athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.452
- Πόντοι
- 12.756
ΚΥΡΙΑΚΟΣ 3 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣΠερνει κανένας επιδόματα μάν εδώ;
ΚΥΡΙΑΚΟΣ 3 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣΠερνει κανένας επιδόματα μάν εδώ;
οχι τυπε , δεν προλαβαινω , ειναι ενας μουνης που μενει ξαγρυπνος και τα έχει μαζε΄ψει ολα ..Περνει κανένας επιδόματα μάν εδώ;
Σοβαρή καταγγελία μανοχι τυπε , δεν προλαβαινω , ειναι ενας μουνης που μενει ξαγρυπνος και τα έχει μαζε΄ψει ολα ..
Μπαινει ξημερωματα που δεν εχει κοσμο το gov και τα σκουπιζει
ΚΥΡΙΑΚΟΣ 3 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ
τυπε μονος του μαρτυραει ... τα γραφει εδω , τι περίμενες , ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ , ΜΟΥΝΗΣΣοβαρή καταγγελία μαν
βαρυ το μυδοπιλαφοΣοβαρή καταγγελία μαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι τσιμπησες στο φάρο Κερατσινίου;
μην πινεις.ΚΥΡΙΑΚΟΣ 3 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ
ποικιλία των 40 ευρω τυπε , ποικιλια του επιδοματος την λεει το μενουτι τσιμπησες στο φάρο Κερατσινίου;
βαρυ το μυδοπιλαφο![]()
φιλε-μπαρε δεν πινω λιγο για τη παρεα κατι διλιτραμην πινεις.![]()
Πήραν 40 ευρώ και πανηγυρίζουν, εγώ 40 ευρώ δίνω στον παρκαδορο για να μου το φυλάξει να πιω για δύο ώρες ένα ποτό σαν άνθρωπος στα μαγαζιά που πάω!βαλε κανα λινκ να δουμε μαδομουνι , εχουμε πηξει στην μαλακια με τα επιδόματα
μην τρως οστρακα θα δεις τον σεσκουλα με αλλο ματι.βαρυ το μυδοπιλαφο![]()
Ετσιποικιλία των 40 ευρω τυπε , ποικιλια του επιδοματος την λεει το μενου
παγοκολωνα του τα πηγαν , με το γκαζακι πηγε να τα ξεπαγωσεικαθαρισμένα η του κώλου κατεψυγμένα;
καθαρισμενα μαζι με κατι αλλα μπιμπλικια και λιτρα κρασι εσκασακαθαρισμένα η του κώλου κατεψυγμένα;
Σιγά μαν μη σκονταψειςΠήραν 40 ευρώ και πανηγυρίζουν, εγώ 40 ευρώ δίνω στον παρκαδορο για να μου το φυλάξει να πιω για δύο ώρες ένα ποτό σαν άνθρωπος στα μαγαζιά που πάω!
πλεμπα τυπε μου .. τι να πεις ...Πήραν 40 ευρώ και πανηγυρίζουν, εγώ 40 ευρώ δίνω στον παρκαδορο για να μου το φυλάξει να πιω για δύο ώρες ένα ποτό σαν άνθρωπος στα μαγαζιά που πάω!
η φτωχεια θελει καλοπερασει.φιλε-μπαρε δεν πινω λιγο για τη παρεα κατι διλιτρα
και επιδοματαη φτωσεια θελει καλοπερασει.
ασε ρε μαν να κανω διορθωση πρωτα.και επιδοματα
δεν χρειαζεται τυπε , τα μαθαμε τα Ρομά σουασε ρε μαν να κανω διορθωση πρωτα.![]()