Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Δεν έχω πάει....δώσε συντεταγμένεςΚαι άγιος Γεώργιος κερατσινι
Κουτούκι του Αντώνη πολύ δυνατο!
Δεν έχω πάει....δώσε συντεταγμένεςΚαι άγιος Γεώργιος κερατσινι
Δεν έχω πάει....δώσε συντεταγμένες
Κουτούκι του Αντώνη πολύ δυνατο!
Και μερίδες γενναιόδωρες!Και αντωνια Καλλιθέα πολύ καλή.
Έτσι.Και μερίδες γενναιόδωρες!
ποια ειναι παλι αυτη ?Και αντωνια Καλλιθέα πολύ καλή.
Πολύ καλή πήγαινε εγγυησηποια ειναι παλι αυτη ?
ποια ειναι παλι αυτη ?
Να πας μάν σύντομα θελει τηλέφωνο μη μας έτσι τουρίσταςΘα σας γαμησω , δεν την ήξερα ..
Γιατί θέλει τηλέφωνο ; Τι είναι ιατρικό κέντρο ;Να πας μάν σύντομα θελει τηλέφωνο μη μας έτσι τουρίστας
Γιατί άμα πας καμία Παρασκευή η Σάββατο είναι τίγκα και θα φας Πορτα,γενικά είναι με κρατησηΓιατί θέλει τηλέφωνο ; Τι είναι ιατρικό κέντρο ;
με ενα 20αρικο το μαγαζι θα καταργησει την πορταΓιατί άμα πας καμία Παρασκευή η Σάββατο είναι τίγκα και θα φας Πορτα,γενικά είναι με κρατηση
Τι είμαι για να πάω Παρασκευή Σάββατο ; Κανας μισθωτός ;; Σε παρακαλώ μην βρίζειςΓιατί άμα πας καμία Παρασκευή η Σάββατο είναι τίγκα και θα φας Πορτα
Ένα πράγμα λέω , και όποιος το καταλαβαίνει και είναι επιχειρηματίας μου λέει καθίστε παρακαλώ ..με ενα 20αρικο το μαγαζι θα καταργησει την πορτα
εχεις δικιο φιλτατε σε ολα ..παρασκευη σαββατο παει η πλεμπαΈνα πράγμα λέω , και όποιος το καταλαβαίνει και είναι επιχειρηματίας μου λέει καθίστε παρακαλώ ..
-ποσα άτομα ;
- 2 αλλά πληρώνουμε για 5
- παρακαλώ καθίστε
αγορασε τους και την ψυχη τους πειναλες γαμημενε μεφιστοφεληΈνα πράγμα λέω , και όποιος το καταλαβαίνει και είναι επιχειρηματίας μου λέει καθίστε παρακαλώ ..
-ποσα άτομα ;
- 2 αλλά πληρώνουμε για 5
- παρακαλώ καθίστε
Πηγαινε με Σμαρτ η με ποδήλατο δεν έχει εκεί πάρκιν για τα θωρηκταΤι είμαι για να πάω Παρασκευή Σάββατο ; Κανας μισθωτός ;; Σε παρακαλώ μην βρίζεις
Ναι εντάξει κουβαρνταδες εσεις.με ενα 20αρικο το μαγαζι θα καταργησει την πορτα
αυτο ειναι πολυ καλο εχω παει 4 φορεςseafood Antonia · Isminis 36, Kallithea 176 74, Griechenland
★★★★★ · Meeresfrüchte-Restaurantwww.google.com
Με το άρμα θα πάω , θα το βάλω δίπλα στα φουρνελαΠηγαινε με Σμαρτ η με ποδήλατο δεν έχει εκεί πάρκιν για τα θωρηκτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι εντάξει κουβαρνταδες εσεις.