Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.600
- Πόντοι
- 12.756
δεν ξεκινάς καλά το θέμα, πρεπει να είσαι θετικόςΣε εσας εχω. Σε εκεινη δεν εχω
δεν ξεκινάς καλά το θέμα, πρεπει να είσαι θετικόςΣε εσας εχω. Σε εκεινη δεν εχω
Δεν ειμαι εγω ο θειος του.είστε συγγενείς;![]()
το παραλογο ήταν να μην σου πει να βάλει.Χθες μου ελεγε οτι σκεφτεται να βαλει βυζια
δεν ειναι ευκολο να χωθεις στη σοουμπιζ..διακυβευεις την κωλοτρυπιδα σου...εγω σου ειχα πει απο τοτε να ακολουθησεις την ηθοποιια αλλα εσυ πηγες και παντρευτηκες
μόνο αυτο να ακουγε απο όσα του έχεις πεί θα είχε αλλάξει η ζωή τουεγω σου ειχα πει απο τοτε να ακολουθησεις την ηθοποιια αλλα εσυ πηγες και παντρευτηκες
Χθες σου ελεγε οτι θελει να της πληρωσεις τα νεα βυζιαΧθες μου ελεγε οτι σκεφτεται να βαλει βυζια
ολοι ετσι λετε![]()
![]()
![]()
Χθες μου ελεγε οτι σκεφτεται να βαλει βυζια
Σε τεντωμενο σχοινι περπατας τακη,που αποκατω αντι για το χαος υπαρχουν καβλια γεροντοπουστηδωνδεν ειναι ευκολο να χωθεις στη σοουμπιζ..διακυβευεις την κωλοτρυπιδα σου...
γι αυτο προτιμησα να μεινω στις παρυφες της σοουμπιζ
Θα είδε τα δικά σου τυπε και ζήλεψεΧθες μου ελεγε οτι σκεφτεται να βαλει βυζια
Θες να πουμε του Αντισθένη να το γυρίσει στο παλιο φόρουμ ?Θα είδε τα δικά σου τυπε και ζήλεψε
Θα είδε τα δικά σου τυπε και ζήλεψε
μπραβο τυπε..πηρες την σωστη αποφαση!!!!το πηρα αποφαση θα συνεταιριστο με νιπλ,μαζι στα κερδη και στη χασουρα,νομιζω.![]()
![]()
![]()
σαν τον πιο επιτυχημενο επιχειρηματια της χρονιας?μπραβο τυπε..πηρες την σωστη αποφαση!!!!
θα σε δουμε και στις ειδησεις των 9....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και δεν ζοριστηκα στο χαλαρο το πηγα.βραβείο συνουσιασμού των παραθέσεων: κ.Μπράμπους
βραβείο ορθογραφίας προχθεσινού cross: κ.Μπάρος
βραβείο χεσίματος λίγο πριν το εμβόλιο: -//-
βραβείο υποκριτικής δεινότητας σε βιδεοκλιπ: κ.Ραοπάο
ναι, πες το και ετσι....σαν τον πιο επιτυχημενο επιχειρηματια της χρονιας?![]()
![]()
![]()
Οχι δεν μου ειπε κατι τετοιοΧθες σου ελεγε οτι θελει να της πληρωσεις τα νεα βυζια![]()