ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.441
- Πόντοι
- 5.006
Έχεις δίκιο ηρεμία τώρα μανηταν ενας φτωχος μπασταρδος που χωρις να ξερει την ιστορια με ειπε kgbτη τι κανουμε τωρα?
Έχεις δίκιο ηρεμία τώρα μανηταν ενας φτωχος μπασταρδος που χωρις να ξερει την ιστορια με ειπε kgbτη τι κανουμε τωρα?
ηταν ενας φτωχος μπασταρδος που χωρις να ξερει την ιστορια με ειπε kgbτη τι κανουμε τωρα?
τζορ γραψε σεντονι το εχω αναγκηΑυτός ο μπαρόκ δεν ήταν ένας αμπαλος από ένα νησί που τον δούλευαν κάποτε; Ένα σαν απολειφάδι που έγραφε στο νήμα της τυπισας που λέω που έκανε τσόντες...
Μαλακα το σάιτ έχει πέσει, παλιά κάποτε διάβαζα μάχη πουλί vs ενός τυπά που έκανε μεταφύτευση, τι γέλιο έριχνα. Τώρα έχει κάτι βλαμμένα εδώ μέσα, τα βλέπω και λέω δε παίζει. Κάτι εξηντάρηδες να σαλιαριζουν... κάτι τύπους τέρμα χωριά να γράφουν κριτικές ο άλλος πάει και λέει «ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΗΝ», δλδ ρε φίλε.... τι σκατα... παλιά διάβαζες κριτικές του τυπά με το αβαταρ του Αρκά, ενός του Γιουλ Μπρινερ, είχε φάση...
Και μένα μάν,πάω για τσιμπημαΜε ξυπνήσατε ρε μλκς με τις φωνές σας...
τζορ γραψε σεντονι το εχω αναγκη
γραψε για υπαρξιακα ποιος ειμαι που παω κλπ
τζορ γραψε σεντονι το εχω αναγκη
γραψε για υπαρξιακα ποιος ειμαι που παω κλπ
Αγαπητέ & αξιοσέβαστε @antisthenis επειδή δεν μπορώ να βγάλω πμ εδώ,σ ενημερώνω ότι έχω στην κατοχή μου πμ από μέλος ότι 20ατομα και αυτός μ έχουν στοχοποιήσει,παραδοχή δλδ και επίσης στο τέλος αναφέρει ως "εκφοβισμό", να είμαι καλό κορίτσι απέναντι του για να τα πάμε καλά..
Στην διάθεση σου όλα!
δεν καταλαβα αλλα θα μας πει ο γαμωσταυρος καριπισης μολις φτυσει τα χυσια απο το μουνι της τζοΔες πόσο προβλέψιμες είναι.
δεν καταλαβα αλλα θα μας πει ο γαμωσταυρος καριπισης μολις φτυσει τα χυσια απο το μουνι της τζο
τζο και εσυ μου γαμησες στα πμ διαλεξε τους φιλους σου το μουνι αυτο ειναι για τον πουτσο καλα λεγανε λαιον και αλπουλα
ο γκανκστα με τα οπλα αζαξΈχει ανεβάσει πίεση δε την βλέπω καλά.
θα σε φτυσω συντομα μην μου αγχωνεσαι γιατι εισαι και εγκυοςδεν καταλαβα αλλα θα μας πει ο γαμωσταυρος καριπισης μολις φτυσει τα χυσια απο το μουνι της τζο
ναι βρε ξερω θα θαθα σε φτυσω συντομα μην μου αγχωνεσαι γιατι εισαι και εγκυος
αντε τωρα δωσε πολλα φιλια στο αγορι σου και στα αλ΄λα με υγειαναι βρε ξερω θα θα
θα σε φτυσω συντομα μην μου αγχωνεσαι γιατι εισαι και εγκυος
αντε τωρα δωσε πολλα φιλια στο αγορι σου και στα αλ΄λα με υγεια
ποιος εισαι εσυ??? α ναι στα τραβελια καλη συνεχειαΡε μυστη είσαι σα τις αποδόσεις μου ένα πραμα, με το ζόρι φαίνεσαι, ούτε σκιά δεν έχεις... κάτσε καλά... ο Ρεζ ούτε σε πείραξε και τον έκανες αναφορά στα πουστικα... ζητα συγνώμη.
πολλα φιλια τα λεμεγαμωρουφιανε δεν ειχες καμια δουλεια να μου κανεις αναφορα εκει γλειφτη
ειδα πως τα ειπαμε θες να δω τα αλλα κολπα?πολλα φιλια τα λεμε