baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.917
- Πόντοι
- 6.035
ονειρα.εσυ τι εβλεπες μικρος φιλε-μπαρε;
ονειρα.εσυ τι εβλεπες μικρος φιλε-μπαρε;
Κυλωνες, μια φορά και ένα καιρό ήταν ο άνθρωπος, ποπαυ, σκουπιντου,Μπόλεκ και Λόλεκ.Δεν παρακολουθεις λεπτομερως το νημα.Για πες τωρα τι παιδικα εβλεπες μικρος![]()
Την κλασσική, η ταινία για τα πανηγύριαντιουκς θυμασε?τι προτιμας την κλασσικη ντειζι η τη νεοτερη στη ταινια?
Α γι' αυτο ταυτιστηκε ο Βαρος.Βρηκε κοινα στοιχεια.Την κλασσική, η ταινία για τα πανηγύρια
Την κλασσική, η ταινία για τα πανηγύρια
ολοι σας και μονος μου ειμαι πιο λευκος απ'ολους σας,γυφτορομα απο το μεξικο ολοι.Α γι' αυτο ταυτιστηκε ο Βαρος.Βρηκε κοινα στοιχεια.![]()
ολοι σας και μονος μου ειμαι πιο λευκος απ'ολους σας,γυφτορομα απο το μεξικο ολοι.
Γιατι εξαπτεσαι αγαπητε Βαρε?Εκπομπη λογου ειμαστεολοι σας και μονος μου ειμαι πιο λευκος απ'ολους σας,γυφτορομα απο το μεξικο ολοι.
εγω ρε μουνια που αν δεν βαλω αντηλιακο 50αρι γυριζω με εγκαυματα.Γιατι εξαπτεσαι αγαπητε Βαρε?Εκπομπη λογου ειμαστε![]()
Πες τους τα φιλε Βαρε.Που εισαι πιο ξανθος απο Γερμανο-Σουηδους τουριστες που κοκκινιζουν μολις τους χτυπησει λιγο ο ηλιοςεγω ρε μουνια που αν δεν βαλω αντηλιακο 50αρι γυριζω με εγκαυματα.![]()
Μου είπε ότι κάνει μια βουτιά να δροσιστεί και σου έρχεταιεγω ρε μουνια που αν δεν βαλω αντηλιακο 50αρι γυριζω με εγκαυματα.![]()
Για εργοτάξιο στο βουνό είσαι ότι πρέπει...εγω ρε μουνια που αν δεν βαλω αντηλιακο 50αρι γυριζω με εγκαυματα.![]()
Δεν τον αντεχει τον ηλιο ο Βαρος.Να φανταστεις και οι δουλειες με το χαλκο που κανει,νυχτα γινονται.Λογω ηλιου,μην παει πουθενα αλλου το μυαλο σαςΜου είπε ότι κάνει μια βουτιά να δροσιστεί και σου έρχεται
![]()
Ποσα?Για εργοτάξιο στο βουνό είσαι ότι πρέπει...
baros ερασιτέχνης-γατάκι.....Δεν τον αντεχει τον ηλιο ο Βαρος.Να φανταστεις και οι δουλειες με το χαλκο που κανει,νυχτα γινονται.Λογω ηλιου,μην παει πουθενα αλλου το μυαλο σας![]()
Ποιο νιμου σε πειραξε να καθαρισωγαμιεστε,ναι ναι το ξερετε αλλα το επαναλαμβανω.![]()