Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
εγω ειμαι εγω
Που είναι το εδώ??αν μιλατε για αερα στην Αθηνα να δειτε τι γινετε εδω,10 μποφορ βοριάς δεν εχει αφήσει τιποτα
Γιατι?μου εκανε αναφορα το ζωο ρε
γιατι ειναι πουστρα να τον στειλω επισκεπττη ?Γιατι?
Να μας πείτε τι έχει συμβεί να έχουμε πλήρη εικόνα...γιατι ειναι πουστρα να τον στειλω επισκεπττη ?
Ε ναι βρε πουστη , καθόμαστε και διαβάζουμε και δεν ξέρουμε την υπόθεση ... Πάντως εδώ μέσα δεν περίμενα αιματοχυσίες .. άντε κανα αίμα περιόδου από τους "γνωστούς"Να μας πείτε τι έχει συμβεί να έχουμε πλήρη εικόνα...
Ετσι πρέπει...να μπει τάξη!τι αναφορες ρε μαλακες
το γαμηδι το φιλαρακι σου μου εκανε αναφορα ενα δεξι κλικ ειναι να ξεςτι αναφορες ρε μαλακες
το γαμηδι το φιλαρακι σου μου εκανε αναφορα ενα δεξι κλικ εινει να ξες
Γιατί;;;;;;το γαμηδι το φιλαρακι σου μου εκανε αναφορα ενα δεξι κλικ εινει να ξες
τι αναφορες ρε μαλακες
Ε ναι βρε πουστη , καθόμαστε και διαβάζουμε και δεν ξέρουμε την υπόθεση ... Πάντως εδώ μέσα δεν περίμενα αιματοχυσίες .. άντε κανα αίμα περιόδου από τους "γνωστούς"
αυτα εμεις δεν τα βλεπουμε ρε γιατι δεν παμε σε αυτα ειναι τζιζ..μονο αν γραφει ο Ρεζ που κανω χαβαλε για λιγοΕίναι ένας ζουμπας καριπιδης και πάει από νήμα σε νήμα σε κάτι ανεξάρτητες και λέει διάφορα. Τον έκανα λίγο χαβούζα εγώ και άρχισε να βρίζει, έχει αυτό το χιούμορ το χαζό που δε το παίρνεις στα σοβαρά. Παίρνει όμως και κάνει αναφορές στα ποστ σου (εξήντα χρόνων άνθρωπος) και γενικά το πάει λαού λαού σα φίδι ρε παιδί μου να σε μπαναρει κτλ. Ε έτσι έκανε και στον Ρεζ που δεν τον ενόχλησε. Τα ίδια έκανε και με μια θεία από τη Σιρινα που έκανε κάποτε ραντεβού Θεσσαλονίκη, πώς τη λέγανε; Με το καρέ μαλλί. Τελοσπαντων αυτό το κάνει σε όλα (μα ολα) τα νήματα με βίζιτες, δεν έχω ιδεα γιατί αλλά το παλικάρι είναι για συσκευασία τσέπης με 60000 ποστ οπότε καταλαβαίνεις ότι και να ασχοληθείς τσάμπα χρόνο θα χάσεις.
να παει επισκεπτης το γαμωφιδο ναι η ου?αυτα εμεις δεν τα βλεπουμε ρε γιατι δεν παμε σε αυτα ειναι τζιζ..μονο αν γραφει ο Ρεζ που κανω χαβαλε για λιγο