Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.530
Πόντοι
12.756
To απογευματάκι το νήμα είχε μια τάση σεξουαλικής απελευθέρωσης...:confused:
εχω αρχισει να πιστευω οτι ολο αυτο γινεται για να δημιουργηθει μια ατμοσφαιρα Λοατκι κοινοτητας εδω μεσα ωστε οταν σκασει την αποκάλυψη ο Μισθωτος να μην μας κανει εντυπωση ..... και να περάσει στο ντουκου :coffee::coffee::coffee:
Προβλεπω ανακοινώσεις για γαμους μεταξυ μισθωτου και σεσκουλα

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.175
Πόντοι
6.056
εχω αρχισει να πιστευω οτι ολο αυτο γινεται για να δημιουργηθει μια ατμοσφαιρα Λοατκι κοινοτητας εδω μεσα ωστε οταν σκασει την αποκάλυψη ο Μισθωτος να μην μας κανει εντυπωση ..... και να περάσει στο ντουκου :coffee::coffee::coffee:
Aπο Δευτελα λες?ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ?:coffee::coffee::coffee::coffee::confused::confused::confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Είναι παλαιάς κοπής άντρας ο Αθηναίος...
Άλλα αν παίξει καλή προίκα δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά...:confused::confused::confused:

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
οχι ρε μαν σε 4 μηνες βάζω κουλουρά

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.530
Πόντοι
12.756

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
Αν αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα, συνέχισε το..δικαιωμα σου.. όπως δικαίωμα μου να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και το νήμα μου από μια άνανδρη λεκτική επίθεση ,γιατί αυτό κάνεις, επίθεση σε μένα για να χτυπήσεις τον άλλον.. Μέχρι χθες στην χαριζα, δεν ασχολιομουν λέω άστο θα του περάσει του μικρού έχει νευρακια,σήμερα ξέφυγες παλι...εφόσον ΔΕΝ Σ ΕΧΩ ΕΝΟΧΛΉΣΕΙ/ΠΕΙΡΆΞΕΙ/ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ σε σένα,θα συνεχίσω τις αναφορές όπου βλέπω ότι χρησιμοποιείς τ όνομα μου προσβλητικά.. και δεν κρύβομαι,έτσι;;Κατά μούτρα στο λέω για να μην με πεις ρουφιανα:wink:
Α και δεν έβαλα δικηγόρο να μιλάει αντί εμού(βλέπε κουαξ κουαξ),σολο τα λέω..
Καληνύχτα(σορυ για σπαμ,αλλά εδώ αραζεις εδώ μ αναφέρεις )
ρε κωλογρια συμπτωση ειναι οτι μου την επεσαν ολα τα γαμιδια σου το τελαιυταιο 24ωρο χωρις λογο?

μεχρι και ενας πουθενας εμφανιστηκε και ειπε οτι τον πρηξαμε δεν τον ειχα προσεξει ποτε τον αδιαφορο ρε :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom