Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.653
- Πόντοι
- 12.756
τι να σνιφάρεις μωρή μαιμού εσύ , που πνίγεσαι με το ίδιο σου το σάλιο αχρηστεΚΑΝΩ κι εγω αλλα φοβαμαι τα βελονια
θα ζητησω να το καμπνισω αν γινεται η να το σνιφαρω
τι να σνιφάρεις μωρή μαιμού εσύ , που πνίγεσαι με το ίδιο σου το σάλιο αχρηστεΚΑΝΩ κι εγω αλλα φοβαμαι τα βελονια
θα ζητησω να το καμπνισω αν γινεται η να το σνιφαρω
να σνιφαρω mrna μωρη καμπιατι να σνιφάρεις μωρή μαιμού εσύ , που πνίγεσαι με το ίδιο σου το σάλιο αχρηστε
με το κώλο κάτι μπορείς να κάνεις, αλλα θα μας πει ο Αθηναιος αν βγηκε σε μορφή για σένανα σνιφαρω mrna μωρη καμπια
Ιουνιο θα ερθουν πολλα πφαιζερ να ξερεις..εγω δεν θα περιμενα παντωςΤην περίοδο αυτή εμβολιάζονται πολίτες 30-39 ετών (με το εμβόλιο της AstraZeneca), 40-44 ετών (με το εμβόλιο της AstraZeneca), 45-49 ετών με όλα τα εμβόλια, πολίτες άνω των 50 ετών, πολίτες με υποκείμενα νοσήματα υψηλού και αυξημένου κινδύνου, εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας και εκπαιδευτικοί γενικής εκπαίδευσης.
Στελέχη του υπουργείου Υγείας ανέφεραν ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το πότε ακριβώς θα είναι διαθέσιμα όλα τα εμβόλια για την ηλικιακή ομάδα των 40-44 ετών.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/kontogeorgis-pano-100000-emboliasmoi-programmatistei-simera
θα περιμένω !!!!
οχι γαμωτοΜείνατε χήρος;
περιμενεις δε περιμενεις ακλαυτος θα πας μωρη μπετουγιαΤην περίοδο αυτή εμβολιάζονται πολίτες 30-39 ετών (με το εμβόλιο της AstraZeneca), 40-44 ετών (με το εμβόλιο της AstraZeneca), 45-49 ετών με όλα τα εμβόλια, πολίτες άνω των 50 ετών, πολίτες με υποκείμενα νοσήματα υψηλού και αυξημένου κινδύνου, εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας και εκπαιδευτικοί γενικής εκπαίδευσης.
Στελέχη του υπουργείου Υγείας ανέφεραν ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το πότε ακριβώς θα είναι διαθέσιμα όλα τα εμβόλια για την ηλικιακή ομάδα των 40-44 ετών.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/kontogeorgis-pano-100000-emboliasmoi-programmatistei-simera
θα περιμένω !!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
με το κώλο κάτι μπορείς να κάνεις, αλλα θα μας πει ο Αθηναιος αν βγηκε σε μορφή για σένα
Απογοητεύτηκες;τιποτα απολυτως...της ειπαν μπορει μετα απο λιγες ωρες κανας πονοκεφαλος η λιγα δεκατα παρακεταμολη αν χρειαστει και ολα οκ
τωρα 40-44 και στην Ορεστιάδα που εβαλα Αστρα δίνει αυτοματα το συστημαΙουνιο θα ερθουν πολλα πφαιζερ να ξερεις..εγω δεν θα περιμενα παντως
οχι γαμωτο![]()
οχιΑπογοητεύτηκες;![]()
ειπα γαμημενε αρχες Ιουνιου θα ερθουν ΠΟΛΛΕΣ ποσοτητες πφαιζερ και μοντερνα..ΟΜΩΣ εγω δεν θα περιμενα μια χαρα ειναι το αστρα ΜΙΑ ΧΑΡΑτωρα 40-44 και στην Ορεστιάδα που εβαλα Αστρα δίνει αυτοματα το συστημα
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
ποια Ορεστιαδα ρε μαλακατωρα 40-44 και στην Ορεστιάδα που εβαλα Αστρα δίνει αυτοματα το συστημα
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
Τζούφιο το εμβόλιο.Μείνατε χήρος;
περιμένουμε εσενα, αν ψοφησεις θα αργησουμε να το κανουμε για να γιορτάσουμεπερα απο πλακα
καλο ειναι να τα κανετε
πουσυ εσυ θα κανεις;περα απο πλακα
καλο ειναι να τα κανετε
οχι γαμωτο![]()
εγω ακομα δεν το κανωπεριμένουμε εσενα, αν ψοφησεις θα αργησουμε να το κανουμε για να γιορτάσουμε
θα δειξειπουσυ εσυ θα κανεις;
μαλάκα είσαι βλήμα εντελώςποια Ορεστιαδα ρε μαλακα
δεν εισαι ντοπιος?
πουσυ εσυ θα κανεις;
δεν πειραζει ρε πουσυ ο ξαφνικος θανατος ειναι ο καλυτερος...εκει που αραζεις με τα μπαφιδια και τα πετρελαια σε μπουκαλια απο ουισκυ περνα ο πρεζακιας γνωστος σου,σε κολλαει χτικιο και αυτο ηταν..εγω ακομα δεν το κανω
σιγα μην κανω τα στοκ του κουλη
θα δειξει
αναλογα την πορεια του ιου
Αυτό κανονίζεται.
Είναι ευκαιρία τώρα που μπορούμε να το αποδώσουμε στις παρενέργειες του εμβολιασμού.
Θα σας κάνουμε και καλύτερη τιμή.![]()