TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
να σαι καλα ρε αγιε με εκανες και γελασα πρωι πρωιΟ ταγκαδόρος.
να σαι καλα ρε αγιε με εκανες και γελασα πρωι πρωιΟ ταγκαδόρος.
μη μαλωνετε παιδια κριμα ειναι στεναχωριεμαιΚάτι απορίες που εξέφρασε ο ψηλός... Βασανίζεται από μόνο του αυτό το παλικάρι...
Αυτό λέγεται παράθεσηπου αναφέρεσαι τύπε?
ayto που κουβαλας εσυ πως λεγεται??? μαλακιαΑυτό λέγεται παράθεση
ε ποιος ειναι αυτο το θηριο ?
Ο ταγκαδόρος.
Καλημέρα, tag είναι αυτό βρε ζώα: @alpula
Τι λέει μανμη μαλωνετε παιδια κριμα ειναι στεναχωριεμαι
Τι λέει μαν
Μια χαρά μαν,δε το κάνε μια μπουκιά το ροτβάιλερ το τσιουαουαεδω αντζελε πηγα το ροτβαιλερ βολτα ηταν και ενα ξανθομουνι με ενα κολαν θανατο με ενα χαζοσκυλο αντιπαθητικο αλλα το ξανθο πολυ δυνατο
ειδα οτι μαλωνετε παλι και ηρθα τρεχοντας να βοηθησω να τα βρειτε
μπα ουτε το προσεξε το αλλο γαυγιζε σαν υστερικο ο δικος μου πουτσα τουΜια χαρά μαν,δε το κάνε μια μπουκιά το ροτβάιλερ το τσιουαουα
μπα ουτε το προσεξε το αλλο γαυγιζε σαν υστερικο ο δικος μου πουτσα του
εδω αντζελε πηγα το ροτβαιλερ βολτα ηταν και ενα ξανθομουνι με ενα κολαν θανατο με ενα χαζοσκυλο αντιπαθητικο αλλα το ξανθο πολυ δυνατο
ειδα οτι μαλωνετε παλι και ηρθα τρεχοντας να βοηθησω να τα βρειτε
της δουλειας η σερβα?Θάνατος σε όλα τα τσιουάουα, έχει ένα μια Σερβα πορνη στον κάτω όροφο σε μένα, κάθε μεσημέρι γαμω τον αντιθεο μου... ένα καχεκτικό κοπρόσκυλο... στο μπόι του Καριπιδη περίπου.
nai alla den emfanizesai οταν σε προσκαλει το τσιουαουαΘάνατος σε όλα τα τσιουάουα, έχει ένα μια Σερβα πορνη στον κάτω όροφο σε μένα, κάθε μεσημέρι γαμω τον αντιθεο μου... ένα καχεκτικό κοπρόσκυλο... στο μπόι του Καριπιδη περίπου.
της δουλειας η σερβα?
εγχειρισμενη ειναι??Παντρεμένη με παιδί. Αλλιώς θα με έβλεπες με δυο καφέδες, χαμόγελο ως τ’ αυτιά και ένα σκασμό παπάντζες έξω απ’ την πόρτα της.
εγχειρισμενη ειναι??
εδω αντζελε πηγα το ροτβαιλερ βολτα ηταν και ενα ξανθομουνι με ενα κολαν θανατο με ενα χαζοσκυλο αντιπαθητικο αλλα το ξανθο πολυ δυνατο
ενω εσυ που εισαι φανερη 2 μετρα κορηΌλο τέτοια ρωτάς ζουμπά, έχεις εμμονή με το αντρικό μόριο. Εσείς οι κρυφές είστε μάστιγα τελικά.