baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.675
- Πόντοι
- 5.097
εχεις να προτεινεις κανα καλο φαγαδικο,μου την πεφτει αγρια ενα μουνι.Σαχλαμάρες.
εχεις να προτεινεις κανα καλο φαγαδικο,μου την πεφτει αγρια ενα μουνι.Σαχλαμάρες.
ποιον υποστηριζεις φιλε-Μπαρε;εχεις να προτεινεις κανα καλο φαγαδικο,μου την πεφτει αγρια ενα μουνι.
κανατε ενα σφαλμα σημερα,κανατε μοτοπορεια στα μερη μας,και απο εκει που ελεγα πουτσα και ξυλο στους μπουχους τωρα το σκεφτομαι.ποιον υποστηριζεις φιλε-Μπαρε;
τι μοτο πορεια φιλε βαρο?κανατε ενα σφαλμα σημερα,κανατε μοτοπορεια στα μερη μας,και απο εκει που ελεγα πουτσα και ξυλο στους μπουχους τωρα το σκεφτομαι.
μπηκαν βαζελια με μοτοσακο και αλωνισανε στα μερη μας φιλε,οταν λεω συνορα να ξεβρωμισουμε να με ακους.τι μοτο πορεια φιλε βαρο?
ο μπουχος κατεβηκε με μια σημαια και μια βεσπα και τον σουρωσανε ο ατζελο με τον αθηναιο αυτο ηταν ολο
λεγε ...στηριζωμπηκαν βαζελια με μοτοσακο και αλωνισανε στα μερη μας φιλε,οταν λεω συνορα να ξεβρωμισουμε να με ακους.
Αθηναιε αν και γαμιεσαι χρόνια πολλά ..δεν σου λέω να τα εκατοστήσεις γιατί είναι κοροϊδία όταν είσαι στα 99τα γαμηδια
το μουνι ο @mpouxos τα εκανε πουτανα παλιπαιζει να μην αρχισει
εσυ φταις που τον ποτισες ελπιζω να μην θελει και μεταμεσονυχτια συνεχεια.
Πηγές μπενβενουτο;εσυ φταις που τον ποτισες ελπιζω να μην θελει και μεταμεσονυχτια συνεχεια.
χθες αμορε,σημερα δεν ξερω τι θα τσιμπησουμε,παιζει να παμε κανα μπαρμπεκιου.Πηγές μπενβενουτο;