεμνη τελετη
οχι
λιγοΜε κλιματιστικό??