athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.322
- Πόντοι
- 12.756
ακομα υπογειο θα ειναισου ζητω συγνωμη απο ολη την ολυμπιακη κοινοτητα.ο μπουχος περασε?
ακομα υπογειο θα ειναισου ζητω συγνωμη απο ολη την ολυμπιακη κοινοτητα.ο μπουχος περασε?
σοβαρα ολο αυτο το καιρο που ολοι λετε για ρευμα δεν εχω πληρωσει ποτε πανω απο 200 ευρω,σχεδον οσα πληρωνα,δεν ξερω τι γινεται και εγω εχω την απορια να ζητησω επιδομα η οχι?Μπαρέ, εσύ που παίρνεις ρεύμα από την κολόνα δικαιούσε επιστροφή;![]()
Έχεις ΑΦΜ;σοβαρα ολο αυτο το καιρο που ολοι λετε για ρευμα δεν εχω πληρωσει ποτε πανω απο 200 ευρω,σχεδον οσα πληρωνα,δεν ξερω τι γινεται και εγω εχω την απορια να ζητησω επιδομα η οχι?
Λογικα πρεπει να εχει καποιος απο το γκανγκ,τωρα αν επεσε σ' αυτον ο κληροςΈχεις ΑΦΜ;![]()
Τα πολλα λεφτα ομωςΠαρα πολυ κουραση ... παρα πολυ
τα λεφτα βγαινουν με ιδρωτα
Κλέβει ρεύμα το γνωστό μανΜπαρέ, εσύ που παίρνεις ρεύμα από την κολόνα δικαιούσε επιστροφή;![]()
για ξηγησου?Έχεις ΑΦΜ;![]()
Είναι ο αρχηγός...στάνταρ δεν φαίνεται πουθενα...Λογικα πρεπει να εχει καποιος απο το γκανγκ,τωρα αν επεσε σ' αυτον ο κληρος![]()
Ο χελ λέει θα σε γαμησει λέει σε έχει αχτιΠαρα πολυ κουραση ... παρα πολυ
τα λεφτα βγαινουν με ιδρωτα
Πόσους;Τα πολλα λεφτα ομως![]()
Μη βρίζεις μανΓΑΜΙΟΛΕΣ παιζω μπαλα σε αλλο επιπεδο πλεον
να παρει φορα και να ερθει να μου κλασει τ αρχιδια πες τουΟ χελ λέει θα σε γαμησει λέει σε έχει αχτι
ταρατσα?ΓΑΜΙΟΛΕΣ παιζω μπαλα σε αλλο επιπεδο πλεον
ειμαι ενθουσιασμενος για αυτο....Πόσους;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μη βρίζεις μαν![]()
4,τωρα παω για 5οΠόσους;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μη βρίζεις μαν![]()
Προαυλιο σε λιγοταρατσα?
Κρίμα πας φουλ σαν τον ντοντι4,τωρα παω για 5ο
![]()
να ψηφισεις κουλη που κραταει τις τιμες χαμηλασοβαρα ολο αυτο το καιρο που ολοι λετε για ρευμα δεν εχω πληρωσει ποτε πανω απο 200 ευρω,σχεδον οσα πληρωνα,δεν ξερω τι γινεται και εγω εχω την απορια να ζητησω επιδομα η οχι?
Κατσε ρε μαν,δεν ειμαστε σιγουροι οτι την εκανε για ψηλα.Μπορει να κερδισε το τζοκερ και να αραζει σε τιποτα ΜαλβιδεςΚρίμα πας φουλ σαν τον ντοντι![]()
Απο το λαπτοπ εννοειςσας γαμω τους μεντεσεδες