athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.317
- Πόντοι
- 12.756
θα ειναι τελεια η εικονα αστο πανω μουαπο κοντι?![]()
![]()
![]()
θα ειναι τελεια η εικονα αστο πανω μουαπο κοντι?![]()
![]()
![]()
κατσε ρε θα το δω σε κοντι εσεις θα πανηγυρισεται και εμεις θα βλεπουμε τη πρωτη περιοδο.πασαλιμανι ρε βαρο...τι ρωτας?
προσεχε θα ειναι και ο Σεσκουλας εκει .. για να κοιτας σε θελειαπο κοντι?![]()
![]()
![]()
ελα πασαλιμανι κερναει ο τρουμπακης.θα ειναι τελεια η εικονα αστο πανω μου
Δεν θα πας και με αδεια χερια.Θα παρεις κανενα Τζωνυ μαυρο,τιποτα αλλαντικα,τυρια,σνακς και κανενα γλυκακι για μετακατσε ρε θα το δω σε κοντι εσεις θα πανηγυρισεται και εμεις θα βλεπουμε τη πρωτη περιοδο.![]()
![]()
![]()
Θείο βγάζουν οθόνες στην παραλία;πασαλιμανι ρε βαρο...τι ρωτας?
οχι ρε για σενα θα το εβαζα δεν θα το δω αλλιως...αν θες πηγαινε Πασαλιμανι με φιλο-τρουμπελα πασαλιμανι κερναει ο τρουμπακης.
καλα οτι και να παρει το τρενάκι θα κανει με σεσκουλα και τον αλλον τον μαλάκαΔεν θα πας και με αδεια χερια.Θα παρεις κανενα Τζωνυ μαυρο,τιποτα αλλαντικα,τυρια,σνακς και κανενα γλυκακι για μετα![]()
καμια πανσετουλα να παω για ψησιμο?Δεν θα πας και με αδεια χερια.Θα παρεις κανενα Τζωνυ μαυρο,τιποτα αλλαντικα,τυρια,σνακς και κανενα γλυκακι για μετα![]()
τι ειμαι εγω ρε σαν τον μεγιστανα απο τα λιντλ;ολα κερασμενα και τα παντα οταν εχω καλεσμενουςκαμια πανσετουλα να παω για ψησιμο?
Aσ' το,υστερα απ' αυτα που διαβασα απο Νιπλη,μην πας καλυτερα.ΜΗΝ ΠΑΣκαμια πανσετουλα να παω για ψησιμο?
θα μας φωναξεις στο πλευ ρουμ?καλα οτι και να παρει το τρενάκι θα κανει με σεσκουλα και τον αλλον τον μαλάκα
Θα παραγγείλουν ότι γουστάρουν, κερνάει ο βάρος. Τόσα επιδόματα πήρε, περιμένει και το ρεύμα τώρα.Δεν θα πας και με αδεια χερια.Θα παρεις κανενα Τζωνυ μαυρο,τιποτα αλλαντικα,τυρια,σνακς και κανενα γλυκακι για μετα![]()
δεν ξερω γιατι εχουν κανονισει κατι δικοι μου να πανε Βελιγραδι , αν δεν παω θα σε φωναξω να μου κανεις το ντελιβεριθα μας φωναξεις στο πλευ ρουμ?
παμε στου νιπλη,αλλα καλου κακου φορα αλεξισφαιρο.τι ειμαι εγω ρε σαν τον μεγιστανα απο τα λιντλ;ολα κερασμενα και τα παντα οταν εχω καλεσμενους
τιποτα φιλος-μπαρος θα τα εχει ολα κερασμεναΘα παραγγείλουν ότι γουστάρουν, κερνάει ο βάρος. Τόσα επιδόματα πήρε, περιμένει και το ρεύμα τώρα.
μονο με ΤΙΜΙΟΥΣ συναγελαζομαι φιλε-μπαροπαμε στου νιπλη,αλλα καλου κακου φορα αλεξισφαιρο.![]()
να πας αλλα πες της πινεζας να μας ανοιξει.δεν ξερω γιατι εχουν κανονισει κατι δικοι μου να πανε Βελιγραδι , αν δεν παω θα σε φωναξω να μου κανεις το ντελιβερι
παντως σκεψου το καλυτερα , με αυτα που θα σου φαει ο αλλος , κανα δανεικο που θα σου ζητησει πιο φθηνα θα σου ερθει να πας Βελιγραδι να το δειςπαμε στου νιπλη,αλλα καλου κακου φορα αλεξισφαιρο.![]()
Oλα κερασμενα ναι,ποιος θα πληρωσει συζηταμε τωρατιποτα φιλος-μπαρος θα τα εχει ολα κερασμενα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μονο με ΤΙΜΙΟΥΣ συναγελαζομαι φιλε-μπαρο
Πόσο κοστίζει το ταξίδι για το βελιγράδι;θα μας φωναξεις στο πλευ ρουμ?