ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.561
- Πόντοι
- 5.006
Ήταν κλειστάΠηγές στον Κυρ Αρίστο;
Ήταν κλειστάΠηγές στον Κυρ Αρίστο;
Αποκλειεται , πέρασα !!!Ήταν κλειστά
Πότε;Αποκλειεται , πέρασα !!!
Μόνη ελπίδα για το νήμα η μετονομασία του σε "Κολασμένη πρωτοετής φοιτήτρια φιλοσοφίας από επαρχία αναζητά κύριο να την οδηγήσει σε σεξουαλική ολοκλήρωση ΑΝΕΥ ΧΡΗΜΑΤΩΝ"
10 η ωρα και εχει 24 βαθμους το μεσημερι 31 λεει ποια ελπιδα λετε?δεν υπαρχει ελπιδα
υπαρχει ελπιδαερχεται μεσοβδόμαδα μείον 10 βαθμοι
Τι αλλα μάνυπαρχει ελπιδα![]()
Εγώ ξεκίνησα την σεζόν του κλιματιστικού , από σήμερα μέχρι και τον Νοεμβ 23 βαθμούς σταθερό10 η ωρα και εχει 24 βαθμους το μεσημερι 31 λεει ποια ελπιδα λετε?δεν υπαρχει ελπιδα
Να πας ΑρίστοΤι αλλα μάν![]()
Σέρβις να τα κάνεις μη κολλήσεις μικροβιοΕγώ ξεκίνησα την σεζόν του κλιματιστικού , από σήμερα μέχρι και τον Νοεμβ 23 βαθμούς σταθερό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να πας Αρίστο
τα ιδια αντζελε περιμενουμε το σαββατο να σωσουμε την χρονια με τους ζελουςΤι αλλα μάν![]()
Έχουν γίνει ΟΛΑ , δεν κάνω εγώ εκπτώσεις σε αυτάΣέρβις να τα κάνεις μη κολλήσεις μικροβιο
τα ιδια αντζελε περιμενουμε το σαββατο να σωσουμε την χρονια με τους ζελους
Ποιον άριστο λες;Έχουν γίνει ΟΛΑ , δεν κάνω εγώ εκπτώσεις σε αυτά
ετοιμος ειμαι να πατησω το κουμπι στους 21 να βαλω και καμια ζακεταΕγώ ξεκίνησα την σεζόν του κλιματιστικού , από σήμερα μέχρι και τον Νοεμβ 23 βαθμούς σταθερό
Ζησιμοπούλου φαληρο
Ποιον άριστο λες;
21 θα μπει τον Ιουνιοετοιμος ειμαι να πατησω το κουμπι στους 21 να βαλω και καμια ζακετα![]()
Πώς μου είχε ξεφύγει αυτοςΖησιμοπούλου φαληρο
21 θα μπει τον Ιουνιο
Θα με θυμηθείς , τράβαΠώς μου είχε ξεφύγει αυτος
Όλο το μενού να πάρεις , είναι καλός !! Και ένα κοκκινιστό μοσχάρι με πατάτα που έχει πολύ καλόΓαμαει ο αριστος τώρα που είδα γαμαει![]()
Ναι είναι και είναι κοντά μουΘα με θυμηθείς , τράβα
ΤιμεςΘα με θυμηθείς , τράβα
Όλο το μενού να πάρεις , είναι καλός !! Και ένα κοκκινιστό μοσχάρι με πατάτα που έχει πολύ καλό