ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.396
- Πόντοι
- 5.006
Σκεφτηκα να το πω.Αυτο ή οτι κανει σταση σε καθε καντινα μεχρι Σαλονικα
Σκεφτηκα να το πω.Αυτο ή οτι κανει σταση σε καθε καντινα μεχρι Σαλονικα
μια κυριακη κοστιζει οσο ενα βδομαδιατικο γαμω τους κατσικοκλεφτες,ξεκινας για καφε καικαταληγεις για φαγητο μεχρι παγωτο και τσουπ η κυριακη χαθηκε μαζι με το πορτοφολι σου.
ρε ουστ καλυτερο μοναχος και τρελος.
Ναι λάιτ.....Όχι φάγαμε λάιτ
Οταν πληρωνει ο μισθωτος παντα λαιτ θα τρωτε , παλι καλα να λες που σας πηρε και αυτα που πηρε , η καρδουλα του το ξερει μετα τι κλαμα εριξε γι αυτα που χαλασε , θα ξανακανει να παει Κοφυ Μπερι κανα μηνα για να ρεφάρειΌχι φάγαμε λάιτ
μαλακα τα καλυτερα λεγαμε με τον φιλο-μπαρο εν τη απουσια σου..ντροπητα βλεπεις... δεν ηθελες να κανουμε δουλεια , να μην διαβαζεις απο τα δεξια τον κατάλογο προς τα αριστερα στην σελίδα ...
Εσας βλεπω και γελάω μεσα στην μερα , που καθεστε στα μαγαζια και οσο παραγγελνετε ιδρωνετε με τον λογαριασμο που θα έρθει ..
Μια Κυριακη φτανει και εισαστε μεσα στο αγχος το τι θα πληρωσετε
Πες του μισθωτου να πει του Αλεξ να πει του Κουλη να βγαλει κανα επιδομα για Κυριακατικο καφε
Δανεικά είπαμε έχουμε σειρά εμείς τώρα με τραπέζι και θέλει στου μπούληΟταν πληρωνει ο μισθωτος παντα λαιτ θα τρωτε , παλι καλα να λες που σας πηρε και αυτα που πηρε , η καρδουλα του το ξερει μετα τι κλαμα εριξε γι αυτα που χαλασε , θα ξανακανει να παει Κοφυ Μπερι κανα μηνα για να ρεφάρει
Ναι λάιτ.....
Εσύ και το λάιτ έχετε χωρίσει εδώ και χρόνια.
Τι λέει η τηλεόραση η 12 ΣμαρτΝαι λάιτ.....
Εσύ και το λάιτ έχετε χωρίσει εδώ και χρόνια.
Γιατι κατι μου λεει οτι θα σκασει με ταπερακιΔανεικά είπαμε έχουμε σειρά εμείς τώρα με τραπέζι και θέλει στου μπούλη
α καλα.... δανεικα , μαλιστα , παρτου ενα σακουλακι δρακουλινια απο το περιπτερο και πατσισατε , θα το εκτιμησει κιολαςΔανεικά είπαμε έχουμε σειρά εμείς τώρα με τραπέζι και θέλει στου μπούλη
Πηγαίναμε Ρόμβης και λέει θέλω γύρο εγώ καλά που δεν είχε τραπέζι να κάτσουμε θα μας κοροϊδεύανεα καλα.... δανεικα , μαλιστα , παρτου ενα σακουλακι δρακουλινια απο το περιπτερο και πατσισατε , θα το εκτιμησει κιολας
Περιμένω το επίδομα ψυχικής οδύνης του κ.Πρωθυπουργού για τους ΑεκτζήδεςΤι λέει η τηλεόραση η 12 Σμαρτ
Τι τσιμπησες;Περιμένω το επίδομα ψυχικής οδύνης του κ.Πρωθυπουργού για τους Αεκτζήδες
Ψωμί και αρκετό νερό.Τι τσιμπησες;
κακως συνηθίζεις σε αυτα , πανακριβα θα ειναι τότεΨωμί και αρκετό νερό.
Προσπαθώ να κάνω προπόνηση για την συνταξιοδότηση μου.
Μπαρόπουλε θες μια μπύρα;
έλα, μην κοιτάς μόνο.
έλα, μην κοιτάς μόνο.
ρίξε και μια παραγγελία.
Mια χαραΒενζίνη στα 2,28 στην Μαραθώνος