Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.181
- Πόντοι
- 3.656
Μπαναρισμενος ησουνα ρε νιμου?Μπα σε εκεινα δεν παιζει,αλλιως θα ειχαμε κανενα χρονο αποκλεισμο οι περισσοτεροι,στα αλλα με μασαζ και εσκορτς ειναι το ναρκοπεδιο![]()
Μπαναρισμενος ησουνα ρε νιμου?Μπα σε εκεινα δεν παιζει,αλλιως θα ειχαμε κανενα χρονο αποκλεισμο οι περισσοτεροι,στα αλλα με μασαζ και εσκορτς ειναι το ναρκοπεδιο![]()
με μια αστακομακαροναδα ειμαι απο το μεσημερι με λινγκουνι , και κατι αχινοσαλατες μαζι με κάτι σαργουδακιαΝαι μην πέσεις κάτω πρόσεχε.
συγγνωμη τοτε παλιοκαριολη...ολη τη φαμιλια θα βαλω ρε γαμημενε
Ουτε γι αστειο δε μπορει να το γραψει ο μπουστηςΝαι μην πέσεις κάτω πρόσεχε.
οτι ειχα και δεν ειχα...μεχρι και τη σοφια βεμπο πασσαρα για να με ελευθερωσουν...στεγνωσα...τον παιζω με κοσιωνη καθε βραδυ στο λατρευτο σκαιδεν πιστευω στην ανακριση να εδωσες κανα βίντεο ?
Βάλε τον υιόολη τη φαμιλια θα βαλω ρε γαμημενε
καλα που μπηκες τυπε , θα ρεφαρεις εδωοτι ειχα και δεν ειχα...μεχρι και τη σοφια βεμπο πασσαρα για να με ελευθερωσουν...στεγνωσα...τον παιζω με κοσιωνη καθε βραδυ στο λατρευτο σκαι
σου ανεβηκε η λιμπιντο η αρχιδια?με μια αστακομακαροναδα ειμαι απο το μεσημερι με λινγκουνι , και κατι αχινοσαλατες μαζι με κάτι σαργουδακια
κρατηθηκα τυπε , επρεπε να εχω καθαρο μυαλο και συγκεντρωμενος , για λεφτα μιλάγαμε , καναμε δουλειεςσου ανεβηκε η λιμπιντο η αρχιδια?![]()
Με γεια το αβαταρ Βιρλαοτι ειχα και δεν ειχα...μεχρι και τη σοφια βεμπο πασσαρα για να με ελευθερωσουν...στεγνωσα...τον παιζω με κοσιωνη καθε βραδυ στο λατρευτο σκαι
μας εχει γαμησει ο πουστης ο μπουχος.Πηγες
Πηγες φίνο;
Εχει ακόμα ένα ημιχρονομας εχει γαμησει ο πουστης ο μπουχος.![]()
φυγε απο εδω , μιλάμε τωραμας εχει γαμησει ο πουστης ο μπουχος.![]()
Ξεπερασμενος,παρωχημενος,εκτος εποχης.Τυπος Βιρλας κενταει με νεο αβαταρμας εχει γαμησει ο πουστης ο μπουχος.![]()
εχει 100 νηματα για μπαλα και γραφουν εδω μεσα τα μουνια , θα αρχισω τις αναφορες τωραΞεπερασμενος,παρωχημενος,εκτος εποχης.Τυπος Βιρλας κενταει με νεο αβαταρ![]()
Χαλια ΧΑΛΙΑ μαυραμε μια αστακομακαροναδα ειμαι απο το μεσημερι με λινγκουνι , και κατι αχινοσαλατες μαζι με κάτι σαργουδακια
Μη βριζειςεχει 100 νηματα για μπαλα και γραφουν εδω μεσα τα μουνια , θα αρχισω τις αναφορες τωρα