Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
Αυτός ο μπαρόκ δεν ήταν ένας αμπαλος από ένα νησί που τον δούλευαν κάποτε; Ένα σαν απολειφάδι που έγραφε στο νήμα της τυπισας που λέω που έκανε τσόντες...

Μαλακα το σάιτ έχει πέσει, παλιά κάποτε διάβαζα μάχη πουλί vs ενός τυπά που έκανε μεταφύτευση, τι γέλιο έριχνα. Τώρα έχει κάτι βλαμμένα εδώ μέσα, τα βλέπω και λέω δε παίζει. Κάτι εξηντάρηδες να σαλιαριζουν... κάτι τύπους τέρμα χωριά να γράφουν κριτικές ο άλλος πάει και λέει «ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΗΝ», δλδ ρε φίλε.... τι σκατα... παλιά διάβαζες κριτικές του τυπά με το αβαταρ του Αρκά, ενός του Γιουλ Μπρινερ, είχε φάση...

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
Έχω ξεχάσει τελείως ονόματα αλλά θυμάμαι ήταν ωραια. Τώρα μπαίνω να τους κατουρήσω λίγο. Με λέει ο άλλος «είμαι από το 2006 εδώ ως τζορτζγκαβλαρες». Μαλακα... δηλαδή... δε παίζει... η άλλη η θεία μιλάει για φακές και ανεβάζει κλιπάκια...

ΡΕ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ;;;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Αυτός ο μπαρόκ δεν ήταν ένας αμπαλος από ένα νησί που τον δούλευαν κάποτε; Ένα σαν απολειφάδι που έγραφε στο νήμα της τυπισας που λέω που έκανε τσόντες...

Μαλακα το σάιτ έχει πέσει, παλιά κάποτε διάβαζα μάχη πουλί vs ενός τυπά που έκανε μεταφύτευση, τι γέλιο έριχνα. Τώρα έχει κάτι βλαμμένα εδώ μέσα, τα βλέπω και λέω δε παίζει. Κάτι εξηντάρηδες να σαλιαριζουν... κάτι τύπους τέρμα χωριά να γράφουν κριτικές ο άλλος πάει και λέει «ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΗΝ», δλδ ρε φίλε.... τι σκατα... παλιά διάβαζες κριτικές του τυπά με το αβαταρ του Αρκά, ενός του Γιουλ Μπρινερ, είχε φάση...
τζορ γραψε σεντονι το εχω αναγκη

γραψε για υπαρξιακα ποιος ειμαι που παω κλπ

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306

Δες πόσο προβλέψιμες είναι.

Αγαπητέ & αξιοσέβαστε @antisthenis επειδή δεν μπορώ να βγάλω πμ εδώ,σ ενημερώνω ότι έχω στην κατοχή μου πμ από μέλος ότι 20ατομα και αυτός μ έχουν στοχοποιήσει,παραδοχή δλδ και επίσης στο τέλος αναφέρει ως "εκφοβισμό", να είμαι καλό κορίτσι απέναντι του για να τα πάμε καλά..
Στην διάθεση σου όλα!

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
δεν καταλαβα αλλα θα μας πει ο γαμωσταυρος καριπισης μολις φτυσει τα χυσια απο το μουνι της τζο :2funny:

Έλεγε πολλά η θεία και με λέγανε σε πμ δώσε πόνο κτλ. Λέω κάτσε θα την τεστάρω. Της στέλνω μια ιστορία και μια συγνώμη, να δω το θα κάνει. Τεσταρισμενο κόλπο. Η τυπισα τσιμπάει. Ειρωνεύεται, λέει λέει, κτλ κτλ. Δε μιλάω. Αρχίζουν Τάσος μασος κτλ λένε λένε. Δε μιλάω.

Σβήνω τη συνομιλία καταρχήν γιατί ξέρω ότι μόλις της ζητήσω το λόγο, θα τρέξει εκεί και θα μου πει «μα δες δες τι λέγαμε». Ψάχνει να την βρει, δεν υπάρχει. Τρελενεται. Την γειωνω και γω με πμ, γίνεται λάσπη και πάει μετά στο νήμα της και κλαιγεται ότι την απείλησα. Αν μπορούσε να βαρέσει και το κεφάλι της στον τοίχο και να πει ότι την χτύπησα θα το έκανε.

Άλλη μια γραμμή στο παλμαρέ μου.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Reznov

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
τζο και εσυ μου γαμησες στα πμ διαλεξε τους φιλους σου το μουνι αυτο ειναι για τον πουτσο καλα λεγανε λαιον και αλπουλα

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
τζο και εσυ μου γαμησες στα πμ διαλεξε τους φιλους σου το μουνι αυτο ειναι για τον πουτσο καλα λεγανε λαιον και αλπουλα

Έχει ανεβάσει πίεση δε την βλέπω καλά.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Reznov

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
δεν καταλαβα αλλα θα μας πει ο γαμωσταυρος καριπισης μολις φτυσει τα χυσια απο το μουνι της τζο :2funny:
θα σε φτυσω συντομα μην μου αγχωνεσαι γιατι εισαι και εγκυος

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
θα σε φτυσω συντομα μην μου αγχωνεσαι γιατι εισαι και εγκυος

Ρε μυστη είσαι σα τις αποδόσεις μου ένα πραμα, με το ζόρι φαίνεσαι, ούτε σκιά δεν έχεις... κάτσε καλά... ο Ρεζ ούτε σε πείραξε και τον έκανες αναφορά στα πουστικα... ζητα συγνώμη.

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Ρε μυστη είσαι σα τις αποδόσεις μου ένα πραμα, με το ζόρι φαίνεσαι, ούτε σκιά δεν έχεις... κάτσε καλά... ο Ρεζ ούτε σε πείραξε και τον έκανες αναφορά στα πουστικα... ζητα συγνώμη.
ποιος εισαι εσυ??? α ναι στα τραβελια καλη συνεχεια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

γαμωρουφιανε δεν ειχες καμια δουλεια να μου κανεις αναφορα εκει γλειφτη :boobies:
πολλα φιλια τα λεμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom