jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.446
- Πόντοι
- 2.306
Να σε πω την αλήθεια... μια οικογενειακή χωρίς πιπεριά... αμα έχει και το Μη Μου Λες Αντίο, γουαι νοτ. Μια χαρά βγαίνει το βράδυ.
Σίγουρα .... Θέλει λέει ραντεβού θανάτου μαζί μού..Ακόμη φτιάχνει ο μπαγασας...?
Αλβανέζα...ε μα με πνιγει το δικιο.εσυ εχεις πινεζα?
αντε μωρε με τη ψωλα πιανει τα λαχανικα με τα βρωμοχερα της και μετα τα παιρνουμε εμεις.
Έτσι και ετσι μέτριοςπαλια ετρωγα μπελισιμο καρμποναρες και πιτσες απο δραπετσωνα.
και δεν ντρεπεσαι,ολη η ελιτ εχει πινεζες εσωκλειστες μ'ένα δωματιακι 2επι2 σαν περιπτερας.Αλβανέζα...
Τι τσιμπησες μαν;
λες και ενα γαμω τον σταυρο του καριπιδη θα κατσει πιο κουτι? το μουνοσπερμαΝα σε πω την αλήθεια... μια οικογενειακή χωρίς πιπεριά... αμα έχει και το Μη Μου Λες Αντίο, γουαι νοτ. Μια χαρά βγαίνει το βράδυ.
Εγώ την έχω δεμένη στον κήπο με την αλυσίδα του σκύλου...και δεν ντρεπεσαι,ολη η ελιτ εχει πινεζες εσωκλειστες μ'ένα δωματιακι 2επι2 σαν περιπτερας.
καλα ρε μλκ βαζει χαρπικ και απλως το πεταει μεσα δεν το βαζει στην εσοχη,ελεος.
Τι λέει μαν;λες και ενα γαμω τον σταυρο του καριπιδη θα κατσει πιο κουτι? το μουνοσπερμα
Μια πιατέλα μακαρονάδα ναπολιτέν με ένα κιλό κεφαλοτύρι να την ντύνειΤι τσιμπησες μαν;
Μια πιατέλα μακαρονάδα ναπολιτέν με ένα κιλό κεφαλοτύρι να την ντύνει
ολη η ελιτ εχει σκυλο μονο ο απαισιοτατος δεν εχει.Εγώ την έχω δεμένη στον κήπο με την αλυσίδα του σκύλου...
Μια πιατέλα μακαρονάδα ναπολιτέν με ένα κιλό κεφαλοτύρι να την χύνει
ησυχια αντζελε γαμω το μπασταρδι τον καριπιδηΤι λέει μαν;
Αυτό θέλω να το δω...!!!Σίγουρα .... Θέλει λέει ραντεβού θανάτου μαζί μού..
Αύριο ραντεβού με μπουχο καφέ μάσα κτλ Αθηναίοι κτλησυχια αντζελε γαμω το μπασταρδι τον καριπιδη