TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
καλα αρχιδια καπαμα και το μουνι με λαχανοαπο δουλεια ρε μαλακα,ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ
καλα αρχιδια καπαμα και το μουνι με λαχανοαπο δουλεια ρε μαλακα,ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ
Κουραζει η τσουγκρανα;ρε τεμπελοσκυλο διαλειμμα εχω να ξαποστασω κανα δεκαλεπτο
την εχει σκιση την γατα τον βλεπω εγω ...απλος τελειωσε η λογκο@Reznov ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ποιος κανει κουμαντο στην σχεση;εσυ η η ΤΡΕΛΗ;ΝΤΟΜΠΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ![]()
Τωρα ο μαλαξ ο μισθωτος θ απαντησει οτι αυτος κανει κουμαντοαυτη η γαμημενη![]()
ωρες ωρες και εγω απορω ρε μαλακα αν κανω κουμαντο εγω η η κυρα ΠΑΡΟΛΟ που εχω σκισει γατες απο την αρχηαυτη η γαμημενη![]()
ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ...ΝΟΜΙΖΩΤωρα ο μαλαξ ο μισθωτος θ απαντησει οτι αυτος κανει κουμαντο
για αυτο σε εχουν επικυρηξη οι φιλοζωικεςωρες ωρες και εγω απορω ρε μαλακα αν κανω κουμαντο εγω η η κυρα ΠΑΡΟΛΟ που εχω σκισει γατες απο την αρχη![]()
Να, αυτα ειναι που δε μπορωωρες ωρες και εγω απορω ρε μαλακα αν κανω κουμαντο εγω η η κυρα ΠΑΡΟΛΟ που εχω σκισει γατες απο την αρχη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ...ΝΟΜΙΖΩ![]()
για αυτο σε εχουν επιξηρηξη οι φιλοζωικες
πηρες το επιδομα του Κουλη;Να, αυτα ειναι που δε μπορω
αν απορεις αστο γαματοωρες ωρες και εγω απορω ρε μαλακα αν κανω κουμαντο εγω η η κυρα ΠΑΡΟΛΟ που εχω σκισει γατες απο την αρχη![]()
απο 5000 ευρω να βαλω την καθε γατα που εσκισες ουτε ο νιπλης δεν μπορει να σε σωσει
πηρες το επιδομα του Κουλη;
θα κανω μια απελπιδα προσπαθεια να ανακτησω ΟΛΑ τα ηνια...χαρτι,στυλο,ΝΕΟΙ κανονες το βραδυ...λες να την πατησω;αν απορεις αστο γαματο
ρε γαμημενε αν εχεις 5000 εισαι μεγισταναςαπο 5000 ευρω να βαλω την καθε γατα που εσκισες ουτε ο νιπλης δεν μπορει να σε σωσει
ναι αστο σου λεωθα κανω μια απελπιδα προσπαθεια να ανακτησω ΟΛΑ τα ηνια...χαρτι,στυλο,ΝΕΟΙ κανονες το βραδυ...λες να την πατησω;
![]()
Τι ειμαι εγω ρε ναυαγιο, κανενας ψωμολυσσας;;
πηρες το επιδομα του Κουλη;
εγω πολλα εχω σου ειπα μου κοψανε την επιδοτηση καυσιμου στο επαγγελματικο οχημα και μου την εδωσαν σε ηλεκτρικο σκουτερθα κανω μια απελπιδα προσπαθεια να ανακτησω ΟΛΑ τα ηνια...χαρτι,στυλο,ΝΕΟΙ κανονες το βραδυ...λες να την πατησω;
ρε γαμημενε αν εχεις 5000 εισαι μεγιστανας
Να βαλεις νεους κανονες και ετοιμασου να βρεις καινουριο σπιτι και γυναικα.θα κανω μια απελπιδα προσπαθεια να ανακτησω ΟΛΑ τα ηνια...χαρτι,στυλο,ΝΕΟΙ κανονες το βραδυ...λες να την πατησω;
ρε γαμημενε αν εχεις 5000 εισαι μεγιστανας
προεδρος χωρας της απω ανατοληςτι δουλεια λετε να βρηκε ο νιπλης?
μπα πρεπει να ζοριζετε πακετο θα ειναιπροεδρος χωρας της απω ανατολης