ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.166
- Πόντοι
- 5.006
Έχω δοκιμάσει,τι τσιμπησες;
Έχω δοκιμάσει,τι τσιμπησες;
Μακαρονάδα με σαλτσα και μελιτζάνα.Έχω δοκιμάσει,τι τσιμπησες;
Μακαρονάδα με κιμά τυρί τριμενο φέτες κτλΜακαρονάδα με σαλτσα και μελιτζάνα.
Εσυ μαν τι τσίμπησες;
στον ογκο εισαι ρε?Μακαρονάδα με κιμά τυρί τριμενο φέτες κτλ
Όχι στη χωνευσηστον ογκο εισαι ρε?
Ποσες δεκαετιες μανΌχι στη χωνευση
ΜισηΠοσες δεκαετιες μαν
Ποτε μισες δουλειες.ΠΟΤΕ.
3 αιτησεις περασαν 2 δεν εγιναν δεκτες
για πεςαπο αυριο το νημα μεταμορφωνεται....μαλακιστειτε ελευθερα αλλα απο αυριο ΤΕΛΟΣ....
απο αυριο το νημα μεταμορφωνεται....μαλακιστειτε ελευθερα αλλα απο αυριο ΤΕΛΟΣ....
θα γινει το νημα θεματικη ενοτητα στο βουρκο του μπου ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ,ΑΜΙΛΛΑΣ,ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΥΘΗΝΤΙΚΟ..Θα υπαρχει πορτα και οι υπολογοι της δικαιοσυνης θα μενουν απεξω....για πες
στηριζω....αλλα απο δευτερα, εχει θρυλο αυριο και θα χουλιγκανισωθα γινει το νημα θεματικη ενοτητα στο βουρκο του μπου ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ,ΑΜΙΛΛΑΣ,ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΥΘΗΝΤΙΚΟ..Θα υπαρχει πορτα και οι υπολογοι της δικαιοσυνης θα μενουν απεξω....
θεματα προς κουβεντα τα ΠΑΝΤΑ αλλα με ευγενεια,ηθος,χιουμορ...
ΑΥΤΑ
το ΔΕΧΟΜΑΙ γιατι εισαι ο φιλος-Τρουμπστηριζω....αλλα απο δευτερα, εχει θρυλο αυριο και θα χουλιγκανισω
σε ευχαριστω....στο μονο που διαφωνω μαζι ειναι για την γνωμη σου για τον φιλο νιπλητο ΔΕΧΟΜΑΙ γιατι εισαι ο φιλος-Τρουμπ
α και για την παναθασε ευχαριστω....στο μονο που διαφωνω μαζι ειναι για την γνωμη σου για τον φιλο νιπλη
α και για κουλη τον γαργαρο της καρδιας μαςσε ευχαριστω....στο μονο που διαφωνω μαζι ειναι για την γνωμη σου για τον φιλο νιπλη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
α και για την παναθα
ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙσε ευχαριστω....στο μονο που διαφωνω μαζι ειναι για την γνωμη σου για τον φιλο νιπλη
α και για την παναθα
α και για κουλη τον γαργαρο της καρδιας μας
Εμεις που ουτε χιουμορ εχουμε,ουτε πηγαμε σχολειο για να ξερουμε ολα τα προσωπα και τους αριθμους στην γραμματικη,τι θα κανουμεθα γινει το νημα θεματικη ενοτητα στο βουρκο του μπου ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ,ΑΜΙΛΛΑΣ,ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΥΘΗΝΤΙΚΟ..Θα υπαρχει πορτα και οι υπολογοι της δικαιοσυνης θα μενουν απεξω....
θεματα προς κουβεντα τα ΠΑΝΤΑ αλλα με ευγενεια,ηθος,χιουμορ...
ΑΥΤΑ