Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.530
- Πόντοι
- 12.756
νομιζω καλυτερα που δεν τον ξερωΤον Καβλιάγγουρα τον ξέρεις;
νομιζω καλυτερα που δεν τον ξερωΤον Καβλιάγγουρα τον ξέρεις;
To απογευματάκι το νήμα είχε μια τάση σεξουαλικής απελευθέρωσης...νομιζω καλυτερα που δεν τον ξερω
εχω αρχισει να πιστευω οτι ολο αυτο γινεται για να δημιουργηθει μια ατμοσφαιρα Λοατκι κοινοτητας εδω μεσα ωστε οταν σκασει την αποκάλυψη ο Μισθωτος να μην μας κανει εντυπωση ..... και να περάσει στο ντουκουTo απογευματάκι το νήμα είχε μια τάση σεξουαλικής απελευθέρωσης...
Aπο Δευτελα λες?ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ?εχω αρχισει να πιστευω οτι ολο αυτο γινεται για να δημιουργηθει μια ατμοσφαιρα Λοατκι κοινοτητας εδω μεσα ωστε οταν σκασει την αποκάλυψη ο Μισθωτος να μην μας κανει εντυπωση ..... και να περάσει στο ντουκου
Προβλεπω ανακοινώσεις για γαμους μεταξυ μισθωτου και σεσκουλα
Είναι παλαιάς κοπής άντρας ο Αθηναίος...εχω αρχισει να πιστευω οτι ολο αυτο γινεται για να δημιουργηθει μια ατμοσφαιρα Λοατκι κοινοτητας εδω μεσα ωστε οταν σκασει την αποκάλυψη ο Μισθωτος να μην μας κανει εντυπωση ..... και να περάσει στο ντουκου
Μαλιστα και που εισαι ακομα ,σε λιγο θα δεχόμαστε π.μ με σεξουαλικά υπονοούμεναTo απογευματάκι το νήμα είχε μια τάση σεξουαλικής απελευθέρωσης...
οχι ρε μαν σε 4 μηνες βάζω κουλουράεχω αρχισει να πιστευω οτι ολο αυτο γινεται για να δημιουργηθει μια ατμοσφαιρα Λοατκι κοινοτητας εδω μεσα ωστε οταν σκασει την αποκάλυψη ο Μισθωτος να μην μας κανει εντυπωση ..... και να περάσει στο ντουκου
Απο Δευτερα θα γυρναει σαν τον Κατακουζηνο , την πουστρα της μάθησηςAπο Δευτελα λες?ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ?
Ας μπει λίγο έστω η Νανα...να σπάσει η πουστίλα...Μαλιστα και που εισαι ακομα ,σε λιγο θα δεχόμαστε π.μ με σεξουαλικά υπονοούμενα
λεπτομέρειες ... αλλο η οικογενεια άλλο το παθοςοχι ρε μαν σε 4 μηνες βάζω κουλουρά
την έδιωξαν τα παλιόπαιδαΑς μπει λίγο έστω η Νανα...να σπάσει η πουστίλα...
αυτη μας ελειπε μονο για να συμπληρωθει το καρέ ... θα έχουμε απο ολα μεταΑς μπει λίγο έστω η Νανα...να σπάσει η πουστίλα...
και εσυ παθος εισαι τι παει να πει αυτολεπτομέρειες ... αλλο η οικογενεια άλλο το παθος
Πριν λίγο η @nana1003 έδινε συμβουλές για πιο παχύ και γευστικό σπέρμα...να τρώμε παστουρμά γκαμήλας λέει μπόλικο....αυτη μας ελειπε μονο για να συμπληρωθει το καρέ ... θα έχουμε απο ολα μετα
Ναι αλλά μετά πρέπει να δοκιμάσει και η Νανά...θα ρωτησω Αλεξ71 πότε θα τον εχει σε προσφορά ο ΑΒ να τον παρω να δοκιμάσω
καλυτερα να δοκιμάσει ο μισθωτος να μου πειΝαι αλλά μετά πρέπει να δοκιμάσει και η Νανά...
η ο xenitemenosΝαι αλλά μετά πρέπει να δοκιμάσει και η Νανά...
ρε κωλογρια συμπτωση ειναι οτι μου την επεσαν ολα τα γαμιδια σου το τελαιυταιο 24ωρο χωρις λογο?Αν αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα, συνέχισε το..δικαιωμα σου.. όπως δικαίωμα μου να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και το νήμα μου από μια άνανδρη λεκτική επίθεση ,γιατί αυτό κάνεις, επίθεση σε μένα για να χτυπήσεις τον άλλον.. Μέχρι χθες στην χαριζα, δεν ασχολιομουν λέω άστο θα του περάσει του μικρού έχει νευρακια,σήμερα ξέφυγες παλι...εφόσον ΔΕΝ Σ ΕΧΩ ΕΝΟΧΛΉΣΕΙ/ΠΕΙΡΆΞΕΙ/ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ σε σένα,θα συνεχίσω τις αναφορές όπου βλέπω ότι χρησιμοποιείς τ όνομα μου προσβλητικά.. και δεν κρύβομαι,έτσι;;Κατά μούτρα στο λέω για να μην με πεις ρουφιανα
Α και δεν έβαλα δικηγόρο να μιλάει αντί εμού(βλέπε κουαξ κουαξ),σολο τα λέω..
Καληνύχτα(σορυ για σπαμ,αλλά εδώ αραζεις εδώ μ αναφέρεις )