Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306

63F4B471-8EC1-4EE2-B8E4-56D6A0CD6AFF.gif

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
μου εκανε αναφορα το ζωο ρε :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.506
Πόντοι
12.756
Τι να πω να μαγειρέψει πάλι σήμερα ρε πουστη μου , βαρέθηκα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.506
Πόντοι
12.756
Να μας πείτε τι έχει συμβεί να έχουμε πλήρη εικόνα...
Ε ναι βρε πουστη , καθόμαστε και διαβάζουμε και δεν ξέρουμε την υπόθεση ... Πάντως εδώ μέσα δεν περίμενα αιματοχυσίες .. άντε κανα αίμα περιόδου από τους "γνωστούς"

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
τι αναφορες ρε μαλακες
Ε ναι βρε πουστη , καθόμαστε και διαβάζουμε και δεν ξέρουμε την υπόθεση ... Πάντως εδώ μέσα δεν περίμενα αιματοχυσίες .. άντε κανα αίμα περιόδου από τους "γνωστούς"

Είναι ένας ζουμπας καριπιδης και πάει από νήμα σε νήμα σε κάτι ανεξάρτητες και λέει διάφορα. Τον έκανα λίγο χαβούζα εγώ και άρχισε να βρίζει, έχει αυτό το χιούμορ το χαζό που δε το παίρνεις στα σοβαρά. Παίρνει όμως και κάνει αναφορές στα ποστ σου (εξήντα χρόνων άνθρωπος) και γενικά το πάει λαού λαού σα φίδι ρε παιδί μου να σε μπαναρει κτλ. Ε έτσι έκανε και στον Ρεζ που δεν τον ενόχλησε. Τα ίδια έκανε και με μια θεία από τη Σιρινα που έκανε κάποτε ραντεβού Θεσσαλονίκη, πώς τη λέγανε; Με το καρέ μαλλί. Τελοσπαντων αυτό το κάνει σε όλα (μα ολα) τα νήματα με βίζιτες, δεν έχω ιδεα γιατί αλλά το παλικάρι είναι για συσκευασία τσέπης με 60000 ποστ οπότε καταλαβαίνεις ότι και να ασχοληθείς τσάμπα χρόνο θα χάσεις.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.719
Πόντοι
12.756
Είναι ένας ζουμπας καριπιδης και πάει από νήμα σε νήμα σε κάτι ανεξάρτητες και λέει διάφορα. Τον έκανα λίγο χαβούζα εγώ και άρχισε να βρίζει, έχει αυτό το χιούμορ το χαζό που δε το παίρνεις στα σοβαρά. Παίρνει όμως και κάνει αναφορές στα ποστ σου (εξήντα χρόνων άνθρωπος) και γενικά το πάει λαού λαού σα φίδι ρε παιδί μου να σε μπαναρει κτλ. Ε έτσι έκανε και στον Ρεζ που δεν τον ενόχλησε. Τα ίδια έκανε και με μια θεία από τη Σιρινα που έκανε κάποτε ραντεβού Θεσσαλονίκη, πώς τη λέγανε; Με το καρέ μαλλί. Τελοσπαντων αυτό το κάνει σε όλα (μα ολα) τα νήματα με βίζιτες, δεν έχω ιδεα γιατί αλλά το παλικάρι είναι για συσκευασία τσέπης με 60000 ποστ οπότε καταλαβαίνεις ότι και να ασχοληθείς τσάμπα χρόνο θα χάσεις.
αυτα εμεις δεν τα βλεπουμε ρε γιατι δεν παμε σε αυτα ειναι τζιζ..μονο αν γραφει ο Ρεζ που κανω χαβαλε για λιγο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.506
Πόντοι
12.756
Να καλεστεί άμεσα ο Αλεξ71 να παραστεί ώστε να ξεκινήσει η δική , θα πρέπει να επιβεβαιωθεί και η θέση του Τάσσου σε όλα αυτό.

Και να γίνει λάιβ παρακαλώ στα πρότυπα Τζώνυ Ντεπ και την μουνιτσα του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom