Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.086
- Πόντοι
- 2.606
Που πας?ενα σκυλακο για τον αθηναιο δεν κανονισες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τα ξαναλεμε σεπτεμβρη.
Που πας?ενα σκυλακο για τον αθηναιο δεν κανονισες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τα ξαναλεμε σεπτεμβρη.
πρωτιστος θελει γερμανικο ποιμενικο απο εκει και περα αν ειναι δωρεαν βολευεται και μεΔεν ήθελε τέτοια ράτσα ρε συ.
πρωτιστος θελει γερμανικο ποιμενικο απο εκει και περα αν ειναι δωρεαν βολευεται και με
μαλινουα
πιτ μπουλ
μποξερ
ροτβαιλερ
ντοπερμαν
τσιουαουα.![]()
![]()
![]()
μαλτεζακι εχεις τυπε?
Δανός του κάνει?πρωτιστος θελει γερμανικο ποιμενικο απο εκει και περα αν ειναι δωρεαν βολευεται και με
μαλινουα
πιτ μπουλ
μποξερ
ροτβαιλερ
ντοπερμαν
τσιουαουα.![]()
![]()
![]()
Κάποτε είχα έναν Βέλγο και όταν ταξίδεψε το πήρα βαριά και από τότε ασχολούμαι με ωδικά πτηνά σαν χόμπιμαλτεζακι εχεις τυπε?
Κάποτε είχα έναν Βέλγο και όταν ταξίδεψε το πήρα βαριά και από τότε ασχολούμαι με ωδικά πτηνά σαν χόμπι
κουκουβαγιες τυπε και σε ξυπνανε τα χαραματα?Κάποτε είχα έναν Βέλγο και όταν ταξίδεψε το πήρα βαριά και από τότε ασχολούμαι με ωδικά πτηνά σαν χόμπι
Κάνανε κάποιες φορές ντου στα δικά μου τα βράδυα μέχρι που πήρα τα μέτρα μου και ησύχασακουκουβαγιες τυπε και σε ξυπνανε τα χαραματα?![]()
για πες?Κάνανε κάποιες φορές ντου στα δικά μου τα βράδυα μέχρι που πήρα τα μέτρα μου και ησύχασα
Σίτα.Τα γλύτωσα επίσης από γεράκια,καρακάξες και κίσσεςγια πες?
αεροβολο?
τρωγανε οι κουκουβαγιες?
Είχα απώλειες μέχρι που την έβαλατρωγανε οι κουκουβαγιες?
γερακι δεν σου την επεσε?
εβρισκες τουλαχιστον το κεφαλι?
τσαλακωμενα τα καγκελα?
ποσα πουλια εχεις ρε?Είχα απώλειες μέχρι που την έβαλα
26ποσα πουλια εχεις ρε?
10 ζευγη καναρινια?
καρδερινες λιγο δυσκολα.
οσο ζουσε η μητερα μου ειχα καναρινια..τα ειχα εκπαιδευσει ανοιχτο πορτακι,ανεβαιναν στο χερι μου,σουλατσαριζαν μεσα στο σπιτι κξλπ
και ο νιπλης εχει εκπαιδευμενες νυχτεριδες και ρουφανε το αιμα του κοσμακη.οσο ζουσε η μητερα μου ειχα καναρινια..τα ειχα εκπαιδευσει ανοιχτο πορτακι,ανεβαιναν στο χερι μου,σουλατσαριζαν μεσα στο σπιτι κξλπ
Tο καριόληκαι ο νιπλης εχει εκπαιδευμενες νυχτεριδες και ρουφανε το αιμα του κοσμακη.![]()
Με όλα τα ζώα δένεσαι μαν,αλλά με τον σκύλο είναι άλλη φάση.Για αυτό δεν ξαναπήρα όταν τον έχασα και στράφηκα στα πτηνάοσο ζουσε η μητερα μου ειχα καναρινια..τα ειχα εκπαιδευσει ανοιχτο πορτακι,ανεβαιναν στο χερι μου,σουλατσαριζαν μεσα στο σπιτι κξλπ