Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.673
- Πόντοι
- 2.606
Δε ξέρω, είναι πολύ νωρίς να το σκεφτώ.τι το καλο εχει η συνταξη κατα τη γνωμη σου?
Δε ξέρω, είναι πολύ νωρίς να το σκεφτώ.τι το καλο εχει η συνταξη κατα τη γνωμη σου?
δεν εχω παει, θα ηθελα να ειχα παει,πλεον ειναι αργα.
το γηρας ουκ ερχεται μονο.Δε ξέρω, είναι πολύ νωρίς να το σκεφτώ.
Σχοινάκια είχες κάνει στον στρατό?δεν εχω παει, θα ηθελα να ειχα παει,πλεον ειναι αργα.
ντρεπομαι.
οχι αλλα ιχα φτιαξει τα ηλέκτρολογικα του στρατοπεδου,ειχα βαψει τα κτιρια μονο κλαδεμα δεν ειχα κανει.Σχοινάκια είχες κάνει στον στρατό?
Βαριέμαι ακόμη και να σκεφτώ (σχετικά με αυτό).το γηρας ουκ ερχεται μονο.
η συνταξη ερχεται με το γηρας.
κανε τους συνειρμους σου.
θα θελα να μουν νιπλης να ζουσα μια ζωη σαν συνταξιουχος.Βαριέμαι ακόμη και να σκεφτώ (σχετικά με αυτό).
Νιώθω πολύ δυνατός και πολύ δημιουργικός.
Κάποιοι φίλοι μου αρχίζουν και σκέφτονται έτσι και να λένε διάφορα παρόμοια αλλά δεν με αγγιζουν και το βλέπω λίγο σαν ηττοπάθεια και γενική παραίτηση όλο αυτό.
Κάνε τους συνειρμούς σου...
Θεωρείς ότι ζει σαν συνταξιούχος δλδ?θα θελα να μουν νιπλης να ζουσα μια ζωη σαν συνταξιουχος.
Πηγές φίνο;θα θελα να μουν νιπλης να ζουσα μια ζωη σαν συνταξιουχος.
οταν παρω συνταξη.Πηγές φίνο;
Ωραίος ήταν παλιά πηγαίναμε περιμέναμε στο πεζοδρόμιο από το παραθυρακιοταν παρω συνταξη.
ναι στον ουισκακια,μεχρι να γινει η πιτα επινε και μια γουλια ουισκια ο φρυδιας.Ωραίος ήταν παλιά πηγαίναμε περιμέναμε στο πεζοδρόμιο από το παραθυρακι
Ναι ο πουστης,έπεφτε και ο ιδρώτας μέσα στο σουβλακιναι στον ουισκακια,μεχρι να γινει η πιτα επινε και μια γουλια ουισκια ο φρυδιας.
μυστικη σωςΝαι ο πουστης,έπεφτε και ο ιδρώτας μέσα στο σουβλακι
Τι είναι αυτό?ναι στον ουισκακια,μεχρι να γινει η πιτα επινε και μια γουλια ουισκια ο φρυδιας.
Ταμπούρια είναι από τα καλά παραδοσιακά θείο.οχι αυτό που λεςΤι είναι αυτό?
Ένα σπίτι κάπου στον Πειραιά με μια γιαγιά που φτιάχνει πιτόγυρα με μια φοβερή σάλτσα?
Κάπου το είχα δει στην τηλεόραση.
Το μυστικό συστατικό!μυστικη σως
εκει θα σας κανω το τραπεζι της συνταξιοδοτησης με το εφαπαξ.Τι είναι αυτό?
Ένα σπίτι κάπου στον Πειραιά με μια γιαγιά που φτιάχνει πιτόγυρα με μια φοβερή σάλτσα?
Κάπου το είχα δει στην τηλεόραση.
Φουλ πραμαμυστικη σως
Θα γίνει της πουταναςεκει θα σας κανω το τραπεζι της συνταξιοδοτησης με το εφαπαξ.