celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.298
- Πόντοι
- 6.056
Ξεσκεπασε τους Βαρε,ειμαι μαζι σουπλακωσανε οι εξαρτημενοι και νομιζουν οτι θα με κανουν μεροκαματο.
Ξεσκεπασε τους Βαρε,ειμαι μαζι σουπλακωσανε οι εξαρτημενοι και νομιζουν οτι θα με κανουν μεροκαματο.
Εγώ πάντως περιμένω να τελειώσει ένα έκτακτο πλυντήριο.πλακωσανε οι εξαρτημενοι και νομιζουν οτι θα με κανουν μεροκαματο.
Εκτακτα,εκτακταΕγώ πάντως περιμένω να τελειώσει ένα έκτακτο πλυντήριο.
πλακωσανε οι εξαρτημενοι και νομιζουν οτι θα με κανουν μεροκαματο.
εχω ζησει στις οικοδομες και στα γιαπια τρμπουκες,κατσαβιδιασματα,εκτοξευση ολων των υλικων μαχαιρωματα και βγαινουν μερικοι και με περνουν για χθεσινο.πλανωνται πλανην οικτραν φιλε-μπαρε
εχω ζησει στις οικοδομες και στα γιαπια τρμπουκες,κατσαβιδιασματα,εκτοξευση ολων των υλικων μαχαιρωματα και βγαινουν μερικοι και με περνουν για χθεσινο.
ενα θα τους πω
μην βροντοχτυπας τις χαντρες
η δουλεια κανει τους αντρες
το γιαπι το πιλοφορι το μυστρι.
αλλος με τη βαρκα μας.πες μου οτι εχεις ακινητα πανω απο 2,3 μυρια
250Κ θα τσιμπησεις χωρις να ιδρωσεις
εισαι μαλακας εντελως ,.... για την εγγυητικη το θελουμε , δεν το ακουμπαει κανειςαλλος με τη βαρκα μας.
250 θα τσιμπησω το ακινητο ποιος θα το τσιμπησει?
τι συγκρινεις μωρε μαλακαεχω ζησει στις οικοδομες και στα γιαπια τρμπουκες,κατσαβιδιασματα,εκτοξευση ολων των υλικων μαχαιρωματα και βγαινουν μερικοι και με περνουν για χθεσινο.
ενα θα τους πω
Μπετατζής είσαι τελικά ρε μαλάκα;εχω ζησει στις οικοδομες και στα γιαπια τρμπουκες,κατσαβιδιασματα,εκτοξευση ολων των υλικων μαχαιρωματα και βγαινουν μερικοι και με περνουν για χθεσινο.
ενα θα τους πω
Ναι στα σκαριά ειναιTaken 4 θα βγει?
Taken 4 λέμε.Εβγαλε,αλλα ηταν σεμνος και το δωσε αλλο ονομα
Run All Night (2015) - IMDb
Σκεφτονται να ταριχευσουν Λιαμ και να φτασουν μεχρι και σε τρισεγγοναTaken 4 λέμε.
Βγαίνει ο Στιούαρτ από την φυλακή και απαγάγει τον εγγονό για εκδίκηση και μετά αναλαμβάνει ο παππούς...
Η σειρά ξεκινάει από το κράκεν...Σκεφτονται να ταριχευσουν Λιαμ και να φτασουν μεχρι και σε τρισεγγονα
Perimenoume diloseisgiati den koimaste?
τι δηλωσεις;Perimenoume diloseis
Από το white houseτι δηλωσεις;