celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.425
- Πόντοι
- 6.056
Κατι για 20ποντα λεγανε.Σημερα ηταν καλη μερα.7δλδ αν τσίμπησε ένα μπουτάκι, θα σκεφτούν ποιανού μπουτάκι τσίμπησε?
5?
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Κατι για 20ποντα λεγανε.Σημερα ηταν καλη μερα.7δλδ αν τσίμπησε ένα μπουτάκι, θα σκεφτούν ποιανού μπουτάκι τσίμπησε?
5?
έχεις χρόνο για ένα ακόμη...Κατι για 20ποντα λεγανε.Σημερα ηταν καλη μερα.7![]()
Πλακα εκαναέχεις χρόνο για ένα ακόμη...
δεν αναφερόμουν σε 20ποντα κλπ, απλά ρώτησα τι τσίμπησε.
ο καθένας επιλέγει από εκεί και πέρα να καταλάβει ό,τι θέλει .
το ξέρω...Πλακα εκαναΤο σκεφτομαι σοβαρα,μολις ηπια ελληνικο και θελω κι αλλο
![]()
Λεω να σταματησω στα 7,αλλωστε δεν ειμαι ανθρωπος που κανει υπερβολεςτο ξέρω...
πάμε για το 8ο...![]()
Λεω να σταματησω στα 7,αλλωστε δεν ειμαι ανθρωπος που κανει υπερβολες![]()
Παιδιά μήπως σας βρίσκεται καμία τηλεόραση μέχρι να πάρω καινούργια........![]()
Παιζει επιδομα για τβ?Αν και θα επρεπε να τις απαγορευσουν,σπαταλαμε ενεργειαΠαιδιά μήπως σας βρίσκεται καμία τηλεόραση μέχρι να πάρω καινούργια........![]()
δεν είμαστε για τίποτα...Παιδιά μήπως σας βρίσκεται καμία τηλεόραση μέχρι να πάρω καινούργια........![]()
Ε!! τί να κάνω ρε εσύ; δεν άντεξα άλλο, της τράβηξα ένα μπουκέτο και πάπαλα η tv
Τι τσιμπησες;Παιζει επιδομα για τβ?Αν και θα επρεπε να τις απαγορευσουν,σπαταλαμε ενεργεια![]()
εχεις τα δικια σουΕ!! τί να κάνω ρε εσύ; δεν άντεξα άλλο, της τράβηξα ένα μπουκέτο και πάπαλα η tv
Αληθές.δεν είμαστε για τίποτα...
50 ήταν μαν Σμαρτ;Ε!! τί να κάνω ρε εσύ; δεν άντεξα άλλο, της τράβηξα ένα μπουκέτο και πάπαλα η tv
Πρέπει να βρούμε τηλεωραση μαν στο Διομήδη πρέπειεχεις τα δικια σου
Aν ηταν σμαρτ θα εσκυβε να αποφυγει το μπουκετο μαν50 ήταν μαν Σμαρτ;
και τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα......εχεις τα δικια σου
αν είναι να συνεχίσεις να βλέπεις ΑΕΚ καλύτερα μην πάρεις τηλεόραση.Ε!! τί να κάνω ρε εσύ; δεν άντεξα άλλο, της τράβηξα ένα μπουκέτο και πάπαλα η tv
για τον φιλο μου δινω τη μοναδικη μου.Παιδιά μήπως σας βρίσκεται καμία τηλεόραση μέχρι να πάρω καινούργια........![]()
Ευτυχώς αδερφέ δεν ήταν η καλή, γιατί δεν με αφήνουν να δώ την ΑΕΚ εκεί50 ήταν μαν Σμαρτ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πρέπει να βρούμε τηλεωραση μαν στο Διομήδη πρέπει![]()