Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.663
- Πόντοι
- 28.246
Τον άλλον.Και τι ήθελε;
Τον άλλον.Και τι ήθελε;
σαν τους χιωτες πανε 2 2παιδια να ξερετε οι μαλακιες ερχονται παντα 2 2 ποτε μονο 1
αν ενδιαφέρεται να παει να μεινει μόνιμα ο baros του τον κανω δωρο![]()
Τρομερή ευκαιρία: Πωλείται φάρος γεμάτος τεφροδοχεία στη μέση του πουθενά
Πηγή: Τρομερή ευκαιρία: Πωλείται φάρος γεμάτος τεφροδοχεία στη μέση του πουθενά
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram
Υπολογιστη ή λαπτοπ ρε τζιμανι?Για πσ βαλε τη γυναικα να σου χτισει κανεναν πυργορε τζιμανια πεστε μου κανα υπολογιστη μετριων δυνατοτητων να παω να αγορασω...
ε θα σεΥπολογιστη ή λαπτοπ ρε τζιμανι?Για πσ βαλε τη γυναικα να σου χτισει κανεναν πυργο![]()
Διαβασα ντεσκτοπ γιατι λες ειναι ακριβα τα λαπτοπ.Επειδη δεν σκαμπαζεις θα σου στειλω ενα κοψοχρονια,για σενα(και τις δυνατοτηες σου) παει πολυ αλλα τελος παντωνε θα σεδιαβασε και τα υπολοιπα
Έχεις χαρτί μορή καργιολα όλο κλαίγεσαι@Τροβαδούρος ρε συ ειναι ακριβο το λαπτοπ![]()
ολο.ΟΛΟ το νημα μεχρι εδωΔιαβασα ντεσκτοπ γιατι λες ειναι ακριβα τα λαπτοπ.Επειδη δεν σκαμπαζεις θα σου στειλω ενα κοψοχρονια,για σενα(και τις δυνατοτηες σου) παει πολυ αλλα τελος παντων![]()
ε τσακω και εσυ ρε γαμιολαΈχεις χαρτί μορή καργιολα όλο κλαίγεσαι![]()
ολο.ΟΛΟ το νημα μεχρι εδω
ε τσακω και εσυ ρε γαμιολα![]()
Τι τσιμπησες;
κατι σαντουιτς με γαλοπουλες.κοτοπουλα,πατατες,σαλατες κλπ..Τι τσιμπησες;
Γιατί εκδρομή είσαι;η σε καμία σπηλιά;κατι σαντουιτς με γαλοπουλες.κοτοπουλα,πατατες,σαλατες κλπ..
Kαι λαπτοπ απο Τροβα,να τα λεμε κι αυτα.Θες να σου στειλω λινκ με λαπτοπ ή οχικατι σαντουιτς με γαλοπουλες.κοτοπουλα,πατατες,σαλατες κλπ..
Παρνασσο ειμαι..μετα θα παω Παρνηθα για τα ελαφιαΓιατί εκδρομή είσαι;η σε καμία σπηλιά;
Δουλεια ρε.ΔΟΥΛΕΙΑ.Εκει στα ανθρακωρυχεια,30 μετρα κατω απο την επιφανεια της γης,τι θες να τσιμπησει?Γιατί εκδρομή είσαι;η σε καμία σπηλιά;
οχι ρε συ αφου θα παρω απο ΑΡΧΟΝΤΑ τροβαδουρο ΚΑΙ θα το παω στο i-repair να μου βαλουν τα μεντεσεδια..αν γινει καμμια στραβη θα με ενημερωσεις για ντεσκτοπKαι λαπτοπ απο Τροβα,να τα λεμε κι αυτα.Θες να σου στειλω λινκ με λαπτοπ ή οχι![]()
Εσύ το βιολί σου πόσους;Δουλεια ρε.ΔΟΥΛΕΙΑ.Εκει στα ανθρακωρυχεια,30 μετρα κατω απο την επιφανεια της γης,τι θες να τσιμπησει?![]()
νυσταξα.....τωρα μολις γυρισα απο τις 2 το πρωι δουλειαΕσύ το βιολί σου πόσους;
Ντεσκτοπ ετοιμο δεν σου προτεινω,σου 'πα καλυτερα να χτισεις με καποιον φιλο που ξερειοχι ρε συ αφου θα παρω απο ΑΡΧΟΝΤΑ τροβαδουρο ΚΑΙ θα το παω στο i-repair να μου βαλουν τα μεντεσεδια..αν γινει καμμια στραβη θα με ενημερωσεις για ντεσκτοπ
4.Χωρις βιολι ομωςΕσύ το βιολί σου πόσους;